2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar benim bebeğim de gaz sancısı çekiyor uykusunda sürekli rahatsız ve ıkınıyor ama uyanma ya da ağlama yok yine de damla kullanmalı mıyım sizce? Kendi haline mi bırakmalıyım

Yok cnm bnm ne demek her zaman istediğin kadar sor.. nöroloji hastaneden çıkarken baktı ama dr 2.ayda bi daha bakcaz dedi bn kocaelinde oturuyorum burda sadece prematüre bebekler bakan bi dr var ona gidiyorum işitme kalça hep drun hastanesinde.. bn ilk eve geldiğinde hep biberon verdim sadece günde 1 meme verdim sonra Dr yavaştan memeye geç dedi günde 8 beslenme yapıyorsan 4 meme 4 biberon dedi ya da biraz biberon ver doymazsa meme ver sen ayarla onu dedi sonra ben kendim yavaş yavaş biberonu bıraktım sadece gece veriyordum işte 45 günlüğe kadar gece biberon gündüz meme gittik şimdi sadece meme veriyorum merak etme unutmaz unutsada meme konusunda inat et hatırlat :) bn bazen 15-20 dk meme alsın diye zorluyordum.. gelişimi gayet iyi diyor dru 48 gün önce doğurmuştum ben kızımı hastaneden 2200 çıktık biz 48 gün sonra 4000 kiloydu dr maşallah aferin bu kıza felan dedi :)
Senin gelişim kilo alımı nasıl cnm? Ayda 600 gr a çok iyi diyoruz dedi bizim drumuz

amiin sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah. bu gidişle kapanışı yapacağız. herkes kakadır gazdır konuşurken biz daha doğurma işini halledemedik

Kızlar biz de vitamine başladık bir de gaz için bio gaia vermişti Dr dün ona da başladık. Bugün tam Dr dediği gibi ayaklarını karnına çeke çeke kasıldığını farkettim sanırım gaz sancıları başlıyor Rezene içiyorum başka sizler ne yapıyorsunuz?

spinal anestezi ile sezaryen olanlar iğne yapılırken hissediliyor mu, çok acıyor mu birde yapılan işlem hissediliyor mu

Sarilik olayinda ben verdim dr ver dediginde cok düşünmüştüm aksama kdar vermedim sonuc yukseldi sarilik 1 gece aldilar bnden ve mama dayadilar orda keske hmen verseydm ama suan bole bi drum yok anca dr derse veririm
Kızlar acı elma yağı ile bebeğin karnına ve ayak topuğuna gaz masajı yapan oldumu iyi geldimi
Ben yapıyorum iyi geliyo mu bilmem bugun durmadi cocuk agla agla susmuyo

spinal anestezi ile sezaryen olanlar iğne yapılırken hissediliyor mu, çok acıyor mu birde yapılan işlem hissediliyor mu
Sezeryan ameliyatında bir şey yok canım gerçekten rahat bir ameliyat esas sorun sonrası malesef 2-3 gün şiddetli ağrılar oluyor sonra hafifliyor 1 haftaya epey geçiyor

Normal iğne gibi çok hafif cnm. Hiçbirşey hissetmiyorsun ameliyat çok güzeldi.
belden olduğunu görünce biraz tırstım sanırım. bide acı sızı değil ama sana dokundukları hissediliyormuş diye duydum bilemedim

Sezeryan ameliyatında bir şey yok canım gerçekten rahat bir ameliyat esas sorun sonrası malesef 2-3 gün şiddetli ağrılar oluyor sonra hafifliyor 1 haftaya epey geçiyor
baş ağrısı oluyormuş galiba onun içinde kahve diyorlar öyle mi

Hmm ise yararsa yapmayı düşünüyorum nasıl yapiyosun kaç damla damlatiyorsun cnm sanırım fazla sürmemek gerekiyor

Kızlar benim bebeğim de gaz sancısı çekiyor uykusunda sürekli rahatsız ve ıkınıyor ama uyanma ya da ağlama yok yine de damla kullanmalı mıyım sizce? Kendi haline mi bırakmalıyım

Benimki de böyle uykuya da dalamıyor bazen tam uyuyor sancı mı geliyor sıçrıyor ayakları karnına çekiyor uyanıyor. Ben ilaca başladım ama bakalım.

Hmm ise yararsa yapmayı düşünüyorum nasıl yapiyosun kaç damla damlatiyorsun cnm sanırım fazla sürmemek gerekiyor
Hafif parmak ucumu islatcak kdar canım ayaklarinin orta kismina suruyorum o sicaklik veriyomus hrlde evet viks gbi kokusu var viks flanda bebeklere yasak elini yıka hemen solumasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…