- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.121
Evet canım olabilir :)Sanırım anne karnındaki seslere yakın ondan rahatlıyolar çünkü ben bi de kalp atımlı anne karnı sesi dinlettim onda da rahatladı
Yok cnm bnm ne demek her zaman istediğin kadar sor.. nöroloji hastaneden çıkarken baktı ama dr 2.ayda bi daha bakcaz dedi bn kocaelinde oturuyorum burda sadece prematüre bebekler bakan bi dr var ona gidiyorum işitme kalça hep drun hastanesinde.. bn ilk eve geldiğinde hep biberon verdim sadece günde 1 meme verdim sonra Dr yavaştan memeye geç dedi günde 8 beslenme yapıyorsan 4 meme 4 biberon dedi ya da biraz biberon ver doymazsa meme ver sen ayarla onu dedi sonra ben kendim yavaş yavaş biberonu bıraktım sadece gece veriyordum işte 45 günlüğe kadar gece biberon gündüz meme gittik şimdi sadece meme veriyorum merak etme unutmaz unutsada meme konusunda inat et hatırlat :) bn bazen 15-20 dk meme alsın diye zorluyordum.. gelişimi gayet iyi diyor dru 48 gün önce doğurmuştum ben kızımı hastaneden 2200 çıktık biz 48 gün sonra 4000 kiloydu dr maşallah aferin bu kıza felan dedi :)Cnm seni bulmuskn bi kac dha soru sorim ozmnsmdi biberonla vermek zorundaim nekdr ictiini gormek icin ama bu sefer memeyi unutuoruz onu nasil yaptin,isitme testini nrde yaptrdin.bize de noroloji demedi hatta ozellikle sordm kuvozde bakilio dedi.bebisnzn gelisimi,kilo alimi nasil.cok soru sordum dimi
Insallah gecicidir ya gecmezse napicaz acabaCnm yorgunluktanda oluyodur cok uyuyamiyoruz bnce gecicidir bnde hic horlamazdim ama esim horladigimi soyluyor vucut yorgun dusunce normaldir bnce
Az önce aktardan geldm acaba alsam mi ise yarar mi ki dedm almadm bilmiyorum ki ise yarar mi acabaKızlar acı elma yağı ile bebeğin karnına ve ayak topuğuna gaz masajı yapan oldumu iyi geldimi
Benim gecmedi senin gecer insallah canmya ben horluyorum henüz hamileliğim sona ermedi ama fena horluyormuşum geçecek mi ben de merak ediyorum.
Can'ım bende halen doğuramıyanlardanım.:)) bu gün kontrolüm vardı. Bugüne kadar bebeğim makat duruşluydu, nihayet kafa aşağı inmiş ama doğum kanalına değil. Eğer dönmemiş olsaydı yarın sezeryen olacaktım. Doktorum pazartesi çatı muayenisi için gün verdi tabii o zamana kadar kendi sancımla doğurmasam:)) aslında doğursam daha ii olur:) karnım çatlamaya başladı. Pazts artık karar vericek sanırım normal mi sezeryen mi hayırlısı olsun önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Cnm bn bir kupa bardağı kadar içiyorummashmallow canm bu dedigin karışımı ne kadar suya yapicaz onu sormayı unuttum
Sarilik olayinda ben verdim dr ver dediginde cok düşünmüştüm aksama kdar vermedim sonuc yukseldi sarilik 1 gece aldilar bnden ve mama dayadilar orda keske hmen verseydm ama suan bole bi drum yok anca dr derse veririmpeki kilo alımı nasıll bizim kız verdiği kiloyu geri almış 10 günde hatta biraz üstünde 400 gr filan almış
doktor gerek yok dedi ama sarılığı var herkes ver dio sarılığı geçsin diye mamanın arkasına baktım neler yokki içindee vazgeçtim vermicem
Ben yapıyorum iyi geliyo mu bilmem bugun durmadi cocuk agla agla susmuyoKızlar acı elma yağı ile bebeğin karnına ve ayak topuğuna gaz masajı yapan oldumu iyi geldimi
Normal iğne gibi çok hafif cnm. Hiçbirşey hissetmiyorsun ameliyat çok güzeldi.spinal anestezi ile sezaryen olanlar iğne yapılırken hissediliyor mu, çok acıyor mu birde yapılan işlem hissediliyor mu
Sezeryan ameliyatında bir şey yok canım gerçekten rahat bir ameliyat esas sorun sonrası malesef 2-3 gün şiddetli ağrılar oluyor sonra hafifliyor 1 haftaya epey geçiyorspinal anestezi ile sezaryen olanlar iğne yapılırken hissediliyor mu, çok acıyor mu birde yapılan işlem hissediliyor mu
belden olduğunu görünce biraz tırstım sanırım. bide acı sızı değil ama sana dokundukları hissediliyormuş diye duydum bilemedimNormal iğne gibi çok hafif cnm. Hiçbirşey hissetmiyorsun ameliyat çok güzeldi.
baş ağrısı oluyormuş galiba onun içinde kahve diyorlar öyle miSezeryan ameliyatında bir şey yok canım gerçekten rahat bir ameliyat esas sorun sonrası malesef 2-3 gün şiddetli ağrılar oluyor sonra hafifliyor 1 haftaya epey geçiyor
Bende almayı düşünüyorum ya işe yararmikiAz önce aktardan geldm acaba alsam mi ise yarar mi ki dedm almadm bilmiyorum ki ise yarar mi acaba
Hmm ise yararsa yapmayı düşünüyorum nasıl yapiyosun kaç damla damlatiyorsun cnm sanırım fazla sürmemek gerekiyorSarilik olayinda ben verdim dr ver dediginde cok düşünmüştüm aksama kdar vermedim sonuc yukseldi sarilik 1 gece aldilar bnden ve mama dayadilar orda keske hmen verseydm ama suan bole bi drum yok anca dr derse veririm
Ben yapıyorum iyi geliyo mu bilmem bugun durmadi cocuk agla agla susmuyo
Kızlar benim bebeğim de gaz sancısı çekiyor uykusunda sürekli rahatsız ve ıkınıyor ama uyanma ya da ağlama yok yine de damla kullanmalı mıyım sizce? Kendi haline mi bırakmalıyım
Hafif parmak ucumu islatcak kdar canım ayaklarinin orta kismina suruyorum o sicaklik veriyomus hrlde evet viks gbi kokusu var viks flanda bebeklere yasak elini yıka hemen solumasinHmm ise yararsa yapmayı düşünüyorum nasıl yapiyosun kaç damla damlatiyorsun cnm sanırım fazla sürmemek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?