- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.141
Sağol cnm bende alım deniyelim bakalım inş. iyi gelir . sürekli huysuz durmuyor özellikle geceleriHafif parmak ucumu islatcak kdar canım ayaklarinin orta kismina suruyorum o sicaklik veriyomus hrlde evet viks gbi kokusu var viks flanda bebeklere yasak elini yıka hemen solumasin
Hayir canim igne normal igne gibi sadece milimetrik bir islem oldugu icin hic kipirdamiyorsun. Anestezi uzamani seni yonlendiriyor zaten.islem hissedilmiyor sadece itme hissi gibi garip hisler oluyor. Ve en onemli.artisi hemen odana cikip 2 3 saate ayaga kalkiyorsunspinal anestezi ile sezaryen olanlar iğne yapılırken hissediliyor mu, çok acıyor mu birde yapılan işlem hissediliyor mu
Hayir canim igne normal igne gibi sadece milimetrik bir islem oldugu icin hic kipirdamiyorsun. Anestezi uzamani seni yonlendiriyor zaten.islem hissedilmiyor sadece itme hissi gibi garip hisler oluyor. Ve en onemli.artisi hemen odana cikip 2 3 saate ayaga kalkiyorsunVe kesinlikle bu islemi hep evladina kavusma ani olarak dusun. Neticede biz hastaneye hasta olarak gitmiyoruz evladimiza kavusacagimiz o buyuk an :) korku, heyecan ila ki olacak ama inan bebisin sesini duydugun an ve sezaryandan sonra bir kez daha ne kadar guclu oldugumuzun farkina varacaksin kadin olarak...
Canim hemen gelmiyor normal doguma gore ama bebegin emme refleksi yuksekse her turlu geliyor.Benim 2 3 gunu buldu pompaya gelmesi ama bebegin agzina daha once az miktarda gelir ve o da bebege yetermis.içimi rahatlattın canım sağol. peki sezaryenden sonra hemen süt geliyor mu? ve çok başağrısı oluyor mu
Bende baş ağrısı olmadı ama doktor olabilir dedi öneride bulunmadı kahveyi duydum ama içmende zarar olmaz bence de, süt de geldi hemen Bende ama yan etki olarak ödem çok oldu epidural oldum ben ve doğuma giderken eve bıraktığım yüzüğüm döndüğümde olmamaya başladı 1 hafta içinde çözüldü ödem de.belden olduğunu görünce biraz tırstım sanırım. bide acı sızı değil ama sana dokundukları hissediliyormuş diye duydum bilemedim
baş ağrısı oluyormuş galiba onun içinde kahve diyorlar öyle mi
Bende baş ağrısı olmadı ama doktor olabilir dedi öneride bulunmadı kahveyi duydum ama içmende zarar olmaz bence de, süt de geldi hemen Bende ama yan etki olarak ödem çok oldu epidural oldum ben ve doğuma giderken eve bıraktığım yüzüğüm döndüğümde olmamaya başladı 1 hafta içinde çözüldü ödem de.
A-C-D vitamini yaziyor cnm.. nette okudum bende gaz sancisi yapabiliomus diye.. bgn vermicem bakalim gecesi nasil gecicekCanım multitabsın içeriği nasıl? Bize doktor ombivit verdi 15. Gün başla dedi ama içeriğinde şeker koruyucu bilmem ne bir sürü şey var multitabsta da öyle mi bakar mısın?
heyecanlanıyor insan.Canim hemen gelmiyor normal doguma gore ama bebegin emme refleksi yuksekse her turlu geliyor.Benim 2 3 gunu buldu pompaya gelmesi ama bebegin agzina daha once az miktarda gelir ve o da bebege yetermis.
Bizimki de ACD ama şu içindekiler kısmında aroma verici hint yağı glukoz şurubu şeker falan gibi katkı maddeleri var bizimkinde sizinkinde de var mı onu sormuştum.Gaz yapmaz inşallah zaten gazlı bebişlerA-C-D vitamini yaziyor cnm.. nette okudum bende gaz sancisi yapabiliomus diye.. bgn vermicem bakalim gecesi nasil gecicek
Hepsi gidiyor ödemlerin takır takır merak etme 1-2 haftaya kalmıyor , baş ağrısı ihtimaline karşılık kahveyi iç süt için de acele etme strese girme 3 güne kadar kimse de şakır şakır süt gelmiyo zaten.ödem sıkıntısı bende şimdiden varinşallah benimde böyle kolayca olur
Hepsi gidiyor ödemlerin takır takır merak etme 1-2 haftaya kalmıyor , baş ağrısı ihtimaline karşılık kahveyi iç süt için de acele etme strese girme 3 güne kadar kimse de şakır şakır süt gelmiyo zaten.
Ayrica bunlar varmis birde icinde..Bizimki de ACD ama şu içindekiler kısmında aroma verici hint yağı glukoz şurubu şeker falan gibi katkı maddeleri var bizimkinde sizinkinde de var mı onu sormuştum.Gaz yapmaz inşallah zaten gazlı bebişler
Bunlar benim 35 numara ayakalarimdi:)) odem ayaklardan atilirmis kizlar.. bakmayin boyle zehirli balik yemis recep ivedik ayagi gibi olduguna bikac gune sondu sisligi:))Hepsi gidiyor ödemlerin takır takır merak etme 1-2 haftaya kalmıyor , baş ağrısı ihtimaline karşılık kahveyi iç süt için de acele etme strese girme 3 güne kadar kimse de şakır şakır süt gelmiyo zaten.
Bunlar benim 35 numara ayakalarimdi:)) odem ayaklardan atilirmis kizlar.. bakmayin boyle zehirli balik yemis recep ivedik ayagi gibi olduguna bikac gune sondu sisligi:))
Benim ilk hamileligim ve sonrası böyleydi bu hamileligimde hiç sismedi çok ilginç indi herhalde şimdi dimiBunlar benim 35 numara ayakalarimdi:)) odem ayaklardan atilirmis kizlar.. bakmayin boyle zehirli balik yemis recep ivedik ayagi gibi olduguna bikac gune sondu sisligi:))
Bna belden igne yapan doktor surekli yapacagi seyleri anlattispinal anestezi ile sezaryen olanlar iğne yapılırken hissediliyor mu, çok acıyor mu birde yapılan işlem hissediliyor mu
Bunun içeriği daha sadeymiş kaç damla dedi doktor olmadı ben de bundan alayım ya diğerinin içeriği hiç hoş gelmedi bana.Ayrica bunlar varmis birde icinde..
Sakkaroz (tatlandırıcı), E vitamini (antioksidan) ve etanol içerir.
http://www.ilacprospektusu.com/ilac/128/multi-tabs-acd-drops-30-ml-kahverengi-cam-sise-ve-pipet
Oo kız sendekine kıyasla bendeki ödem bile syaılmaz göbeğin gibi ödemin de hamileliğin hakkını veriyomuş egozz :))Bunlar benim 35 numara ayakalarimdi:)) odem ayaklardan atilirmis kizlar.. bakmayin boyle zehirli balik yemis recep ivedik ayagi gibi olduguna bikac gune sondu sisligi:))
Benimde sol kasığım ağrıyor pazardan beri pazar günü tüm gün agrıdı şimdide ara ara ağrıyor özellikle küçük abdeste sıkışıkkenbemim kesi yerim enfeksiyon kapmış.krem ve hap verdi ikisi de antibiyotik.gebelik sorun, doğum sorun, sonrası sorun...ama bebiş süper:))
Bende epidural oldm aci yok yani sezeryanda işin sonrasi zor oluyor canim o yuzden korkma bebisini gormek herseye deger :)heyecanlanıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?