2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ewet ewet 4 kişiyiz bi elin parmakları kadar değil bile haftaya bugün bidaha konuşalım muhtemelen sabit kalmayız yani inşallahhh

Hurma adaçayı ananas squat dene dicem ama sonuç gördügün gibi bende hiçbi etkisi yok umududa kestim soranlara 15günüm var diyorum en güzeli ay bide tembel diyolar sanki ben cıkarmadım. Hava kapalı hiç dogurganlıgım üstümde degil diyorum

darısı başıma artık

Bende epidural oldm aci yok yani sezeryanda işin sonrasi zor oluyor canim o yuzden korkma bebisini gormek herseye deger :)
iyileşme süreci değil mi

süt zamanla gelcektir inşallahh üzme kendinii bebiş emsin yeterki :) forever die bi çay var amerikadan gelio ve her eczanede bulunmuyor ben hergün içiyorum ve inanılmaz süt arttırıyor ama gel görki bizimki emmio bi uyuyo 3 saat ses yok sarılıgı vardı geçio gibiydi şimdi bi baktım gözü yine sarıya çalıyo aglayasım gelio annem şekerli su verio die neler dedim kadına şimdi yükselirse kendimi çok kötü hissedcem sizin varmı sarılıkk 3 saat uyuyunca sorun oluyormudr? 18 günlük olduk neden hala geçmioki bu sarılık illeti

Ewet bnm erkek oyüzden geç gelicek gibi ilkide 41de suniyle gelmişti ama nisan ortası anneleri çoguda erkek almaya başladı kucagına. Bende tık yok

İcerde kaldıkları her gün aslında kar . Daha çok kilo alıyorlar. Herşey normalse aslında. Ama işte kucagimizada almak istiyoruz bir an önce

Hayır canım ben hissetmedim sadece göğüs kısmıma çullandılar biraz rahat dikmek için onda nefesin dararldı geçti hemen. Baş ağrısı hiç yaşamadım normalde de olmaz baş ağrım inşallah kolay geçer seninde

Ewet yaa biz biraz martın sonu olduğumuz için mart başındakileri okuya okuya heyecan yaptık

Aynen öyle canım. Onlar hayırlı zamanda sağlıkla gelsinlerde bekleriz biz .
Ama bak Mart annelerini çok sevdim ben . Oglumda Ocak annesiydim. Gruba bak bomboş hiç birşey paylaşılmiyor. Yardımcı olunmuyor. Mart anneleri böyle değil aktif haldeler .ve bebeklerini büyütürkende buradalar .

Ewet ewet 4 kişiyiz bi elin parmakları kadar değil bile haftaya bugün bidaha konuşalım muhtemelen sabit kalmayız yani inşallahhh
Daha geçen hafta deliler gibi dua ediyordum 2 kilonun altında olduğunu duyunca..şimdi de merak merak işte:) hayırlısını dilemek lazım, onların vakti saati bellidir. Ben bi de yalnızım. Bugün yarın gelse çok komik bi doğum hikayesi olur bi başına durup durup beni bi başıma yakalamaz herhalde
cimcimegfb sen de vardın di mi
Ben burdakileri bebeğe ön hazırlık olarak okuyup not ediyorum,aslında bi anlamda çok iyi oluyor bebekten önce burdaki soru-cevapları görmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…