- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.161
Ewet ewet 4 kişiyiz bi elin parmakları kadar değil bile@permanganat 20 si deyince tam o günde mi gelecekmiş, sorsaydın arayanlara
supremee bi de yesilimtrak vardı sanırım:) bende de bi belirti yok, annemi tatile gönderdim, beklemekten sıkıldı kadın:)
mayıs haziran a kalmazlar herhalde yaaaaa galiba sanırsam yani:)
Ewet ewet 4 kişiyiz bi elin parmakları kadar değil bilehaftaya bugün bidaha konuşalım muhtemelen sabit kalmayız yani inşallahhh
Hurma adaçayı ananas squat dene dicem ama sonuç gördügün gibi bende hiçbi etkisi yok umududa kestim soranlara 15günüm var diyorum en güzeli ay bide tembel diyolar sanki ben cıkarmadım. Hava kapalı hiç dogurganlıgım üstümde degil diyorumBenim ultrasonda Doğum tarihim 20 Mart görünüyordu, ben de herkese söylemişimDün akşama kadar telefonum susmadı. Gece oturdum dizi izledim Bugün de oturuyorum öyle..Karnım havada hala, ağrım sızım da yok, acaba psikolojik mi, içten içe korkuyorum da o yüzden mi doğuramıyorum diye düşünüyorum şu an
Aaa evet 5 kişi olduk yine bir el kadar yokmu artıranBende varım
Bide Kız çocuğuna erken gelir derlerAaa evet 5 kişi olduk yine bir el kadar yokmu artıran
darısı başıma artıkBna belden igne yapan doktor surekli yapacagi seyleri anlatti
sanki koluna igne vurur gibi bi aci hissedeceksin dedi gercektende oyleydi ameliyat surecindede bn hic asagida neler oldugunu hissetmedim sadece uyusukluk ve agirlik vardi cok sukur hic korkulacak bir sey yasamadim ameliyattan gulerek ciktim
Sut konusunda da biraz bnm sutum gec geldi halada fazla degil ama o da kisiden kisiye degisiyor bazi arkadaslarin hemen gelmisti
iyileşme süreci değil miBende epidural oldm aci yok yani sezeryanda işin sonrasi zor oluyor canim o yuzden korkma bebisini gormek herseye deger :)
Aaa evet 5 kişi olduk yine bir el kadar yokmu artıran
Ewet bnm erkek oyüzden geç gelicek gibi ilkide 41de suniyle gelmişti ama nisan ortası anneleri çoguda erkek almaya başladı kucagına. Bende tık yokBide Kız çocuğuna erken gelir derlerbenim kizce bu tezi çürüttü
süt zamanla gelcektir inşallahh üzme kendinii bebiş emsin yeterki :) forever die bi çay var amerikadan gelio ve her eczanede bulunmuyor ben hergün içiyorum ve inanılmaz süt arttırıyor ama gel görki bizimki emmio bi uyuyo 3 saat ses yok sarılıgı vardı geçio gibiydi şimdi bi baktım gözü yine sarıya çalıyo aglayasım gelio annem şekerli su verio die neler dedim kadına şimdi yükselirse kendimi çok kötü hissedcem sizin varmı sarılıkk 3 saat uyuyunca sorun oluyormudr? 18 günlük olduk neden hala geçmioki bu sarılık illetiTıkanıklığı açtım canım ama diğer meme kadar süt dolmuyordoktor inatla o göğsü de ver zamanla diğerini yakalar dedi..
Benimki emdikten sonra uykuya dalıyor ve ağzını kilitliyor. Emzik bile almıyor oradan anlıyorum doyduğunu.. bugün mesela az dolan gogsumle emzirdim. 2 saattir dalamadi uykuya. Sinra 10 dk diger memeyi verdim. Anca doydu uyudu. Tam doyduysa 3 saat uyanmiyor. Az doyduysa 1,5 - 2 saat sonra uyanır. bizde durum böyle.
Saydık saydıj canımbende buradayım beni saydınız mı
Ewet bnm erkek oyüzden geç gelicek gibi ilkide 41de suniyle gelmişti ama nisan ortası anneleri çoguda erkek almaya başladı kucagına. Bende tık yok
He valla ya bizde bi başlasaydık kakanın renginden sütün rengine gece kaç defa emzirdik iyi olcaktıamiin sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah. bu gidişle kapanışı yapacağız. herkes kakadır gazdır konuşurken biz daha doğurma işini halledemedik
Ewet yaa biz biraz martın sonu olduğumuz için mart başındakileri okuya okuya heyecan yaptıkİcerde kaldıkları her gün aslında kar . Daha çok kilo alıyorlar. Herşey normalse aslında. Ama işte kucagimizada almak istiyoruz bir an önce
Hayır canım ben hissetmedim sadece göğüs kısmıma çullandılar biraz rahat dikmek için onda nefesin dararldı geçti hemen. Baş ağrısı hiç yaşamadım normalde de olmaz baş ağrım inşallah kolay geçer senindebelden olduğunu görünce biraz tırstım sanırım. bide acı sızı değil ama sana dokundukları hissediliyormuş diye duydum bilemedim
baş ağrısı oluyormuş galiba onun içinde kahve diyorlar öyle mi
Ewet yaa biz biraz martın sonu olduğumuz için mart başındakileri okuya okuya heyecan yaptık
Geçmiş olsun cnm bebeğin iyiyse tamamdır annesi herşeye onlar için katlanıyoruz :)).bemim kesi yerim enfeksiyon kapmış.krem ve hap verdi ikisi de antibiyotik.gebelik sorun, doğum sorun, sonrası sorun...ama bebiş süper:))
Bizimkide öyle. Resmen uyusunda basimda bile uyusun modundaym çünkü helak oldu ağlamaktanValla kucagi gectim beşiği de geçtim kolumun ustunde yatiyor bebegim uyusunda yeterki modundayim bugun susmadi
Benimde yarın randevu cuma alıncak ama perşembe müsaitse doktor perşembeye aldırcmbende hala doğuramadım. doğacak gibide değilmiş. 28 mart saat 9 a gün verdi alacaklar benden
Daha geçen hafta deliler gibi dua ediyordum 2 kilonun altında olduğunu duyunca..şimdi de merak merak işte:) hayırlısını dilemek lazım, onların vakti saati bellidir. Ben bi de yalnızım. Bugün yarın gelse çok komik bi doğum hikayesi olur bi başınaEwet ewet 4 kişiyiz bi elin parmakları kadar değil bilehaftaya bugün bidaha konuşalım muhtemelen sabit kalmayız yani inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?