- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.221
19ile yatırdılar gözündeki bant okadar rahatsz ediyorki dün geceyi nasıl tamamladık anlamadım.okadar cok agladıki.süt vs kalmadı bende mahvoldum.bugün bitsin biran önce baskahiçbişey istemiyorumCok gecmis oldun cnm.. 3. Gunde bizde yatmistik cok zor anliyorum seni.. sariliginkac cikti? Bizim cok yuksek 26cikti bi gece cift fototerapi verdiler ertesi gun oglen 13 ile taburcu olduk ama o gece nasil gecti ben bilirim.. kapisinin onunde bekledim.. sut sagip gotur bebegine onun en cok sutune ihtiyaci var suan..
19la yatıs yaptılar.18üzeri sıkıntıymıs.kandan baktılar.cok zormus.kan uyusmazlıgımız varmıs.bizim sarılık uyusmazlık kaynaklıymısGecmis olsun canm insallah kisa zamanda iyilesirsiniz dualarim sizinle
Sarilik degeri kacti cnm
Öylemi dersin valla bi an once su donemi atlatmak istiyorum ya.country canım benim kız da emse de doymayıp biberonla da sağdıklarımı içmrk istiyordu mutlaka. Tamamen memede doymuyordu. Sonra sonra bıraktı. Yetmiyo diye bişey yoktur sanmam, emme konusunda tembel bunlar biraz :)
Benimde bebegim yatti cok iyi anliyorum aglamaktan gözümde yas gelmiyodu artik ama hep şöyle dedim evet bebeğim yattı ama yarin iyilesmis olarak alicam onu brdaha bu sarilikla ugrasmicam dedim. Cogu bebek yasiyo bunu uzulme canm19ile yatırdılar gözündeki bant okadar rahatsz ediyorki dün geceyi nasıl tamamladık anlamadım.okadar cok agladıki.süt vs kalmadı bende mahvoldum.bugün bitsin biran önce baskahiçbişey istemiyorum
Ben yasadim canm esimle tartistgim gece sabah sutum glmedi sagdim 1 dmla bile cikmiyodu bol su ic moralini topla bebeğinden onemli degil hcbsey uyuyabilirswn uyu hatta yeniden cogalir sutuniki gögsumden yaklaşık 250 cc ye kadar sagiyordum . 1 haftadır çok stresliydim eşimle tartışma vs vs. ve sütüm kesildi . iki ggöğüsten 3 gündür . en fazla 60 90 cc arası sagıyorum . okadar üzgünümki . 3 saatte dolan sütüm 5 saatte anca doluyor artık iki öğün mama 1 öğün anne sütü vermek zorunda kalıyorum varmı böyle bisi yaşayan tekrar sütü dolan .
Ah cok iyi anliorum seni bende yanina gidip bakiorum hep ama o daha kotu yapio insani.. gozundeki bant cok onemli biliyosun.. bugun taburcu olursunuz cnm.. bian once saglikla kucagina al bebegini ins cnmm19ile yatırdılar gözündeki bant okadar rahatsz ediyorki dün geceyi nasıl tamamladık anlamadım.okadar cok agladıki.süt vs kalmadı bende mahvoldum.bugün bitsin biran önce baskahiçbişey istemiyorum
Kızlar gece 2 de kızımı emzirdim. Memeyi kendi birakti. Sıktım sut geliyor. Altini degistirdim (benimki alt degismede kendini yirtiyor) tekrar memeyle susturdum emdi emdi tekrar kendi birakti. Sonra 90 cc mama hazirladim verdim once bi suratini eksitti emmedi biberonu. Tok demekki dedim yatirdim ağlamaya basladi klasik.biberonu dayadim aglayinca hepsini icti uykuya daldi ben ugrasmadan???? Ve sabaha kdar hic aglamadi uyanmadi.
Bu neydi şimdi biri bna anlatsin. Cocuk acliktan mi geceleri huysuzluk yapiyomus ben gaza bagliyomusum! Denk mi geldi. Acsa mememle neden doyurmuyo karnini? Yoksa sutum mu az? Kafamda deli sorular??????
Canm gözün aydın Allah anali babalı büyütsün inşallah eve gecince sicak dus al ve incir tüket incir harika süt yapiyorBebeğimize kavuştuk.spinal anesteziyle kuzumu kucağıma aldım.kuzu çıkınca tansyonum oynadı.midem bulandı.sedasyon yani minik bi uyku çektim:) iyi geldi uyandıpımda dikişim tamamdı.odaya çıktım herkes ağlıyo kuzuyu görmişler.zaten 15 dk sonra yukarı çıkmış.ne güzelmiş yarabbim Allah tüm isteyenlere nasip etsin.4300kg 52 cm doğdu.kızım doymuyo ve emmiyodu.3. Günümüzgöğüs ucum olduğu halde tutmadı.silikon göğüs ucuyla tutuyor.ama süt oranım çok değil.ne yapmalıyım.bana bi el atın.mama takviyesi yapıoz moralim bozuluyorhumana çayı içiyorum daha bugün evimize gidicez inşallah. Karnım küçüldü kuzum yanımda çok güzel çokkkk
Canm denk gelmiş olabilir göğsünü sıktığında süt geliyorsa hala sikinti yok bir de mama vermediginde kaka rengi hangi renk? Sariysa doyuyor demektirKızlar gece 2 de kızımı emzirdim. Memeyi kendi birakti. Sıktım sut geliyor. Altini degistirdim (benimki alt degismede kendini yirtiyor) tekrar memeyle susturdum emdi emdi tekrar kendi birakti. Sonra 90 cc mama hazirladim verdim once bi suratini eksitti emmedi biberonu. Tok demekki dedim yatirdim ağlamaya basladi klasik.biberonu dayadim aglayinca hepsini icti uykuya daldi ben ugrasmadan???? Ve sabaha kdar hic aglamadi uyanmadi.
Bu neydi şimdi biri bna anlatsin. Cocuk acliktan mi geceleri huysuzluk yapiyomus ben gaza bagliyomusum! Denk mi geldi. Acsa mememle neden doyurmuyo karnini? Yoksa sutum mu az? Kafamda deli sorular??????
Amiin hepimiz için inşallah. Çok iz var mıEvet canim kolay degil bir ameliyat geciriyosun sonucta ama hepsi geciyor kimisi bi yuruturken agrim oldu 2.gun normal hayatima dondum flan diyo herkesin değişik yani. Allah hayirlisini versin
Şekerli su verdim mecburum sarılık geçirdiydi bide mamada verdim unutuldu gitti karıncalar yedi onu zaten evinde karınca isgali var eşim yok etti çamaşır su ile valla:)) her yere girmis yahuay evet alışırr alışmışş yatmıo yatagında alıştırma deyp duruyolar ama ben çok mutluyum onla yapışık gezmekten :) bide mama ver şeekerli su ver sarılık bu cocuk ben emziği pekmeze batırır verirdim bişe olmaz sende verr gibi apırsapır bi çok cümle duyuyorum hiç duymamış gibi yapıyorum ve cocuguma ek gıda vermeyi düşünmüüyorum bazen acaba mama versem mii ona haksızlıkmı ediyorum açmı kalıo acaba diorum içimden sizce mama vermelimiyim benmi fazla abartıyorum bu hiçbir ek ürün vermeme olayını ?
Spinalin kendi ignesi biraz buyuk, o yuzden once ince bir agri kesici vuruyolar. Agri kesici vucuduna yayilirken hafif bir agri duyuyosun ama hic onemsenecek bir miktar degil, sadece hazirliksiz yakalanmamaya bak insan aniden kucuk de olsa aci hissedince irkiliyor, irkilmemek lazimsonra spinali vurduklarinda vucuduna yayilip bacaklarini aninda uyusturdugunu hissediyosun ama sifir aci. Sana yapilan islemlerin hicbirini de hissetmiyosun sonrasinda. Sadece mesela benim kizin gelmeye oyle bi niyeti yoktu ki kaburgalarimdan ite ite cikardilar :)) O itmeyi falan hissediyosun butun vucut sallandigi icin, onun disinda hicbirsey yok. Bende sonrasinda bas agrisi falan da olmadi. Tek sorunum benim, igne vurulduktan sonra o kadar ac olmama ragmen bulanti yapti azcik kustum. Iyilesme sureci de sen ne kadar hareketli olur, az yardimla kendi basina hareket etmeye calisirsan o kadar hizli oluyor. Umarim yardimci olabilmisimdir. Hayirl dogumlar
yesilimtrak canım baş ağrısı olabiliyormuş evet, ben de çok az oldu geçti gitti. Hastanede de kahve getirdiler birde onu da içtim, sıkıntı yaşamadım yani hiç. Sezeryanın ağrısı da ızdırap vercek derecede değil, yatarken bir şey yok zaten, sadece yürürken ve sağına soluna dönerken zorlanıyorsun o da 2-3 günde birden hafifliyor:)
Kaka olayı bende taktım vitamin veriyom çocuğa monovit d bide su içiyor emiyor da kakasi açık yeşil sarı karışık geliyor bazen koyu sarı.. anne sütü açık sarı gelirdi ondan mı kaynaklaniyoCanm denk gelmiş olabilir göğsünü sıktığında süt geliyorsa hala sikinti yok bir de mama vermediginde kaka rengi hangi renk? Sariysa doyuyor demektir
Ah cnm arkadaşım aynı şeylerden geçtim bnm kızım dra göre 5 gün önce doğdu.. kaldırmazsan kalkar aslında ama sen saat geçmesin diye kaldırdığın için anlamıyorsun. Bn 3 saatte bir besliyordum geceleri hala öyle 3 saati geçince kalkar ama daha küçük sen uyandırmaya çalış hatta uyanmadan bile biberonu verebilirsin bnmki uyurken biberon alıyordu :) genizde kaçmada olcak cnm daha çok minik ah bn az mı korkuyordum ters çevir sırtına vur ahhh ah ömrümden ömür gitti sonra biberon değiştirdim çok azaldı genizde kaçma olayı.. yok cnm moralini bozma zaman çabuk geçiyor ve çabuk büyüyorlar hele küçük Doğanlar daha çabuk büyüyor Allah'ın izniyle Toparlayacak oğluşun ilaçlarda normla maalesef bizim bebeklerimizde ilaçla büyüyecek :)Cnm Bizm yrn 27.gunumz oluck ztn 1850gr dogdu..1700kadar dusurdulr ama cok sukur bnm kuzum yinede 17gun kaldi kuvozde bzde smdi 2500lerdeiz.2saatte bir kaldiriorm sutumu sagip biberonla veriorm dogmamiza var dha bazn bn kaldirmasam uyuyo normal mi snce?baznde sutu cok heyacanli icip genzimize kaciriorz,ona cnm skilio.birde bn youn bakimda okdr hastayla knstumki sanki psikolojik olarak cok etkilendm hamilelimde zor gectiinden korkuorm.duzenli ilaclarimz var dr.ferruma baslatti,gavizcon,tetrazing ve motilium icioruz.bnde yavas yavas memeyi deniorm ama beyfendinin umrunda bile degil.alt degistirirken cok zorlaniyorm korkuorm hala.bizm dr.suan saymicksnz dio dha dogmamis dedi.
Günaydın kızlar. Anne olanlar gece Bebek'le uğraşmaktan uykusuz kalıyorlar benim gibi halen doğuramıyanlar ise gece 5 dakikaya bir wc ye gitmekten uykusuz kalıyor. Yani her ikiside uykusuz geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?