2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
country canım benim kız da emse de doymayıp biberonla da sağdıklarımı içmrk istiyordu mutlaka. Tamamen memede doymuyordu. Sonra sonra bıraktı. Yetmiyo diye bişey yoktur sanmam, emme konusunda tembel bunlar biraz :)

19ile yatırdılar gözündeki bant okadar rahatsz ediyorki dün geceyi nasıl tamamladık anlamadım.okadar cok agladıki.süt vs kalmadı bende mahvoldum.bugün bitsin biran önce baskahiçbişey istemiyorum

iki gögsumden yaklaşık 250 cc ye kadar sagiyordum . 1 haftadır çok stresliydim eşimle tartışma vs vs. ve sütüm kesildi . iki ggöğüsten 3 gündür . en fazla 60 90 cc arası sagıyorum . okadar üzgünümki . 3 saatte dolan sütüm 5 saatte anca doluyor artık iki öğün mama 1 öğün anne sütü vermek zorunda kalıyorum varmı böyle bisi yaşayan tekrar sütü dolan .

Öylemi dersin valla bi an once su donemi atlatmak istiyorum ya.

19ile yatırdılar gözündeki bant okadar rahatsz ediyorki dün geceyi nasıl tamamladık anlamadım.okadar cok agladıki.süt vs kalmadı bende mahvoldum.bugün bitsin biran önce baskahiçbişey istemiyorum
Benimde bebegim yatti cok iyi anliyorum aglamaktan gözümde yas gelmiyodu artik ama hep şöyle dedim evet bebeğim yattı ama yarin iyilesmis olarak alicam onu brdaha bu sarilikla ugrasmicam dedim. Cogu bebek yasiyo bunu uzulme canm
Ben yasadim canm esimle tartistgim gece sabah sutum glmedi sagdim 1 dmla bile cikmiyodu bol su ic moralini topla bebeğinden onemli degil hcbsey uyuyabilirswn uyu hatta yeniden cogalir sutun

Ah cok iyi anliorum seni bende yanina gidip bakiorum hep ama o daha kotu yapio insani.. gozundeki bant cok onemli biliyosun.. bugun taburcu olursunuz cnm.. bian once saglikla kucagina al bebegini ins cnmm

Aynı bizim durum. Süt olayı kişiden kişiye değişiyor. Ben benim sütün henüz onu doyurmaya yetmediğini düşünüyorum. Çabuk dolmuyor ve nispeten az çıkıyor. Ama bu kişiden kişiye değişir. Kimi iki haftada bırakmış mamayı kimi iki ayda. Pes etmeden emzirmek gerek.

Canm gözün aydın Allah anali babalı büyütsün inşallah eve gecince sicak dus al ve incir tüket incir harika süt yapiyor

Canm denk gelmiş olabilir göğsünü sıktığında süt geliyorsa hala sikinti yok bir de mama vermediginde kaka rengi hangi renk? Sariysa doyuyor demektir

Evet canim kolay degil bir ameliyat geciriyosun sonucta ama hepsi geciyor kimisi bi yuruturken agrim oldu 2.gun normal hayatima dondum flan diyo herkesin değişik yani. Allah hayirlisini versin
Amiin hepimiz için inşallah. Çok iz var mı

Şekerli su verdim mecburum sarılık geçirdiydi bide mamada verdim unutuldu gitti karıncalar yedi onu zaten evinde karınca isgali var eşim yok etti çamaşır su ile valla:)) her yere girmis yahu mama vermek istemiyom da ise başlayınca vericek gibi eşim diyor kı sütün yetmezse vericez aç mı durcaz diyo deli oluyorum ya

Olduun tabii olmaz mısın :) burda yazılanlarla cesaretlendim anladım ki korkulacak birşey yokmuş. :)

Okudunca gaza geliyorum neredeyse yarın alın beni diyeceğim

Canm denk gelmiş olabilir göğsünü sıktığında süt geliyorsa hala sikinti yok bir de mama vermediginde kaka rengi hangi renk? Sariysa doyuyor demektir
Kaka olayı bende taktım vitamin veriyom çocuğa monovit d bide su içiyor emiyor da kakasi açık yeşil sarı karışık geliyor bazen koyu sarı.. anne sütü açık sarı gelirdi ondan mı kaynaklaniyo

Ah cnm arkadaşım aynı şeylerden geçtim bnm kızım dra göre 5 gün önce doğdu.. kaldırmazsan kalkar aslında ama sen saat geçmesin diye kaldırdığın için anlamıyorsun. Bn 3 saatte bir besliyordum geceleri hala öyle 3 saati geçince kalkar ama daha küçük sen uyandırmaya çalış hatta uyanmadan bile biberonu verebilirsin bnmki uyurken biberon alıyordu :) genizde kaçmada olcak cnm daha çok minik ah bn az mı korkuyordum ters çevir sırtına vur ahhh ah ömrümden ömür gitti sonra biberon değiştirdim çok azaldı genizde kaçma olayı.. yok cnm moralini bozma zaman çabuk geçiyor ve çabuk büyüyorlar hele küçük Doğanlar daha çabuk büyüyor Allah'ın izniyle Toparlayacak oğluşun ilaçlarda normla maalesef bizim bebeklerimizde ilaçla büyüyecek :)
Bu arada memeden vazgeçme bi kere çeksin ama çeksin her gün 1-2 dene ama çok yorma bi 3 kilo olsun alcak merak etme sadece unutmasın hem sütün içinde iyi olur..
senin bebeğin kaç hafta doğdu cnm bu arada şimdi kaç haftalık?
Bnm kızım 33 hafta doğdu 34. Haftanın içinde memeyi almaya başladı ama tam emmesi 3 kilonun üstüne çıkınca oldu :))

Ben bu işin çözdüm ya neden gaz sancısı çektiği.. sıvı şeyler yemek:)
Hamur işi yedim geçenlerde bebeğim bı gün zor kaka yaptı:) ne yesek besinler çocuğa gidiyor bari iyice gazi çıksın diye kendime kimyon çayı mı yapsam dedim :))))

Günaydın kızlar. Anne olanlar gece Bebek'le uğraşmaktan uykusuz kalıyorlar benim gibi halen doğuramıyanlar ise gece 5 dakikaya bir wc ye gitmekten uykusuz kalıyor. Yani her ikiside uykusuz geceler

Benim oda gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…