2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Günaydın kızlar. Anne olanlar gece Bebek'le uğraşmaktan uykusuz kalıyorlar benim gibi halen doğuramıyanlar ise gece 5 dakikaya bir wc ye gitmekten uykusuz kalıyor. Yani her ikiside uykusuz geceler
di mi yaaa:) iki türlü de uykusuz, hamileyken konfor da yok üstelik, dönemiyorsun bile..ben 2 de yattım 5 buçukta kalktım şimdi de işteyim..kızım gelse de en azından iş mesaisinden kurtarsa diye bekliyorum bi umut ben de..bu hafta iyice zorlanıyorum artık fiziken..hayırlısıyla sağlıkla tabi
senin kontrol ne zaman Ss35

Günaydın güzel anneler bebisi gazdan uyuyamayanlar yüzüstü yatırmayı denediniz mi 1 haftadır oyle yatırıyorum (surekli gözüm üzerinde) çok rahat ediyor gazi da kolay çıkıyor tabi yattığı zeminin düz olmasina ve çok yumuşak olmamasına dikkat etmek gerekiyor

Yüzüstü tehlikeli diye biliyorum ben kusarsa direk soluk borusuna kaçma ihtimali varmış kustuğunu göremem falan diye de hiç denemedim açıkçası

Ah cok iyi anliorum seni bende yanina gidip bakiorum hep ama o daha kotu yapio insani.. gozundeki bant cok onemli biliyosun.. bugun taburcu olursunuz cnm.. bian once saglikla kucagina al bebegini ins cnmm
Tesekkür ederim canım insallah taburcu oluruz .doktor 4gbi kan alalım sonuclarına göre karar veririz dedi.aksama kadar razıyım ama bir gece daha kalırsam cok kötü olcam bedenende ruhende mahvoldum.

Tesekkür ederim insallah bugün aksam evimize dönerizcok zor gercekten cok zor

Çoğaldmi peki sütun canım evet hiçbiri önemli değil bebegimden ama strese giriyoruz ister istemez

En az ve en yavaş akıtan biberon hangisi kızlar? Aventin yenidoğanı var bende ama o bile hızlı sanki. Daha zor akan, çenesini kuvvetlendirecek bir biberon var mı bildiğiniz? Yoksa kaşıkla vermeye başlayacağım mamayı ki emmeyi unutmasın diye.

evet uyuyo 3 4 saate 1 emmk için uyanır emer biraz snra uykuu sizinki agırmş galiba çnkü ben altnı açınca uyandırabiliyorm.senin gibiyim vücuduna ypay bişe girsin istemiyorm ama bu inadım yüzündende bebegmin sarılıgı yükselirse vicdan azabı çekerm dokrora götrm dedm akşam acilde bakmıolarmş

Cnm bn mamajoo kullandım ve gayet iyiydi ama avent hiç kullanmadığım için kıyaslayamam

Bu gecede uyku yok saatlerimiz belli gece 1 ve 6 arası başlıyoruz nöbete
benimde aynı saatlerde tutuyordu hamdolsun 2 gecedir uyuyor bende uyuyorum darısı başınıza

Bebegin günde ne kadar tatasini yapması gerekiyor 4,5 bezden fazla değişiyor bezini du olarak çişini ama tatasi az miktarda oluyor bugün 5 günlük oldu ins
analı babalı büyüsün cnm doğurmuşsun normal mi oldu. Bizim makenyum bittikten sonra bizimde azaldı normaldir herhalde
gelsene gözün aydın canım analı babalı büyür inşAllah

Yüzüstü tehlikeli diye biliyorum ben kusarsa direk soluk borusuna kaçma ihtimali varmış kustuğunu göremem falan diye de hiç denemedim açıkçası
Evet bu konuda gorus ayriliklri var tabiki en doğrusu yan yatirmaktir büyük kızımda doktor tavsiyesiyle 1. aydan itibaren yüzüstü yatırdım diğer pozisyonlara göre uyku süresi baya fark etti şimdide 33 gunluguz kontrollü şekilde yatırıyorum canım

Medela calma var canım bir arastir

Son düzenleme:
Okudunca gaza geliyorum neredeyse yarın alın beni diyeceğim

İyi hisset ki kendinl, doğumun ve sonrası da rahat geçer:) ilk gün hemşireye ayağa kalktığımda her tuvalete gittiğimde bunu yaşıcam, hiç geçmicek gibi geliyor demiştim, o da yarın hafiflemeye başlıcak dedi ki gerçekten öyle oldu. Kendini çok dinleme, ay şuram ağrıyor, buram ağrıyor diye. Ayaklanmaya odakla, her fırsatta yürümeye bak, o zaman gerçekten kolay atlatırsın canım:))

Kaka olayı bende taktım vitamin veriyom çocuğa monovit d bide su içiyor emiyor da kakasi açık yeşil sarı karışık geliyor bazen koyu sarı.. anne sütü açık sarı gelirdi ondan mı kaynaklaniyo

Mama verdiğim zaman benim de bazen yeşil oluyor kakası, yavrum sindiremiyor sanırım onu.

Tesekkür ederim canım insallah taburcu oluruz .doktor 4gbi kan alalım sonuclarına göre karar veririz dedi.aksama kadar razıyım ama bir gece daha kalırsam cok kötü olcam bedenende ruhende mahvoldum.

Canım biz de 5 günlükken kaldık fototerapi gördük, zıbınını koklayıp durduğumu bilirim ama çok şükür değerimiz düştü ve bir günde çıktık şimdi de dikkat ediyorum hala ki tekrarlamasın diye. Allahın izniyle senin de yavrun bugün değeri düşmüş bir şekilde çıkacaktır hastaneden:)

Canm denk gelmiş olabilir göğsünü sıktığında süt geliyorsa hala sikinti yok bir de mama vermediginde kaka rengi hangi renk? Sariysa doyuyor demektir
Yani cogu zaman fiskirmiyor ucuna sut geliyor siktigim zaman. Evet kakasi hep sari mama vermesemde
Amiin hepimiz için inşallah. Çok iz var mı
Yani iz var tabi ama cok asagida bide iz icin krem veriyor doktor 3 ay kullanjyomussun etkilidir insallah vermesse sende alabilirsin

İnşallah canım

Çoğaldmi peki sütun canım evet hiçbiri önemli değil bebegimden ama strese giriyoruz ister istemez
Cogaldi canim sadce emziriyorum.cogunlukla artik
3 4 saat gec degil mi bize doktor gunduz 1 saat gece en gec 3 saatte bir beslenmesi lazim ama dedigin gibi uyanmiyolarki yedirelim.. beslenmedigi icin sariligi artiyor sariligi arttikca uyuyor beslenemiyor kisir döngü Allah yardimcin olsun

Medela calma var sanırım ama ondan da memnun olan da var olmayan da Bebek emmeden akıtmıyormuş sanırım fakat 2. Ayda özelliğini yitirdi diye yorumlar vardı bir de tabi 60-70 tl gibi bir fiyatı var

Mama olayını bilmiyorum Can'ım ama 3 saatte bir göğüs dolar diyorlar ya benimki dolmuyor bence daha uzun sürüyor.

Benimki de alt değiştirirken kendini yırtıyor yaa annemle zor değiştiriyoruz eller ayaklar durmuyor sürekli bağırıyor. Doğduğundan beri böyle ıslak mendil sevmiyor galiba. Ama başka türlü de uyanamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…