- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.241
di mi yaaa:) iki türlü de uykusuz, hamileyken konfor da yok üstelik, dönemiyorsun bile..ben 2 de yattım 5 buçukta kalktım şimdi de işteyim..kızım gelse de en azından iş mesaisinden kurtarsa diye bekliyorum bi umut ben de..bu hafta iyice zorlanıyorum artık fiziken..hayırlısıyla sağlıkla tabiGünaydın kızlar. Anne olanlar gece Bebek'le uğraşmaktan uykusuz kalıyorlar benim gibi halen doğuramıyanlar ise gece 5 dakikaya bir wc ye gitmekten uykusuz kalıyor. Yani her ikiside uykusuz geceler
Yüzüstü tehlikeli diye biliyorum ben kusarsa direk soluk borusuna kaçma ihtimali varmış kustuğunu göremem falan diye de hiç denemedim açıkçasıGünaydın güzel anneler bebisi gazdan uyuyamayanlar yüzüstü yatırmayı denediniz mi 1 haftadır oyle yatırıyorum (surekli gözüm üzerinde) çok rahat ediyor gazi da kolay çıkıyor tabi yattığı zeminin düz olmasina ve çok yumuşak olmamasına dikkat etmek gerekiyor
Tesekkür ederim canım insallah taburcu oluruz .doktor 4gbi kan alalım sonuclarına göre karar veririz dedi.aksama kadar razıyım ama bir gece daha kalırsam cok kötü olcam bedenende ruhende mahvoldum.Ah cok iyi anliorum seni bende yanina gidip bakiorum hep ama o daha kotu yapio insani.. gozundeki bant cok onemli biliyosun.. bugun taburcu olursunuz cnm.. bian once saglikla kucagina al bebegini ins cnmm
Tesekkür ederim insallah bugün aksam evimize dönerizcok zor gercekten cok zorÖylemi dersin valla bi an once su donemi atlatmak istiyorum ya.
Benimde bebegim yatti cok iyi anliyorum aglamaktan gözümde yas gelmiyodu artik ama hep şöyle dedim evet bebeğim yattı ama yarin iyilesmis olarak alicam onu brdaha bu sarilikla ugrasmicam dedim. Cogu bebek yasiyo bunu uzulme canm
Ben yasadim canm esimle tartistgim gece sabah sutum glmedi sagdim 1 dmla bile cikmiyodu bol su ic moralini topla bebeğinden onemli degil hcbsey uyuyabilirswn uyu hatta yeniden cogalir sutun
Çoğaldmi peki sütun canımÖylemi dersin valla bi an once su donemi atlatmak istiyorum ya.
Benimde bebegim yatti cok iyi anliyorum aglamaktan gözümde yas gelmiyodu artik ama hep şöyle dedim evet bebeğim yattı ama yarin iyilesmis olarak alicam onu brdaha bu sarilikla ugrasmicam dedim. Cogu bebek yasiyo bunu uzulme canm
Ben yasadim canm esimle tartistgim gece sabah sutum glmedi sagdim 1 dmla bile cikmiyodu bol su ic moralini topla bebeğinden onemli degil hcbsey uyuyabilirswn uyu hatta yeniden cogalir sutun
Geçmiş olsun cnm bebeğin iyiyse tamamdır annesi herşeye onlar için katlanıyoruz :)).
evet uyuyo 3 4 saate 1 emmk için uyanır emer biraz snra uykuu30 40 cc yapiyodum o zamanlar bi dikiste iciyordu.. Bende aksma kdar dusunmustum mama girsin istemiyodum midesine. Hayir emmiyoduda surekli uyuyodu ve uyandiramiyoduk ne yaparsak ypalim ama biberonu sokunca iciyodu kuvveti yoktu emmeye sanirim o zamnlar bnmde memeyi tutturmam zaman aliyodu. Ne kdar cis yaparsa okadar cabuk atar sariligi canim oyle dusun saat basi besle cok uyuyor mu
Cnm bn mamajoo kullandım ve gayet iyiydi ama avent hiç kullanmadığım için kıyaslayamamEn az ve en yavaş akıtan biberon hangisi kızlar? Aventin yenidoğanı var bende ama o bile hızlı sanki. Daha zor akan, çenesini kuvvetlendirecek bir biberon var mı bildiğiniz? Yoksa kaşıkla vermeye başlayacağım mamayı ki emmeyi unutmasın diye.
Benimde sol kasığım ağrıyor pazardan beri pazar günü tüm gün agrıdı şimdide ara ara ağrıyor özellikle küçük abdeste sıkışıkken
benimde aynı saatlerde tutuyordu hamdolsun 2 gecedir uyuyor bende uyuyorum darısı başınızaBu gecede uyku yoksaatlerimiz belli gece 1 ve 6 arası başlıyoruz nöbete
analı babalı büyüsün cnm doğurmuşsun normal mi oldu. Bizim makenyum bittikten sonra bizimde azaldı normaldir herhaldeBebegin günde ne kadar tatasini yapması gerekiyor 4,5 bezden fazla değişiyor bezini du olarak çişini ama tatasi az miktarda oluyor bugün 5 günlük oldu ins
Evet bu konuda gorus ayriliklri var tabiki en doğrusu yan yatirmaktir büyük kızımda doktor tavsiyesiyle 1. aydan itibaren yüzüstü yatırdım diğer pozisyonlara göre uyku süresi baya fark etti şimdide 33 gunluguz kontrollü şekilde yatırıyorum canımYüzüstü tehlikeli diye biliyorum ben kusarsa direk soluk borusuna kaçma ihtimali varmış kustuğunu göremem falan diye de hiç denemedim açıkçası
Medela calma var canım bir arastirEn az ve en yavaş akıtan biberon hangisi kızlar? Aventin yenidoğanı var bende ama o bile hızlı sanki. Daha zor akan, çenesini kuvvetlendirecek bir biberon var mı bildiğiniz? Yoksa kaşıkla vermeye başlayacağım mamayı ki emmeyi unutmasın diye.
Okudunca gaza geliyorum neredeyse yarın alın beni diyeceğim
Kaka olayı bende taktım vitamin veriyom çocuğa monovit d bide su içiyor emiyor da kakasi açık yeşil sarı karışık geliyor bazen koyu sarı.. anne sütü açık sarı gelirdi ondan mı kaynaklaniyo
Tesekkür ederim canım insallah taburcu oluruz .doktor 4gbi kan alalım sonuclarına göre karar veririz dedi.aksama kadar razıyım ama bir gece daha kalırsam cok kötü olcam bedenende ruhende mahvoldum.
Yani cogu zaman fiskirmiyor ucuna sut geliyor siktigim zaman. Evet kakasi hep sari mama vermesemdeCanm denk gelmiş olabilir göğsünü sıktığında süt geliyorsa hala sikinti yok bir de mama vermediginde kaka rengi hangi renk? Sariysa doyuyor demektir
Yani iz var tabi ama cok asagida bide iz icin krem veriyor doktor 3 ay kullanjyomussun etkilidir insallah vermesse sende alabilirsinAmiin hepimiz için inşallah. Çok iz var mı
İnşallah canımbenimde aynı saatlerde tutuyordu hamdolsun 2 gecedir uyuyor bende uyuyorum darısı başınıza
analı babalı büyüsün cnm doğurmuşsun normal mi oldu. Bizim makenyum bittikten sonra bizimde azaldı normaldir herhalde
gelsene gözün aydın canım analı babalı büyür inşAllah
Cogaldi canim sadce emziriyorum.cogunlukla artikÇoğaldmi peki sütun canımevet hiçbiri önemli değil bebegimden ama strese giriyoruz ister istemez
3 4 saat gec degil mi bize doktor gunduz 1 saat gece en gec 3 saatte bir beslenmesi lazim ama dedigin gibi uyanmiyolarki yedirelim.. beslenmedigi icin sariligi artiyor sariligi arttikca uyuyor beslenemiyor kisir döngü Allah yardimcin olsunevet uyuyo 3 4 saate 1 emmk için uyanır emer biraz snra uykuusizinki agırmş galiba çnkü ben altnı açınca uyandırabiliyorm.senin gibiyim vücuduna ypay bişe girsin istemiyorm ama bu inadım yüzündende bebegmin sarılıgı yükselirse vicdan azabı çekerm dokrora götrm dedm akşam acilde bakmıolarmş
Medela calma var sanırım ama ondan da memnun olan da var olmayan da Bebek emmeden akıtmıyormuş sanırım fakat 2. Ayda özelliğini yitirdi diye yorumlar vardı bir de tabi 60-70 tl gibi bir fiyatı varEn az ve en yavaş akıtan biberon hangisi kızlar? Aventin yenidoğanı var bende ama o bile hızlı sanki. Daha zor akan, çenesini kuvvetlendirecek bir biberon var mı bildiğiniz? Yoksa kaşıkla vermeye başlayacağım mamayı ki emmeyi unutmasın diye.
Kızlar gece 2 de kızımı emzirdim. Memeyi kendi birakti. Sıktım sut geliyor. Altini degistirdim (benimki alt degismede kendini yirtiyor) tekrar memeyle susturdum emdi emdi tekrar kendi birakti. Sonra 90 cc mama hazirladim verdim once bi suratini eksitti emmedi biberonu. Tok demekki dedim yatirdim ağlamaya basladi klasik.biberonu dayadim aglayinca hepsini icti uykuya daldi ben ugrasmadan???? Ve sabaha kdar hic aglamadi uyanmadi.
Bu neydi şimdi biri bna anlatsin. Cocuk acliktan mi geceleri huysuzluk yapiyomus ben gaza bagliyomusum! Denk mi geldi. Acsa mememle neden doyurmuyo karnini? Yoksa sutum mu az? Kafamda deli sorular??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?