2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yani cogu zaman fiskirmiyor ucuna sut geliyor siktigim zaman. Evet kakasi hep sari mama vermesemde

Yani iz var tabi ama cok asagida bide iz icin krem veriyor doktor 3 ay kullanjyomussun etkilidir insallah vermesse sende alabilirsin

O yazmasada isterim muhakkak catlat içinde verir mi acaba

Kızlar doktor vardı sabah malum hala doğurmadım.. Bebegim yan dönmüş başı aşağıda kanala girmemiş daha. Doktor dediki böyle sezeryan olur yada dönmesini beklicez bir hafta. Sizin böyle olupta düzeldigi oldumu başı yine aşagıda ama yan duruyo yan yatar gibi

Gözün aydın canım. Allah bağışlasın..
Anason rezene ve kekik çayı iyi geldi bana arttırıyor dene istersen. birde benim doktor süt arttırıcı Damla yazmışti bitkisel. O da iyi geliyor gibi.

pazaretesi canım. Tabii o zamana kadar doğurmadan kalırsam doktorum normalde pazara kadar doğurman lazım çünkü tam 9 ay 10 günü doldurduğumu söyledi pazts çatı muayenesi yapıcam dedi. Nts ye bağladı hiç sancım yok. Bakalım hayırlısı artık:)

Can'ım benimle aynı durumdasın benim bebişte yeni baş aşağı döndü dün yazmıştım belki okumuşsundur. Dün doktordaydım eğer dün dönmemiş olsaydı bu gün sezeryen olacaktım. Doktor biraz daha bekliyelim doğum kanalına girer belki dedi. Pazts ye gün verdi. Çatı muayenesi için eğer kanala girmezse sezaryene alıcak. Ben normal doğum istediğim için bekledi ama şu an tehlikeli bir durum yok suyu felan iyi dedi beklememizde bir sakınca yok dedi.

Canim o sureci kizimda yasadim. Biberondan badka care bulamamistim
Memeyi agzina alip yine uyuyordu cunku hic uyanmiyordu.

Kizlarrrr oglusum tam 4 haftalik oldu:)
Bugun konteolumuz vardi masallah melegime 1.5 kg almis boyu da 5.5 cm uzamis
Dr cok iyi dedi. Boyle devam. Cok mutluyum bugun sormayin
Ayyyy aşırı sevindim maşallah :) bence biberonla verince sütü daha iyi besleniyorlar bizimkinde De farkettim emince daha az çıkarıyor sanki ama inşallah hep böyle devam eder bebisin.. bi de Şubat doğumlu ya minikler 30 günü doldurunca mi gittin doktora yoksa 27 subatta doğdu 27 martta götürsek olur mu

country bazi bebekler boyle daha cok minikken kendilerino memeden doyuramazlar. Bunda pek com etken var cene gucsuzlugu ya da sariliktan kaynakli uyku agir basar. Ama biberonu dayayinca rahatlarina gelir icip uyurlar. Evet icip uyuduysa demek acmis ondan uyumuyormus. Bu sonuca varabilirsin. Gazli bebek sadece aglamz kivranir surekli onu takip et cnm.

Ben gun hesabi degil de hafta hesabi yaptim kilo alimi icin iyle daha uygun olur dedim. Iste 4 haftalik oldu bugun. Ben de sevindim cnm dr cok iyi beslenmis dedi.

Senin deneyimlerini okumak içimi rahatlatıyor :) benimkinin de gücü memeden çekmeye yetmiyor. Bir yandan üzülüyorum rahat besleyemiyorum diye, bir yandan bari biberonla doyuyor diye kendimi rahatlatıyorum.

sen annenle zor değiştiriyorsun ben tek başına... Islak mendili benimki de sevmedi soğuk ya ondan:) Alt değiştirince gözleri açılıyor :) rahatliyor biraz serbest bırakıyom bu seferde çiş yapıyor hehe':)

Arkadaşlar benim kız sürekli uyanıyor ikiniyor gaz yüzünden ya. Emzirmekten bı halim kalmadı çöktum resmen uykusuzluktan tek bakiyom da sürekli uyanip durmakta bı halim kalmadi

Bu ara ayni sey bende var esimle kötüyüz moral bozuklugundn olsa gerek baya sütüm azaldı

Kaka olayı bende taktım vitamin veriyom çocuğa monovit d bide su içiyor emiyor da kakasi açık yeşil sarı karışık geliyor bazen koyu sarı.. anne sütü açık sarı gelirdi ondan mı kaynaklaniyo
Yesil kaka cok yedigini gosterirmis doktor öyle söylemisti canm

Kızlar ıslak mendilinizi kaloriferin üstüne koyun.. bn kaloriferin üstüne su koyuyorum hem odanın nemi için iyi oluyor hem de pamukla siliyorum bn pamuğu ılık suyla ıslatmış oluyorum :))
@orkidekaramel cnm burdan biri de demişti bizim dr da dedi gazlı bebek çok emmek ister emdikçe de gaz yapar diye dr bana iyi emdiğinden eminsen oyala pışpışla felan dedi.. bi de eğer uyumam yanında durabilirim diyorsan yüzüstü yatır çok rahat ediyorlar ama tabii gözünden ayırmaman lazım

Ah bizimki dursa yüz üstü keşke bende duydum yüz üstü yatinca rahat gaz çıkardıklarını ama bizimki durmuyor ki öyle

Bugün 39+0 ım doktor kontrolüm vardı bebeğim 3700 gr görünüyor. Doktor bu kiloyu görünce sonunda çatı muayenesi yaptı. 1 cm açıklık var ama bebek hala yukarda henüz inmemiş dedi. Haftaya kadar inmesini beklersen de 4 kiloyu aşar kilosu normal doğum zorlaşır dedi. Normal doğumu çok istiyordum, sizce ne yapmalıyım? doktorum 27 mart günü alalım bebeği kendisi gelmezse diyor. Bir de çatı muayenesinden sonra sizde de kanama oldu mu baya koyu kıvamda akıntı gibi arada kanamam geliyor 3-4 seferdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…