2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım biz de 5 günlükken kaldık fototerapi gördük, zıbınını koklayıp durduğumu bilirim ama çok şükür değerimiz düştü ve bir günde çıktık şimdi de dikkat ediyorum hala ki tekrarlamasın diye. Allahın izniyle senin de yavrun bugün değeri düşmüş bir şekilde çıkacaktır hastaneden:)[/QUOTE]
Amin insallah canım kan verdik bekliyoruz sonucumuzu

Ya benim de goguslerim sert oluyordu ve cok akiyordu. Simdi gogsum sonumlenmis gibi. moralim cok bozuk. Babamin saglik sorunlarini kafama takmistim bundan oldu acana. Sagmayi deneyecegim simdi
İnşallah düzelir cnm geçmiş olsun . aynen strese girince oluyormuş üzülünce falan şimdi insan daha çok kafaya takıyor takmamak lazım ben sagıyorum hala artış yok .

Benim bebeklerim kuvede oldugu icin hergun ciktik mecbur. Bebekler eve geldikten sonrada hafta 1 doktora gittik yaninhep disardaydik. Bende onlar uyurken arada bakkala markete indim.

Ewet canım okumuştum ama seninki vücut olarak yan duruyodu yanlış anlamadıysam benimki uzun zamandır baş aşağı fakat yan duruyo yani nasıl anlatılırki ppoposu sol gögsümün altında bacakları sağ gögsümün baş aşagı yan uyuyo gibi bende normal istediğim için beklemiştik yine bi umut döner diye beklicez

İnşallah düzelir cnm geçmiş olsun . aynen strese girince oluyormuş üzülünce falan şimdi insan daha çok kafaya takıyor takmamak lazım ben sagıyorum hala artış yok .
Sivi ne varsa iciyorum. Cay,sut,komposto,corba,yesillik. Bir gecede oldu cok saskinim. Insallah duzelir

@-marion- canim bende mecburen dışarı çıktım bebek huysuz bizim memeyi almiyir hiç ya sutum bugun geldu ama emmiyor biberon a alosti ne yapacagim bilniyorum

Cnm ne guzel anlatmissn eline saglikbiz 33.te dogduk ama kuvozde biberona alismis bn kac gundur deniorm memeyi gorunce aglamadii kadar aglio emmedikce sutumn kesilmesnden korkuorm bgn sagamadim bile dolaptaki stoklarimdan cikariorm mama hic vermedim ve mamadan odum kopuo.yaa cok kucuk biberona alismaz die dusunmustm ama coktaaan alismis hbrim yok;(

Evet ya her yere girmis bende dikkat ediyom korkuyom bebeğe gelirse diye deli oldum su karıncalara. İlaçladik yok off

Bende inat ettim ilk günlerde. Sarılık geçirdi bı gün emziremedim mama verdik sarılık bı anda düştü. Sağlık ocağına gittik hemşire anne sütünden ayırmayın dedi bı gün vermedik ya bebeğim emmeyi çok özlemiş nasıl emdi bı görsen yavrum eşime kızdım sarılık geçti al işte emzir çocuğu diyor mamaya hala karşıyım ya yetmezse mecbur vericez diye strese giriyom bı anda.

H Hayirlisikismet yumiti kızlar daha önce yazmıştım üzülmeyin 20 gün sütümu sagip verdim bebeğime ilk önce ucu olmadığından sonra da hastanede yattığı için biberona alışmıştı göğsümü görünce ağlamaktan morardıgi bile oluyordu. Bu hafta sonu aç bırakmayı göze alarak emzirmeye karar verdim ben göğsümü ağzına soktum ağladı kapatmadı bile ağzını. Annem göğsümün üstünden hafif ılık şekerli su döktü azar azar bir iki üç derken şimdi alıştı memeye emiyor maşallah. 4 gubdur ilk defa Az once süt sagdim göğsüm dolunca verdim bebise bu seferde biberonu unutmuş heralde almadı. Yani pes etmeyin sarılık ihtimalleri düşünce ve çenesi kuvvetlenince tutuveriyor ümidinizi kaybetmeyin sürekli verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…