- 31 Ağustos 2014
- 525
- 957
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.341
medusa76 cnm nasılsın? Bam bam nasıl? siz 2 aylık oldunuz dimi? :)
15dk yeterli canım nezaman doğum yaptın çok takip edemiyorum?Kızlar sütüm gelmiyoo makinada sagıyom ama onda da yok napcam ben(( kaç dk sağmalıyım
aynıyım cnm emio doyunca uyuyo yerine koyuyorm braz snra gazdan kıvranıo uyanıo tekrar başa sarıyoruz sinirleniyorm bazn bide gazı varken memeyide tutamıyo sinirlenio aglıo kimyon çayı yapim diorm tekim diye yalnız bırakamıyorum o biraz rahatlatıo heleki d vitamini aldıysa gazı daha fena oluoArkadaşlar benim kız sürekli uyanıyor ikiniyor gaz yüzünden ya.Emzirmekten bı halim kalmadı çöktum resmen uykusuzluktan tek bakiyom da sürekli uyanip durmakta bı halim kalmadi
Ayyy çok hoş demekki 10 gün sonra bizde böyle olcaz :) heyecanlı.. bizimki de gündüz daha uzun uyanık kalıyor ama çok sıkılıyor hemn huysuzlaşıyor dönence aldım ama pek oralı olmadıSağol tatlım genel olarak iyiyiz çok şükür. Bambamım büyüyor teyzesi, kendi küçük yaşı büyük oğluşum 2 ay 5 günlük oldu bugün itibariyle :) 2. ay yapılan aşılarını oldu dün, verem, zatüre, karma ve rota virüsü aşıları yapıldı. Günden güne değişiyor iyice fark ediliyor artık gelişimi. Gündüz kısa kısa bir iki kere uyuyor genelde uyanık duruyor artık, daha bilinçlendi, bizimle bol iletişim kuruyor, hele ki o minik ağzını kocaman açıp yüzüme baka baka gülmesi yok mu beni benden alıyor :)Şimdi oyun halısı sipariş ettim oğluma, oynasın gönlünce. Uykusuzluğa vs alışmaya başladım bende, yeri geliyor 2-3 saatlik uykuyla gün bitiyor. Ahhh ahhh eskiden ne uyurmuşum beee.. :))) Siz napıyorsunuz yolunda dimi herşey?
Bu aradagelsene doğurmuşsun hayırlı olsun, çok sevindim iyi olmanıza. Allah analı babalı, sağlıklı huzurlu büyümeyi nasip etsin. Bir ara doğum hikayeni isterim
Anne sutu canim kesin cozum:) cay kasigina sagip birer damla koyuyorum burnuna hemen aciliyor.Kızlar burun tukanıklığı için napıyosunuz doğal yöntem
Her bi memeyi 15dk sag gelmese bile. Bebegin emiyor muydu? Emiyorsa o da cogaltir canim. Sakin bitti gelmedi azaldi deme yarin daha cok gelecek de. Kafani rahat tut. En onemlisi mutlu ol. Bebegine bak sevin neselen kendini rahatlat. Benim sag mememdeki sutum yari yariya azalmisti. Hic bakmadim bile ne cikiyor diye gormezden geldim resmen:))) bugun yine normale dondu. Moral cok cok cok onemli sonra da sivi alimi. Gerisi fasa fiso.Kızlar sütüm gelmiyoo makinada sagıyom ama onda da yok napcam ben(( kaç dk sağmalıyım
Ayyy çok hoş demekki 10 gün sonra bizde böyle olcaz :) heyecanlı.. bizimki de gündüz daha uzun uyanık kalıyor ama çok sıkılıyor hemn huysuzlaşıyor dönence aldım ama pek oralı olmadıbi de şuanlık sadece anneannesi güldürüyor :) bize ne zaman Güler acaba... uykusuzluk evet alışılan bir şeymiş ama bn gündüz hiç uyulmadığı günlerde gece zombi gibi oluyorum allahtan kendi annem üst katımda hemen arıyorum saolsun gelip o duruyo bn sadece emzirmeye kalkıyorum
bizimde aşılar salı günü, rota alışı yaptırdın mı? İsteğe bağlı galiba bana dr bi şey de demedi 3 aşı dedi sadece illaki 2.ayda mı acaba?
Vayy be 33 haftada doğurduk ama maşallah zaman geçiyor ve büyüyorlar
Ayyy çok hoş demekki 10 gün sonra bizde böyle olcaz :) heyecanlı.. bizimki de gündüz daha uzun uyanık kalıyor ama çok sıkılıyor hemn huysuzlaşıyor dönence aldım ama pek oralı olmadıbi de şuanlık sadece anneannesi güldürüyor :) bize ne zaman Güler acaba... uykusuzluk evet alışılan bir şeymiş ama bn gündüz hiç uyulmadığı günlerde gece zombi gibi oluyorum allahtan kendi annem üst katımda hemen arıyorum saolsun gelip o duruyo bn sadece emzirmeye kalkıyorum
bizimde aşılar salı günü, rota alışı yaptırdın mı? İsteğe bağlı galiba bana dr bi şey de demedi 3 aşı dedi sadece illaki 2.ayda mı acaba?
Vayy be 33 haftada doğurduk ama maşallah zaman geçiyor ve büyüyorlar
SOrma kesintisiz uyku ne unuttum :) ama halimden memnunum :)) ya ben aslında hep konuşuyorum ama pek bi suratsızKısa sürede başlar seninkide. Biz her mama vs ritüellerinden sonra kucakta muhabet modundayız.Kendine yakın tutup konusunca gülüyorlar bir dene. Zombilik yaşam şeklim artık benim, kesintisiz uyunan 8 saat için servet ödeyebilirim :)
rota aşısı istege baglı ama önemli bir aşı, doktoruda önerince yaptırdım ben. Ücreti yüksek biraz ne yazık ki. Öbür ay bir kere daha yaoılacak.
Evet ya aslına bakarsan normalde 2-3 haftalıklar daha. Çok şükür bugünleri gördük.
SOrma kesintisiz uyku ne unuttum :) ama halimden memnunum :)) ya ben aslında hep konuşuyorum ama pek bi suratsızöyle bakıyor ama anneannesine arada sırıtıyor başlar inşallah yakında yaa :)
Bnde 2.ay kontrolünde sorayım bi.. önemliyse yaptırmak lazım... buradaki arkadaşlarda sorar belki doktorlarına bana da fikir olur
Canım yapmadıkça alışmaz daha sakin yıkamaya çalış acaba acele edipte panikmi yapıyo bebekteBide benim oğlan suda. Korkuyor 26 günlük oldu ve sadece 3 kere banyo yaptırdık su dökerken korkudan. Mi bilemiyorum ama kaskatı kesiliyor: ( o korkuylkorkuyla yaptirmadim banyo
ftm yldz ay evet cnm hatırladım sen yazmıştın geçmiş olsun şimdi iyi mi peki?
Haklısın cnm bnm bi dr a danışayım zaten haftaya gidicem 2. Ay kontrolü var çok saol bilgi verdiğin için :)
Canım yapmadıkça alışmaz daha sakin yıkamaya çalış acaba acele edipte panikmi yapıyo bebekte
normal oldu canım Bol süt lu gazsız günleriniz olsun sizindeanalı babalı büyüsün cnm doğurmuşsun normal mi oldu. Bizim makenyum bittikten sonra bizimde azaldı normaldir herhalde
Şırıngayla sıkıyorum ben ama bazıları iltihap yapar diyor ???Anne sutu canim kesin cozum:) cay kasigina sagip birer damla koyuyorum burnuna hemen aciliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?