2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnm sütünü düzenli sağ 3 saatte bir mesela o önemli çünkü gitmesin sütün bizim bebeklerimiz için anne sütü çok daha önemli buna şükür dicez ve uğraşacağız yapcak bi şey Yok maalesef ama emmiyo diye üzülme hangi biberonu kullanıyorsun biberonun akış hızı yüksekse emmeyebilir çünkü.. zorla cnm bırak ağlasın bak burda yarım saat uğraşanlar var.. bi de çok iddialı konuşmak istemiyorum tabii ama biberona alışan memeye de alışır bebekler çabuk alışkanlık ediniyorlar.. sen biberonunu değiştirip dene bi de ama 3 kiloya gelene kadar çok da yorma oğluşu da kendini de biliyorsun bizde kilo önemli az efor sarfetmeli
kaç günlük oldunuz siz?

34beden canim bende mecburen dışarı çıktım bebek huysuz bizim memeyi almiyir hiç ya sutum bugun geldu ama emmiyor biberon a alosti ne yapacagim bilniyorum
Canım walla bende de sıfır tecrübe ne desem bilemedim. Allah a güveniyorum ben de. Zamanla alışır inşallah bebeğin memeye, burda arkadaşların yazdığı taktikleri bakınıp duruyorum ben de şimdiden. Yılmamak gerekiyor sanırım

Benim Bebek de 3700 g ve hiç açılma yok. Ben de vajinal muayene oldum ama hiç kan falan gelmedi. Bebek de aşağıya İnmemiş. Ben de çok bekledim normal için ama pazartesi sezeryan olacağım galiba

eşin yok mu doğum sırasında?tek başına zor olur ya

Kızlar sütüm gelmiyoo makinada sagıyom ama onda da yok napcam ben (( kaç dk sağmalıyım

bucun 1 ay 2 günlük olduk.4 cm uzamışız,1 kilo almışız, kafamız da 2 cm büyümüş çok şükür:))

bi de ameliyatımı yapan doktora gittim.arada ilaçları sordum, yüzüme bile bakmadı.ben de özel muayene ücretini yatırdım, tekrar gittim.muayene etti ve kesi yerindeki akıntı kendinden eriyen ipliklerden kaynaklı, enfeksiyon yok, hiç ilaç alma dedi.kafam karıştı ya bu nedir?bir doktor iki antibyotik veriyor, diğeri kendiliğinden geçer, bişey alma diyor.

Moral cok etkiliyor. Dr bana kafan rahat olursa sutun fazla gelir dedi
Ah canım ya moralimi bozmayacağım ama belli bir yaştan sonra ne yazık ki anne ve babalar çocuk gibi oluyor. Biraz kızgınım da onlara benim kimseden birsey beklediğim yok evde cocukla hep yalnızım ama annemler sagolsun evdeki her turlu problemi bana anlatiyorlar. Babam annemi kotuluyor annem babami. Ben hasta oldugumda ki hamileydim hic onlara soylemezdim acile vs ye gittik diye. Onlar her turlu seyi anlatiyorlar. Haliyle ben de uzuluyorum evlatlari olarak. Tabiki de anlatacaklar ama hamileyken ya da emzirirken dikkat etmek gerekir. Daha 40imiz cikmadan hep problemlerini dinledim. Daha gecen gun biraz tersler gibi oldum ama hala israrci bir sekilde sorun anlatoyorlar. Bazen beni hic dusunmuyorlarmis gibi hissediyorum. Az once babam geldi anlatcaklarim var demisti aksam ben yok sonra konusuruz dememe ragmen geldi. Biraz hasta diye kirmak da istemiyorum ama dun zaten sirf bunlara takildim diye boyle oldu. Simdi geldi grip gibiyim diyor. E dedim baba keske gelmeseydin. Artik ne yapacagimi sasiriyorum kizlar. Ailemi cok seviyorum,kiyamiyorum ama hep olan bana oluyor ne yazik ki. Simdi bile keske oyle demeseydim diye dertleniyorum. Ah su buyukler... Kafanizi sisirdim kusura bakmayin kizlar

Öyle yapıyorum. Önce meme sonra mama. Günden güne uzuyor memede kalma süresi ve kuvveti.

Benim öyleydi. Doğumda biraz ebe bastırdı ama şükür normal doğum oldu. Diğerlerine göre biraz zor oluyor ancak imkansız değil :)

Can'ım benim uzun süredir tam yan yatış pozisyonundaydı bu hafta baş aşağı dönmüş ama doğum kanalında değil. Beklicez pazts ye kadar hayırlısı olsun artık:)

Benim Bebek de 3700 g ve hiç açılma yok. Ben de vajinal muayene oldum ama hiç kan falan gelmedi. Bebek de aşağıya İnmemiş. Ben de çok bekledim normal için ama pazartesi sezeryan olacağım galiba
bana da pazartesi alalım artık dedi henüz günüm dolmamış oluyor aslında ama kilosu 4 ü geçeceği için hem anne hem de bebek için travmatik doğum olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…