2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Dr bana emzir ağlarda uyumayip meme isterse verme gezdir pispisla yada emzik ver dedi ki benimde oğlum senin dediğin gibiydu Dr dediğini yaptim her istediğinde emzik verdim oyle öyle şimdi 26 günlük düzene oturdu 2 saatte bir kendi açılıp kalkio ama gece ben uyandiriom biraksam sabaha kdr yatar
KIZLAR BEBEKLERİNİZ BİR HAFTALIKKEN NEKADAR UYANIK DURUYODU BENİMKİ İLLA MEME İSTİYO YATMIYO YEDİKÇEDE SANCILANIYO HIÇKIRIYO MAHVOLDU YAVRUM UYKUSUZ LUKTAN

Dr bana emzir ağlarda uyumayip meme isterse verme gezdir pispisla yada emzik ver dedi ki benimde oğlum senin dediğin gibiydu Dr dediğini yaptim her istediğinde emzik verdim oyle öyle şimdi 26 günlük düzene oturdu 2 saatte bir kendi açılıp kalkio ama gece ben uyandiriom biraksam sabaha kdr yatar
KIZLAR BEBEKLERİNİZ BİR HAFTALIKKEN NEKADAR UYANIK DURUYODU BENİMKİ İLLA MEME İSTİYO YATMIYO YEDİKÇEDE SANCILANIYO HIÇKIRIYO MAHVOLDU YAVRUM UYKUSUZ LUKTAN

Yaa inşallah benim de normal olur hayırlısı ise.. Doktor bu şekilde olursa sezeryan olur dedi inşallah döner diye dua ediyorum bende

Nasıl kullanıyorsun cnm her gün mü kaç damla?
Bana dr 7 damla yazmış günde 4 kez çok geldi bana yaa gerçi kendi kendime yorum yapmam da hiç hoş değil ama ne bileyim
Her gün günde 3 kere 7 damla veriyorum canım baya rahatlattı kullanım şekli benimde kafamı karıştırdı bugün tekrar baktım bazi yerlerde 15 er damla ihtiyaç olursa artırılabilir yazıyor bana da 15 damla çok geldi 7 olarak devam ederim @baharindenizi de kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam

Canım gazını çıkarın her seferinde meme vermen kısır döngüye sokar iyice bence yeterince beslendiğini düşündüğünde verme bi süre meme oyalayın gazı varken tutmaz memeyi evet memeyle savaşa başlar tutmak ister gibi yapar ama iter öyle anlarda omzuna al gazını çıkart hemen bi de hava yutturmamaya özen göster ağzını tam doldursun meme cukcuk ses geliyosa hava yutuyo demektir.
Bende anlamadım ki mesela lifi sabunlayip sürer sürmez ağlamayan çocuk çığlık atio su dökerken nasıl titrio anlatamam haklisin boyle olmaz alıştırmam lazim
Ayaktan dökmeye başlayın canım öyle daha çok seviyolar biz ayaktan yavaş yavaş döküyoruz en son kafayı yıkıyoruz

Anammmmm o karıncalardan benim evde de var. Niyeyse sorun olarak görmemiştim bi hal çaresine bakayım bari
walla canm kendileri küçük olabilir ama büyük sorunlar bebekleriin agzına burnuna kulak deliklerine bile girebiliyorlar ısırmalarından hiç bahsetmiyorm o yüzden korkularım arasında karıncalar

Canım @ftm yldz doğru yazmış her istediğinde meme vermek işi sadece kısır döngüye sokuyor , bebeklerde emme ilkel bir refleks sıkıntıya düştükleri anlarda da gösterebiliyorlar illa aç demek değil memede rahatladıklarından onu istiyolar , yeterince emdiğini düşündüğünde baktın gaz var hıçkırık var kusma var sürekli meme verme kısır döngüden çıkarmak için oyalayın biraz bir de beslenmenin hemen sonrasında gazı çıkartmak lazım mideden bağırsağa indiği an sancıya dönüşüyor çıkartmak da çok zor oluyor baktın memeyle savaşıyor gazı var demektir hemen çıkart gazı öyle devam edin.

Anneannelerimkz anlatiyor koyde nerde humana icecekler oyle sutleri olurmus ki 2 yasina kadar dogru durust yemek yedirmezdik hep meme emerlerdi diyor. Hayran oluyorum onlara zaten:)
öyle walla :) ama işte onların zamanındada herşey daha doğalmışş bizim şimdi yediğimiz yoğurt yoğurt olmadıgı için vücut süte dönüştürmüo galiba o sebepten bizim ihtiyacımız var o çaylara

Çocuk doktorumda bana aynını söyledi

Hiç gelmediki ilk günkü sıvı geldi.o kadar şimdi o da yok göğüslerim sert ve makinada canım çok yanıyor napcam bilemedim.makinada da çıkmıyot zate

acaba sarılık geçene kadar bendemi versem napsam 20 gün oldu hala geçmedi bu sarılık anlamadım walla.stres yapma cnm bütün bebekler alıo mama şmdi olmasa ilerde illaki alcak çnkü büyüdükçe yetmicek süt ama biz anneler böyle korumacıyz işte :/

H Hayirlisikismet canım benim Goguslerim tikaninca mecbur biberonla mama verdim. Sonra göğsumu tutmamaya başladı. Günlerce her öğünde 30-40 dk bağırta bağırta uğraştım acımadim, kafasını mememe Göme Göme tutturdum. 2 gündür anında tutuyor pes etti :))

Canım benim bebeğimde de sarılık çıktı, fototerapi de aldık hatta, orda mama verdiler ilk defa, 24 saatte 5 kere. Ben de şimdi günde 2-3 defa veriyorum mecbur. Sarı kaka yapıyor, doyuyordur diyorlar ama göğüslerimi boşaltmıyor, birini emiyor zaten bir öğünde onun için tekrarlayacak korkuma veriyorum artık. Atlatınca kescem inşaallah.

Bu sarılık psikolojimi bozdu benim renginden de anlayamıyorum ki, yavrum ne beyaz tenli ne esmer, teni buğday zaten çözemiyorum ben de. Ne zormuş ya, bir an önce geçse gitse rahatlasam..

20 mrt çok mu acele ediyorumki.ilk günkü süt de yoo artık.bebeğim de emmiyor ve süt gelmeyince de sinirlniyor

Daha 2 günlüksünüz canım benim acele edip stres yapma kendine. Zaten o beyaz sütün inmesi de zaman alıyor, öteki ağız sütü de damla damla gelir zaten.

Şimdi yine krize girdi annem geldi zorla meme verdirdi sinirlerim harap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…