- 16 Şubat 2017
- 161
- 187
- 18
- 30
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.361
KIZLAR BEBEKLERİNİZ BİR HAFTALIKKEN NEKADAR UYANIK DURUYODU BENİMKİ İLLA MEME İSTİYO YATMIYO YEDİKÇEDE SANCILANIYO HIÇKIRIYOMAHVOLDU YAVRUM UYKUSUZ LUKTAN
KIZLAR BEBEKLERİNİZ BİR HAFTALIKKEN NEKADAR UYANIK DURUYODU BENİMKİ İLLA MEME İSTİYO YATMIYO YEDİKÇEDE SANCILANIYO HIÇKIRIYOMAHVOLDU YAVRUM UYKUSUZ LUKTAN
Yaa inşallah benim de normal olur hayırlısı ise.. Doktor bu şekilde olursa sezeryan olur dedi inşallah döner diye dua ediyorum bendeÖyle yapıyorum. Önce meme sonra mama. Günden güne uzuyor memede kalma süresi ve kuvveti.
Benim öyleydi. Doğumda biraz ebe bastırdı ama şükür normal doğum oldu. Diğerlerine göre biraz zor oluyor ancak imkansız değil :)
1 haftadır kullanıyoruz biz canimKızlar sap simplex gaz ilacını sürekli yani düzenli kullanan var mı?
Nasıl kullanıyorsun cnm her gün mü kaç damla?1 haftadır kullanıyoruz biz canim
Her gün günde 3 kere 7 damla veriyorum canım baya rahatlattı kullanım şekli benimde kafamı karıştırdı bugün tekrar baktım bazi yerlerde 15 er damla ihtiyaç olursa artırılabilir yazıyor bana da 15 damla çok geldi 7 olarak devam ederim @baharindenizi de kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsamNasıl kullanıyorsun cnm her gün mü kaç damla?
Bana dr 7 damla yazmış günde 4 kez çok geldi bana yaagerçi kendi kendime yorum yapmam da hiç hoş değil ama ne bileyim
Canım gazını çıkarın her seferinde meme vermen kısır döngüye sokar iyice bence yeterince beslendiğini düşündüğünde verme bi süre meme oyalayın gazı varken tutmaz memeyi evet memeyle savaşa başlar tutmak ister gibi yapar ama iter öyle anlarda omzuna al gazını çıkart hemen bi de hava yutturmamaya özen göster ağzını tam doldursun meme cukcuk ses geliyosa hava yutuyo demektir.aynıyım cnm emio doyunca uyuyo yerine koyuyorm braz snra gazdan kıvranıo uyanıo tekrar başa sarıyoruz sinirleniyorm bazn bide gazı varken memeyide tutamıyo sinirlenio aglıo kimyon çayı yapim diorm tekim diye yalnız bırakamıyorum o biraz rahatlatıo heleki d vitamini aldıysa gazı daha fena oluo
Ayaktan dökmeye başlayın canım öyle daha çok seviyolar biz ayaktan yavaş yavaş döküyoruz en son kafayı yıkıyoruzBende anlamadım ki mesela lifi sabunlayip sürer sürmez ağlamayan çocuk çığlık atio su dökerken nasıl titrio anlatamam haklisin boyle olmaz alıştırmam lazim
walla canm kendileri küçük olabilir ama büyük sorunlar bebekleriin agzına burnuna kulak deliklerine bile girebiliyorlar ısırmalarından hiç bahsetmiyorm o yüzden korkularım arasında karıncalarAnammmmmo karıncalardan benim evde de var. Niyeyse sorun olarak görmemiştim bi hal çaresine bakayım bari
Canım @ftm yldz doğru yazmış her istediğinde meme vermek işi sadece kısır döngüye sokuyor , bebeklerde emme ilkel bir refleks sıkıntıya düştükleri anlarda da gösterebiliyorlar illa aç demek değil memede rahatladıklarından onu istiyolar , yeterince emdiğini düşündüğünde baktın gaz var hıçkırık var kusma var sürekli meme verme kısır döngüden çıkarmak için oyalayın biraz bir de beslenmenin hemen sonrasında gazı çıkartmak lazım mideden bağırsağa indiği an sancıya dönüşüyor çıkartmak da çok zor oluyor baktın memeyle savaşıyor gazı var demektir hemen çıkart gazı öyle devam edin.KIZLAR BEBEKLERİNİZ BİR HAFTALIKKEN NEKADAR UYANIK DURUYODU BENİMKİ İLLA MEME İSTİYO YATMIYO YEDİKÇEDE SANCILANIYO HIÇKIRIYOMAHVOLDU YAVRUM UYKUSUZ LUKTAN
öyle walla :) ama işte onların zamanındada herşey daha doğalmışş bizim şimdi yediğimiz yoğurt yoğurt olmadıgı için vücut süte dönüştürmüo galibaAnneannelerimkz anlatiyor koyde nerde humana icecekler oyle sutleri olurmus ki 2 yasina kadar dogru durust yemek yedirmezdik hep meme emerlerdi diyor. Hayran oluyorum onlara zaten:)
Çocuk doktorumda bana aynını söylediDr bana emzir ağlarda uyumayip meme isterse verme gezdir pispisla yada emzik ver dedi ki benimde oğlum senin dediğin gibiydu Dr dediğini yaptim her istediğinde emzik verdim oyle öyle şimdi 26 günlük düzene oturdu 2 saatte bir kendi açılıp kalkio ama gece ben uyandiriom biraksam sabaha kdr yatar
Adı ne be nasıl kullanıyosun canım
Hiç gelmediki ilk günkü sıvı geldi.o kadar şimdi o da yok göğüslerim sert ve makinada canım çok yanıyor napcam bilemedim.makinada da çıkmıyot zateHer bi memeyi 15dk sag gelmese bile. Bebegin emiyor muydu? Emiyorsa o da cogaltir canim. Sakin bitti gelmedi azaldi deme yarin daha cok gelecek de. Kafani rahat tut. En onemlisi mutlu ol. Bebegine bak sevin neselen kendini rahatlat. Benim sag mememdeki sutum yari yariya azalmisti. Hic bakmadim bile ne cikiyor diye gormezden geldim resmen:))) bugun yine normale dondu. Moral cok cok cok onemli sonra da sivi alimi. Gerisi fasa fiso.
acaba sarılık geçene kadar bendemi versem napsam 20 gün oldu hala geçmedi bu sarılık anlamadım walla.stres yapma cnm bütün bebekler alıo mama şmdi olmasa ilerde illaki alcak çnkü büyüdükçe yetmicek süt ama biz anneler böyle korumacıyz işte :/Bende inat ettim ilk günlerde. Sarılık geçirdi bı gün emziremedim mama verdik sarılık bı anda düştü. Sağlık ocağına gittik hemşire anne sütünden ayırmayın dedi bı gün vermedik ya bebeğim emmeyi çok özlemiş nasıl emdi bı görsen yavrumeşime kızdım sarılık geçti al işte emzir çocuğu diyor mamaya hala karşıyım ya yetmezse mecbur vericez diye strese giriyom bı anda.
20 mrt çok mu acele ediyorumki.ilk günkü süt de yoo artık.bebeğim de emmiyor ve süt gelmeyince de sinirlniyor15dk yeterli canım nezaman doğum yaptın çok takip edemiyorum?
acaba sarılık geçene kadar bendemi versem napsam 20 gün oldu hala geçmedi bu sarılık anlamadım walla.stres yapma cnm bütün bebekler alıo mama şmdi olmasa ilerde illaki alcak çnkü büyüdükçe yetmicek süt ama biz anneler böyle korumacıyz işte :/
20 mrt çok mu acele ediyorumki.ilk günkü süt de yoo artık.bebeğim de emmiyor ve süt gelmeyince de sinirlniyor
Şimdi yine krize girdi annem geldi zorla meme verdirdi sinirlerim harapCanımftm yldz doğru yazmış her istediğinde meme vermek işi sadece kısır döngüye sokuyor , bebeklerde emme ilkel bir refleks sıkıntıya düştükleri anlarda da gösterebiliyorlar illa aç demek değil memede rahatladıklarından onu istiyolar , yeterince emdiğini düşündüğünde baktın gaz var hıçkırık var kusma var sürekli meme verme kısır döngüden çıkarmak için oyalayın biraz bir de beslenmenin hemen sonrasında gazı çıkartmak lazım mideden bağırsağa indiği an sancıya dönüşüyor çıkartmak da çok zor oluyor baktın memeyle savaşıyor gazı var demektir hemen çıkart gazı öyle devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?