2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnm insallah bgn bi yandan o agladi bi yandan ben agladim,vermesem biberonu korkuorm bise olucak die ztn zayif versem gelecegi icin kotuluk yapiorm.
Cnm bgn okdr kotu gecrdimki butun gun denedim ve oglum aglamaktan agzini bile kapatmadi.asiri stres oldum hergun sagdiim sut bgn sagamiorm makine mi bozuldu bilmiorm hergun duzenli okdr sagiodm bgn ustumden sip sip sut damlio ama makine yok sanki hic vakumlamio.hastane tipi mi kiralasam acaba..philips avent kullaniorm cnm.bgn dolaptaki stoklari cikardm.1aylik oldk..biberonla vermesem olmaz memeyi tutmasa gelecegi icin naparm bn.butun gun agladm inanirmsn

Cnm bnm bebegim ztn erken dogdu,korkuorm bise oluck die.artk butun ay denicm napalim insallah sutume bise olmaz

Bu sarılık psikolojimi bozdu benim renginden de anlayamıyorum ki, yavrum ne beyaz tenli ne esmer, teni buğday zaten çözemiyorum ben de. Ne zormuş ya, bir an önce geçse gitse rahatlasam..

Geçici durum canim kendini sikintiya sokma. Degeriniz kac

Geçici durum canim kendini sikintiya sokma. Degeriniz kac

Geçen hafta 7 ile taburcu olduk, baya düştü çok şükür, kontrolde de doktor rengi iyi toparlamış kendini tekrar tetkik yapmayalım dedi. Ama işte tekrarlar mı korkusu canımı sıkıyor.

ruzigarr gozun aydinn iyi gecmis kontrol darisi benim basimaa aminn :) en coj kg sunu merak ediyorum ya senin 1.5 cok iyi maşallah bna dogum ypan arkadaslarim 500 1200 arasi almasi lazim demisti

Geçen hafta 7 ile taburcu olduk, baya düştü çok şükür, kontrolde de doktor rengi iyi toparlamış kendini tekrar tetkik yapmayalım dedi. Ama işte tekrarlar mı korkusu canımı sıkıyor.

Bizde 9la taburcu olmustuk 2 gun sonra tekrar getirin demislerdi 8e dusmustu rengi cok cabuk duzelmiyor canim ki biz fototerapi aldik goz kismi flan dhq gec duzeliyo

Benim de kizim 3.5yasinda oncelikle Allah bize kolaylik versin:) zaten 3 yas sendromu yeterince cekilmezken bide kardes sendromu eklendi ustune. Kizim bebek ilk geldiginde evde teror estirdi. Dedigin gibi bebege zarar vermedi ama sevicem ayagina baya bi cullandi ustune. Haliyle biz de yapma etme ikazinda cokca bulunduk. Biz oyle dedikce daha bir hirslandi. Ben kendimi ne kadar tutmaya calissam da yeri geldi kizima bebek yuzunden kizdim. Ama sonra dusundum ki ozellikle bebek sebebiyle benden azar isitirse daha cok iclenir ve daha kotu olur. Bebege yuklendigi anlarda dikkatini baska seylere cekmeye calistim. Oglum 1 aylik ve kizim daha 4 gundur falan yemek yemege basladi:) surec iyiye gidiyor. Bebek uyudukca ablayla oyun oynuyoruz. Onu ne kadar cok sevdigimi anlatiyorum devamli. Hatta bugun dedim ki ona Asya bak Atlasi bi abla istiyor cok sevmis versemmi fln. Bi kizdi haayiir diye bagirdi. Artik benimsiyor kardesini. Bizim tek caremiz zaman ve sabir canim. Bu surecte mumkun oldugunca ablayi uzmiycez

Şırıngayla sıkıyorum ben ama bazıları iltihap yapar diyor ???
Iltihap neden yapsin kulak iltihabi oldugunda eakiden anne sutu damlatilirmis. Antibakteriyel ve antibiyotik ozellige sahip sut. Ama tabi tercih meselesi ben yapiyorum ve sonuc serum fizyolojigin acamadigi burun acilmis oluyo

Hiç gelmediki ilk günkü sıvı geldi.o kadar şimdi o da yok göğüslerim sert ve makinada canım çok yanıyor napcam bilemedim.makinada da çıkmıyot zate
Tamam dogal surec bu iste. Ben eve geldim goguslerim tas gibiydi sagiyordum 30 anca cikiyordu. Ben yolu sicak su torbasinda buldum. Sagmadan koyuyordum gogsume hatta sagarken de tutuyordum rahatlatsin duye. Ya da dusa girip orada ovalayip oyle sag. Ama her sagmada sicak kompres yap bunun cok faydasini gordum hem sut indi hem bosaltma kolaylasti cnm.

gazını geceleri uykusu harab olmasın diye çıkartmıyorum pekk arada çıkaryorum ama ssorun bagırsagındaki gaz sanırım bi türlü bitmio kıvrandırıyo bende dediğiniz gibi her serefinde meemeye tutturuyorm ama başka türlü susturmak ne mümkünn allahtan emzik tutuyo da bazen oyalanıo memede ses gelmio ama süt hızlı geldiği için kendini geri çekerek emio o arada hava yutuyor olabilir yardımınız için teşekkürler :)

ruzigarr gozun aydinn iyi gecmis kontrol darisi benim basimaa aminn :) en coj kg sunu merak ediyorum ya senin 1.5 cok iyi maşallah bna dogum ypan arkadaslarim 500 1200 arasi almasi lazim demisti
Sen de kontrole gidince yaz bakayim ne zaman gideceksin? Dr bana biz ilk ay 800gr almalarini bekleriz dedi. Mama vermis olsaydim azalttiracakmis mamayi. Ama anne sutuyle alinan kiloya bisi demiyoruz dedi. Benimki biberondan likir likir goturuyor ya fazlaca ondan aldi bu kiloyu farkindayim ben.

bende öyle yapcm cnm mecbren çnkü geçmio sarılıgı üzülüyorm öyle görünce doktorlar verme hiçbişe dio ama anne sütüylede geçmioki bi türlü doktorların hr dediğini yapmamak lazm galiba

mashmallow canım biz düzenli kullanıyoruz sab simplexi gunde 3 kez 7 damla seklinde. Caybkasigina koyunca cok olmadigini goruyorsun ayni seyi ben de dusunmustum. Emmeden cay kasigina koyuyorum ustune sutumden sagip agzina veriyorum ve hemen uzerine emziriyorum.

Bu sarılık psikolojimi bozdu benim renginden de anlayamıyorum ki, yavrum ne beyaz tenli ne esmer, teni buğday zaten çözemiyorum ben de. Ne zormuş ya, bir an önce geçse gitse rahatlasam..
Ah canim biz hala sari sari dolasiyoruz. AYapilmayan test kalmadi delik desik oldu cocugum.yurtdisina bile test gonderdiler yok neden bulunamiyor. Yarin yine kontrolumuz var. Bizimki 2 3 ay suren cinstenmis sanirim

Bizde 9la taburcu olmustuk 2 gun sonra tekrar getirin demislerdi 8e dusmustu rengi cok cabuk duzelmiyor canim ki biz fototerapi aldik goz kismi flan dhq gec duzeliyo

Biz de fototerapi sonrası 7 ye düşürebilmiştik, gözlerinin kenarında vardı o yok çok şükür de yüzünü çözemiyorum. Bu cumartesi yine kontrol var bakalım inşaallah güzel şeyler duyarım.

Ay kizlar ne guzel 3 saat uyudugunuz oluyormus. Ozendim sizlere. Bizim de su sariligimiz bir bitse. Ben birbucuk saat uyusam sukur diyorum.

Nasil oldu sariliginiz bn kan aldirmadim dususe gecti diye ama bugun tekrar bi sarardi gibi iyice..cok zor sarilikla ugrasmak cok uzuyor. Tekrar kan aldirsam diyorum ama cocukdan surekli kan alindi artik istemiyirum napcami sastim

Bugün hiç çıkmadı 15 dk sağdım.sıcak su torbası sıcak suda yıkama da yaptım.sert be hassas göğüslerim.sağarken de acıyor.yine denicem ama hevesim kaçıyor moralim bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…