Yani ne kadar emzirirsem emzireyim mama vermeden olmayacakmış gibigeliyor bana artık ne bileyim. Doktor da bana günde 2-3 kere eğer doymadığını hissediyorsan ver dedi, ben de onu uyguluyorum valla
Aslında onun iyiliği için sık sık kontrol ediyorlar. Allah korusun yükselip çocuga zarar vermesin diye. Takibe devam edeceğiz miniklerimiz için. Maalesef farklı yerlerden alıyorlar;kol,el,topuk. Ayrıntili kan tup tup koldan alınıyor bizim de. Allah güç versin. Bir de herkesin derdi kendine buyuk oluyor. Evlad iste azıcık olsa birsey yine de çırpınırız onlar için.
Ya senin için doğum yapmadan önce hep dua ediyordum Allah kuvvet versin diye, benüm sürecim seninkinin yanında bir hiç zaten şikayet etmeye utanırım. Sen yazdıkça benim gücüm üzülüyordu, başıma gelince de kısmen de olsa anladım. Dediğin gibi o delik deşik olma kısmı mahvediyor insanı, birde bizim elden almak istediler, kaç kere karşı çıktık, elinin üstü mosmordu yeni geçti yavrumun. Yeter ki ciddi seviyeye ulaşmasın canım, 2-3 ay bu seyirde devam edicekse sağlık olsun, yavruya bir zararı olmasın da bu da geçer Allahın izniyle ama insan çok yıpranıyor o ayrı boyut tabi