2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
kızlar emzirirken demir ilacı kullanılırmı ? doktor kullan demişti sankii yanlış hatırlıyorda olabilirimm siz kullanıyormusunuz benim göz altlarım mosmor olduu ve cok bitkinim o yüzden kullanmayı düşünyorm ama bilemedim

bende öyle yapcm cnm mecbren çnkü geçmio sarılıgı üzülüyorm öyle görünce doktorlar verme hiçbişe dio ama anne sütüylede geçmioki bi türlü doktorların hr dediğini yapmamak lazm galiba

Yani ne kadar emzirirsem emzireyim mama vermeden olmayacakmış gibigeliyor bana artık ne bileyim. Doktor da bana günde 2-3 kere eğer doymadığını hissediyorsan ver dedi, ben de onu uyguluyorum valla

Ah canim biz hala sari sari dolasiyoruz. AYapilmayan test kalmadi delik desik oldu cocugum.yurtdisina bile test gonderdiler yok neden bulunamiyor. Yarin yine kontrolumuz var. Bizimki 2 3 ay suren cinstenmis sanirim

Ya senin için doğum yapmadan önce hep dua ediyordum Allah kuvvet versin diye, benüm sürecim seninkinin yanında bir hiç zaten şikayet etmeye utanırım. Sen yazdıkça benim gücüm üzülüyordu, başıma gelince de kısmen de olsa anladım. Dediğin gibi o delik deşik olma kısmı mahvediyor insanı, birde bizim elden almak istediler, kaç kere karşı çıktık, elinin üstü mosmordu yeni geçti yavrumun. Yeter ki ciddi seviyeye ulaşmasın canım, 2-3 ay bu seyirde devam edicekse sağlık olsun, yavruya bir zararı olmasın da bu da geçer Allahın izniyle ama insan çok yıpranıyor o ayrı boyut tabi

Cnm bnm öyle üzme kendini daha zararlı biliyorsun.. tutar memeyi yavaş yavaş.. Ben hastane tpi ameda kullanıyor çok memnunum 15 günlüğü 75 tl istersen kirala bi de onu dene göğüslerin doluysa demekki süt var makineye mi bi şey oldu acaba!

Bugün hiç çıkmadı 15 dk sağdım.sıcak su torbası sıcak suda yıkama da yaptım.sert be hassas göğüslerim.sağarken de acıyor.yine denicem ama hevesim kaçıyor moralim bozuluyor.
Iste su an tam kritik donem. Zaten sertse sutten sert. Sut olmasa oyle olmaz sadece tikanik acilacak. Sagmazsan ugrasmazsan allah korusun mastit olursin sen ayni uygulamaya 3 saatte bir devam

Tgbhrnyhy ben kullanıyorum canım doktor yazdı dogumdan sonra.. ruzigarr anne sütünü burnuna nasıl damlatiyosun bide sonrasında aspiratörle mi çekiyorsun nefes alamıyor oğlum
Ben cay kasiginin ucuyla damlatiyorum siringa dabolabilir ama bi damla koycan dikkat et cok gitmesin siringaya cok cekersen yanlislikla cok gidebilir o da genzine kacirtir. Bazen cekiyorum cogu zaman sumuk kendi cikiyor. Sut yagli ya cikariyo.

Kızlar süt sağma işini nasıl yapıyorsunuz acaba biri bana akıl versin

Doğumdan beri üzerimde bir halsizlik ve yorgunluk var ve bir türlü geçmiyor-uykusuzluktan mı bilmiyorum ana göğüslerime süt dolarken bi sızı ve vücutta halsizlik oluyor devamlı;sizde de var mı?

bugün 23mart takvimimizin son günü ama bebegim artik 25 günlük oldu bir de şu sütüm çogalsa süper olacak. takmadan edemiyorum.

Nasil oldu sariliginiz bn kan aldirmadim dususe gecti diye ama bugun tekrar bi sarardi gibi iyice..cok zor sarilikla ugrasmak cok uzuyor. Tekrar kan aldirsam diyorum ama cocukdan surekli kan alindi artik istemiyirum napcami sastim
Canim bizim sık sık kontrol ediliyor gerek kanla gerek de makineyle. Makineyle de bakılabilir aslında. Orada yuksek cikarsa kan tahlili isteyebilirler. Bana da sari geliyor simdi ama en son bastan gidecekmis sarılık. Bacaklardan yukarı olacak sekilde.
Ah ikimizin de uzamış sarılık. Bir gecse en azından cocugu uyandirmayiz uykusundan biz de biraz da olsa dinlenmis oluruz

Ah uyku ah. sadece bir saat kestirebildim. Uyutamadan oglani yine emzirme saati geldi. Soyle bir 3 4 aylik olsalar biraz da olsa rahat edecegiz aslinda. Zombi gibi dolasiyorum ortalikta.
Bugun su doktor isi olmasa ne guzel uyumaya calisirdim.

Bir bebiş 7 saat uyumaz mı.. Dün akşamüstü zorla uyandırdık emsin diye sonra da bir türlü uyuyamadı sürekli ağladı meme istedi, kustu tabi fazla aldı. 7 saat böyle yorgun geçirince gece uyudu tabi. Zorla uyandır zorla uyut olayından gına geldi. Azcık büyüse de kendi uyanana kadar beklesek

Ah uyku ah. sadece bir saat kestirebildim. Uyutamadan oglani yine emzirme saati geldi. Soyle bir 3 4 aylik olsalar biraz da olsa rahat edecegiz aslinda. Zombi gibi dolasiyorum ortalikta.
Bugun su doktor isi olmasa ne guzel uyumaya calisirdim.

Gündüz uyuyunca sen de uyusan canım?

Benimde öyleydi bol su ve yulaf aksam süte yulaf kurunüzüm ceviz veya fındık katıp yiyom sütüme cok katkısı oldu ve kalitesini attırdı dene bi

Mama ver bence bı gün verdik bebeğe iyi geldi gecti çok şükür kaşıkla ver biberona sakın alıştırma. HC vermedim biberonu.sora emzirdim sık sık. Çocuğu çok fazla uyutma 1-2 saatte uyandir ememiyorsa aldir ağzına. Ben öyle yaptım cok uyurdu kızım ama elimizden geleni yaptik
Mamaya hala karşı olsam da sütüm yetmezse mecbur vericez lactamil aldim dün onu içiyorum:)

Bu sarılık psikolojimi bozdu benim renginden de anlayamıyorum ki, yavrum ne beyaz tenli ne esmer, teni buğday zaten çözemiyorum ben de. Ne zormuş ya, bir an önce geçse gitse rahatlasam..
Sarılık olduğu nasıl anlaşılır..
Gözlerinde kenarda sarı varsa tenine dokunan sarivarsa burnu pültürlu ise sarılık geçirmiştir. Çok şükür atlattık mamaver bı gün.ben öyle yaptım bı gün verdik gecti

D vitamin kullanıyoruz acaba ondan mi gaz yapıyor ya? Vitamin vermiycektim ver diyorlar iç içe sinirleniyorum yavrum çok çekiyor 4 kaşık su ictiriyolar bende yeter diyorum kabız olurmuş ben anneyim anneler daha iyi anlar yavrusunu deli olucam artık offf sırtına kaç kere masaj yaptim geçmedi. Dün karnına zeytinyağı surduk rahatladı bı anda:) yine başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…