2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bebeğin altını değiştirirken ıslak mendili sıcak yap peteğin üstüne koy elinle ısıt soğuk bişey tenlerine değince huylanıp ağlıyorlar

doktor banada verdi demir kullanmam gerekiomuş 1 kutu daha genelde de kullanilirmis canim

Mama ver biraz bebek aç durmasın üç gün sut gelmeyebilir sarılık olmasın da
Vermez miyim memeyi görünce basıyo yaygarayı.süt gelmiyo iyice sinirleniyo.canım çok sıkılıyo.sabah yine sağdım15 dk sıfır süt.ve göğüslerim hassas.mecbur mama veriyorum.herkes başımda bekliyo emdi mi süt var mı?

Göğüs ucuna alıştı yine çekiyo biraz uca köpüklü sıvı dolmuş oluyo bu tükürük mü süt mü

Kızlar 4 gun sonra kırkımız cıkacak ama kızım hastaneden cıktıgımızdan beri gozunun altında beyaz sıvılce var gecmıyo doktora sorduk normal gecer dedi sizde varmı

Kac gun oldu dogum yapalı canım bol meyve suyu tatlı ye neden hıc sut yok acaba ya cıdden can sıkıcı ama sen istermsn boyle olsun stres yaptıkca gıder o sıcak dus al sırtına tut orda sut bezlerini calıstıran bıseyler varmıs

Ben hemen cıktım öyle bir süre varmı bilmiyorum.3.gün bebegin ilk kontrollerine bende gittim.iyi geliyor dısarı cıkınca.cok uzun süre kalmıyorsun tabi.dinlenmek lazım.vucüt yorgun oluyor

Kızlar 4 gun sonra kırkımız cıkacak ama kızım hastaneden cıktıgımızdan beri gozunun altında beyaz sıvılce var gecmıyo doktora sorduk normal gecer dedi sizde varmı
Bizim vardı hem de bir suru sonumlendi aertik. Doktor ter bezleri henuz olusmayimca boyleb
oluyor normal demisti

Zeka testi için dimi? Bız verırken ıkıncı istenebılır bazen ilkinde tam sonuc vermıyo dedi yani olabılıyomus canım bısey dediler mi
Hipotiroidi fenilketonüri biyotinidaz eksikliği gibi hastalıklar taranıyor erken teşhis için.İlkini hastanede verdik ikinci aile hekimliğinde , bugün aradılar tekrar kan vermeniz gerekiyor ya numune yetersizdir ya değer yüksektir diye başına gelen oldu mu

Günaydın anneler ve kuzucukları.. Dün gece doğurmadım bugün de doğurmicam yarın da artık hayatıma oğlum karnımda devam edicem öyle hissediyorum hatta sancı geliyo kasılma geliyo amann diyorum hiç boşuna inanmıyorum sana 5dakka da bir gelsen de inanmıcam

Delirmek uzereyimmmm.. gazli ve uykusuz bi gece.. herseyi denedim ama bu gaz cikmio oglumdan resmen.. o da ugrasio kiyamam gece 4ten bu saate kdr gaz cikartmaya calisiom.. sinirlerim cok bozuk kizlar

doğmuycak bizimkiler vazgeçtiler

Gözlerinin kenarındaki sarılık geçmiş duruyor, tenini çözemiyorum işte:) mamayı takviyeli olarak gidiyorum günde 2-3 defa gibi. Belki artmadı bile de işte, psikolojik olarak öyle görüyorum.

Yulaf ve süt al canım cok süt yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…