2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar geldik biz hastaneden maalesef ayni gibi 12.8 ölçtü makine sariligi. Doktor sabah yine idrar testi yapip kan alalim dedi. Bu kacinci olcak hatirlamiyorum. Bence bu da temiz cikacak. Beni tek endiselendiren altta bulunamayan kotu bir sebep olmasi. Boyle olup 2 3 ay surenler oluyormus.
Bir de doktorum reflu diye dusunuyor sanirim gaviscon infant toz verdi. Gunse 2 kez kullanacagiz. Aranizda kullanan var mi?

Zeytinyağıyla karnına mı masaj yapıyorsun canım? Birde sadece banyodan sonra mı?
Pehlivan gibi yağlıyorum banyodan sonra ayaklarına sırtına boynuna varıncaya kadar 40 çıkana kadar. birde her altını açtığımda da zeytinyağı yada sudo krem sürüyorum oğlumun poposu çok pişiyo.

Benim sütüm gelmişti Cani m. Ama öncesinde 1 hafta süt cayi içtim.bende başarı olmadi.hemsire basagrimamasi için ilk aksam kahve icin demisti onu bile yapmamıştım migrenim olmasına ragmen

Demekki herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. Bende komposto içmeyemi başlasam acaba

Ben hep sagdim zaten canim hic emmiyor. 3 saatte bir sagiyorum genelde 180cc cikiyor. 4. Gun dolu dolu geliyordu

Cok gecmis olsun canm insallah bir an once atlatirsiniz bazilarinin boyle uzun suruyor bnm kuzenimin cocuguda boyle uzun surdu altindabaska bir sey olacgini sanmiyorum

Bende versem mi diye düşünüyorum artık 2 gündür emiyor emiyor gaz çıkarıyor uyumuyor ağlıyor emiyor kusuyor

Emzik tavsiye ediyor musunuz ya vermeli mi kararsızım
Ben verdim canım oyalamak için tam almıyor alışmadı henüz ama o uyumayınca çok üzülüyorum o yüzden emzirmiyorum artık aralıklarla emzirmeye çalışıyorum aralarda emzikler sallamayla oyalayıp uyutuyorum

Kızlar süt sağma için ne alayım sütüm çok az geliyor ve bebek emmiyor biberon a alıştı bari sagip vereyim
Ben lansinoh çiftli aldım canım memnunum makinadan ama hep tekli kullanıyorum.
Cok gecmis olsun canm insallah bir an once atlatirsiniz bazilarinin boyle uzun suruyor bnm kuzenimin cocuguda boyle uzun surdu altindabaska bir sey olacgini sanmiyorum
Gece emzirmeye çalış canım emzirmesen de sağ prolaktin hormonu en çok gece salınırmış işin sırrı bol bol emzirmek bi de tentene temas da etkili demişti doktorumuz diğerleri yenilen içilenler sütün kalitesini belirliyor bence miktarından çok

Anladım canım, ben sadece karnına kantaron yağı sürüyorum da. Ne iyi gelir diye duyduğum her şeyi araştırıyorum valla:)

Valla ben anlamadim kosusturmadan sonra da bu gunlerini ozleyecegiz.

Kesinlikle öyle, büyüsünler diye bakmamak da lazım sanırım. Keyfini sürmeli:)

Aynı şeyi hissediyoruz tek olduğum için bu narin halleri bitsin azıcık büyüsün istiyorum ama sanki hep böyle kalacakmış gibi :))

Aynen ama bir daha da bugünlere gelmicez tabi:) sadece uyandırıp emzirmek istemiyorum artık, yavrumu keyfine bırakmak istiyorum:)

baharinbahcesi seninde sutun azdi sanki simdi cogalmis cok sevindim nasil geldi sutun bnm hala tam gelmiyorda
Canim normaldi dun bir anda kesilir gibi oldu. Gece birkac sefer sicak havlu koydum utuleyip ozellikle emzirmeden once. Simdi iyi cok sukur. Bir dene istersen. Bir de dun ictigim rezene,humana stil tea ve bolca su da yapmis olabilir. Bir de kuzu eti de iyi geliyor bana ve sogan yedim eskiler oyle der

Yaa ne kadar surdu canim. Bir de imkanin varsa sorar misin kuzenine ozel birsey yapmislar mi gecirmek icin ? Simdiden tesekkurler

Bende versem mi diye düşünüyorum artık 2 gündür emiyor emiyor gaz çıkarıyor uyumuyor ağlıyor emiyor kusuyor

Emzik tavsiye ediyor musunuz ya vermeli mi kararsızım
Valla esimle inanilmaz karsiydik doktorumuz onerdi. Cok istahli Deniz ve o da yipratici oluyor bir sure sonra anne icin. Doktoruna durumu anlat bir danis istersen

Kızlar burda konuşulmuş tu yeşil kaka yaptı oğlum ne manaya geliyordu 25 günlüğüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…