2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim sütüm gelmişti Cani m. Ama öncesinde 1 hafta süt cayi içtim.bende başarı olmadi.hemsire basagrimamasi için ilk aksam kahve icin demisti onu bile yapmamıştım migrenim olmasına ragmen
Çok şanslısın.ben 2 gün öncedinde 1 bardak humana ya başladım.demekki hiç yaramamış.
Baş ağrısı bende de olmadı.3 bardak kahve içtim yine de.

Valla milletin hikayesinden banane yahu. Demi annem ve kv anlatıp duruyor yok sen böle yetiştin yok eşim şöle yetişti gibi. Napem yetiştirmissen yetismisiz oldukça hikaye dinlemek güzel De takmamak lazım:) Burda soğuk şimdi kızımı bici bici yaptık oh:)

Çok şanslısın.ben 2 gün öncedinde 1 bardak humana ya başladım.demekki hiç yaramamış.
Baş ağrısı bende de olmadı.3 bardak kahve içtim yine de.
Lactamil içtim iyi oluyor emziren annelere vitamin o zaten ben onu içince kendime iyi geldi:)

Kızlar birde sizin bebeginizin kakası kokuyomu bi haftadır koku var

Benimkinin dün gece kokmaya başladı, 13 günlüğüz bugün normal heralde. Rengi falan aynı çünkü.

Ya ben onu yapıyorum, o sırada böyle kendinden geçiyor çok rahatlıyor ama beşiğine koyduktan 5 dk sonra yine gıcırdamaya başlıyor

Kizlar 5.gün alinan topuk kaninda sariliga da bakiliyor mu ?

Bu sağlık ocağında alınanı diyorsan biz sormuştuk 2.defa kan alınmasın diye ama bakmıyoruz dediler canım. Belki bizim aile hekimi bakmıyordur gerçi.

Emzik vermezsek de kisir dongu ye ic kus tekrar ic

Bnmde ilk 3 gun agiz sutum geldi sagarak ancak 1 kasik cikarabiliyordum ilk gun mama vermemek icin inat ettim baktim bebegim aglamaktan bir hal oldu aptamil yenidogan 1 numara mama aldik 3. gunden snra yavas yavas gelmeye basladi ama yinede artmadi bugun 10. gun ama en fazla 50 cc oldu
Geceleri genelde mama veriyorum gunduzleride sagdigim kadar sut doymazsa mecbur yine mama veriyorum
Ama agiz sutu cok faydali 1 damla bile ciksa bebegine icir cnm insallah sutumuz artarda bebek rahat rahat doyururuz

Teşekkürler :) Darısı başınıza

3 gündür ben yıkıyorum bebişi çoook seviyo suyu ve zeytinyağını :)) böyle giderse hergün yıkıcam

Anladm canm teşekkür ederim

Canim elimle sağdım bende o yüzden 2cc falan ancak geliyor sağdan geliyor solda yok hiç üç denedim ama hiç almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…