- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.501
Benim pzt günü alçaklae iki değil üç kez kaç kere kan aldı bı ay oldu kızımın elleri hala mor2 kere isteniyor canım. Benden de istediler ama ben hastanede verdim ikisinide..
Oy maşallah ya bizimki her gelene bakın kardeş diye gösteriyor, bir kere meme için ağladı ama çabuk unuttuBizimki baya alıştı çok şükür yalnızken pek ilgilenmiyor başka birinin sevdiğini görünce oda sevmek istiyor sürekli eldivenlerini şapkasını çıkarıyor emzik kavgasi ediyor:) yazık küçüğü de hiçbir şeyden habersiz ablasının yaptıklarına katlanıyor :)
Normalde bir çay kaşığı verir herkes ben çok daha az kullanıcam oda zorda kalırsam eskiden beri kullanılan birşey inşAllah birşey olmaz :))Oy maşallah ya bizimki her gelene bakın kardeş diye gösteriyor, bir kere meme için ağladı ama çabuk unuttuyavaş yavaş alışacaklar, küçük olmaları avantaj aslında :)
@baharindenizi canım hayırlı olsun 40ınız uçmuş ne güzel
LifeandFeel Egozz kızlar muskat tehlikeli biraz, uyuşturucu etkisi var. Siz bilirsiniz ama bence vermeyin bebelere.
Benim sütüm gelmişti Cani m. Ama öncesinde 1 hafta süt cayi içtim.bende başarı olmadi.hemsire basagrimamasi için ilk aksam kahve icin demisti onu bile yapmamıştım migrenim olmasına ragmeniçimi rahatlattın canım sağol. peki sezaryenden sonra hemen süt geliyor mu? ve çok başağrısı oluyor mu
Cani m biz sarılıktan 3 gun yattık kızımla.isisn tedavisi gordu.18 'le yattık 9 la hastaneden çıktık.3 gun sonra tekrar sararmaya başladı. 2 saatte bir emiyodu uyanamama gibi bi durumda yoktu.Özel bi hastaneye götürdüm sarılık değeri 8 di.dr sarılık yo k dedi ama sarıydı kuzum.su an 29 günlük hala biraz gözlerinde sarılık varsüt zamanla gelcektir inşallahh üzme kendinii bebiş emsin yeterki :) forever die bi çay var amerikadan gelio ve her eczanede bulunmuyor ben hergün içiyorum ve inanılmaz süt arttırıyor ama gel görki bizimki emmio bi uyuyo 3 saat ses yok sarılıgı vardı geçio gibiydi şimdi bi baktım gözü yine sarıya çalıyo aglayasım gelio annem şekerli su verio die neler dedim kadına şimdi yükselirse kendimi çok kötü hissedcem sizin varmı sarılıkk 3 saat uyuyunca sorun oluyormudr? 18 günlük olduk neden hala geçmioki bu sarılık illeti
Cnm sen dun ne yedin veya gogsun omzun soguk almistr.bn dr.a sorduumda senin bagirsagindaki gaz bile bebege gecer dedi ve kusmasi curuk seklindeyse bu ii bisemis.Canim biz agiz dolusu kusuyoruz ama bir seferlik birsey degil her gun boyleyiz. Doktorumuz refluden supheleniyor. Senin sadece bugune ozgu birseyse. Doktoruna danismakta fayda var ama sakin ol. Belki de gazdandır :)
Bizim 3. İstendi canım bir hastanede doğduğunda bir aile hekimliğinde , aile hekimliğinden 2. Kez istendi bugün umarım numune falan yetersizdir2 kere isteniyor canım. Benden de istediler ama ben hastanede verdim ikisinide..
Sizde de mi bi daha istediler canım gerekçe söylediler mi bizde de 3. Kez verilecekBenim pzt günü alçaklae iki değil üç kez kaç kere kan aldı bı ay oldu kızımın elleri hala mor
Insallah canm cok sagolBen de simdiye kadar emer diye umuyordum emmedi
Ben umudumu yitirdim cunku artik cok alisti biberona. Ama senin sutunun artma ihtimali cok yuksek bence gelecek
Çok sağol cnm denerim findk ceviz yiyorum hep . yulafı da denimBenimde öyleydi bol su ve yulaf aksam süte yulaf kurunüzüm ceviz veya fındık katıp yiyom sütüme cok katkısı oldu ve kalitesini attırdı dene bi
bugün hastaneden gelecekler kontrol için eger mamaya başla derse bugün başlicam inş geçmiş der sarılgı için ama gözleri hala sarı :/ sizinkinin geçmesine sevindim yazık yavrulara mamaya karşı olsakta onların iyiliği için şartsa yapck bse kalmıyor :/ LActamill işe yaradımıı humana işe yaramadı forever kullanyorm o iyi gelio süte çok şükür inş sütlerimiz hep yeter iyi gelir yavrularımıza :)Mama ver bence bı gün verdik bebeğe iyi geldi gecti çok şükür kaşıkla ver biberona sakın alıştırma. HC vermedim biberonu.sora emzirdim sık sık. Çocuğu çok fazla uyutma 1-2 saatte uyandir ememiyorsa aldir ağzına. Ben öyle yaptım cok uyurdu kızım ama elimizden geleni yaptik
Mamaya hala karşı olsam da sütüm yetmezse mecbur vericezlactamil aldim dün onu içiyorum:)
evet cnm d vitamini karın agrısı gaz yapıyor yan etkilerinde yazıyor hatta bende veriyorm mecbur çnkü kemikleri için şart ve d vitamini eksikliğinde bi hastalık ortaya çıkıyormuş kardeşim tıp okuyor o söyledi bnde mecbur verdim içinde koruyucu olmasına ragmen.eve gelen herkes bişe söylüo yok su ver yok şeker ver yok pekmez ver bende herkese vermicem diyip kapatyorm konuyuu biton hikaye anlatyolar dinlemiyorm inşallah iyi yapıyorumdur.ama su ver canım arada bişe olmaz bikaç kaşıktan çnkü artk havalar sıcak onlarında agzı dudagı kuruyor ben veriyorm o yüzden bide adanada yaşıyoruz buranın sıcagı fena :)D vitamin kullanıyoruz acaba ondan mi gaz yapıyor ya? Vitamin vermiycektim ver diyorlar iç içe sinirleniyorum yavrum çok çekiyor 4 kaşık su ictiriyolar bende yeter diyorum kabız olurmuş ben anneyim anneler daha iyi anlar yavrusunu deli olucam artık offf sırtına kaç kere masaj yaptim geçmedi. Dün karnına zeytinyağı surduk rahatladı bı anda:) yine başlıyor
Bizim de 3. Günümüz.ucum olduğu halde göğüs ucuyla tutup 2 kere çekiyor ve ağlamaya başlıyor.mama veriyoruz mecburen.ağız sütüm geliyor o kadar.ne yapıcamı şaşırdım.senn 50 cc geliyormuş ne güzel.peki kaçıncı gün böle dolmaya başladı.takviyw olarak ne yaptın??Kizlar bugun 10 gunluk olduk ama benim sutum hala az
Bebegim memeyi tutmak istemiyor zaten cok gelmedigi icin tutsada 5 dakika snra yorgun bir sekilde biraakiyor
Mecbur sutumu sagiyorum ama en fazla 50 cc filan cikiyor
gunde 3-4 kerede mama takviyesi yapmak zorunda kaliyorum
Boyle olupta sonradan sutu artan var mi umitlerim tukenmeye basladi
Bnmde goguslerimden kendiligine sut aktigi zamanlari gorebilecek miyim cok merak ediyorum
Uç denedin mi? Benmki anca öle tuttu.benm hiç sütüm yok halen ağız sütü 3.gün.sennki memeyi tutmadan nasıl sütün çoğaldı?? Sağdın mı bana vi akıl verKızlar süt sağma için ne alayım sütüm çok az geliyor ve bebek emmiyor biberon a alıştı bari sagip vereyim
Ağlıyorum ben de daha erken diyorum ama emmiyokiInsallah canm simdiye kadar gelir diye umit ediyordum ama gun gectikce stres yapmaya basladim
Benmkide biberonla çok öutlu 4300 doğdu tembel biraz.sen hiç sağdın mı kaç çıkıo??kaçıncı gün çopaldı??Ben de simdiye kadar emer diye umuyordum emmedi
Ben umudumu yitirdim cunku artik cok alisti biberona. Ama senin sutunun artma ihtimali cok yuksek bence gelecek
cnm bacaklarını kır kendine çek bebeğide bacagına koy hafif salla bide bi arkadas önermişti saolsunn o şarkıyı aç karnınada masaj yap dairesel bakalm iyi gelcekmii ben dün öyle uyuttumm gaz sancısı çeken yavrumu inş sizinkide geçer öyle görünce hep dua edyorm onun sancısı bana gelse dieDelirmek uzereyimmmm.. gazli ve uykusuz bi gece.. herseyi denedim ama bu gaz cikmio oglumdan resmen.. o da ugrasio kiyamam gece 4ten bu saate kdr gaz cikartmaya calisiom.. sinirlerim cok bozuk kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?