2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Oy maşallah ya bizimki her gelene bakın kardeş diye gösteriyor, bir kere meme için ağladı ama çabuk unuttu yavaş yavaş alışacaklar, küçük olmaları avantaj aslında :)

@baharindenizi canım hayırlı olsun 40ınız uçmuş ne güzel

LifeandFeel Egozz kızlar muskat tehlikeli biraz, uyuşturucu etkisi var. Siz bilirsiniz ama bence vermeyin bebelere.

Normalde bir çay kaşığı verir herkes ben çok daha az kullanıcam oda zorda kalırsam eskiden beri kullanılan birşey inşAllah birşey olmaz :))

içimi rahatlattın canım sağol. peki sezaryenden sonra hemen süt geliyor mu? ve çok başağrısı oluyor mu
Benim sütüm gelmişti Cani m. Ama öncesinde 1 hafta süt cayi içtim.bende başarı olmadi.hemsire basagrimamasi için ilk aksam kahve icin demisti onu bile yapmamıştım migrenim olmasına ragmen

Cani m biz sarılıktan 3 gun yattık kızımla.isisn tedavisi gordu.18 'le yattık 9 la hastaneden çıktık.3 gun sonra tekrar sararmaya başladı. 2 saatte bir emiyodu uyanamama gibi bi durumda yoktu.Özel bi hastaneye götürdüm sarılık değeri 8 di.dr sarılık yo k dedi ama sarıydı kuzum.su an 29 günlük hala biraz gözlerinde sarılık var

C
Canim biz agiz dolusu kusuyoruz ama bir seferlik birsey degil her gun boyleyiz. Doktorumuz refluden supheleniyor. Senin sadece bugune ozgu birseyse. Doktoruna danismakta fayda var ama sakin ol. Belki de gazdandır :)
Cnm sen dun ne yedin veya gogsun omzun soguk almistr.bn dr.a sorduumda senin bagirsagindaki gaz bile bebege gecer dedi ve kusmasi curuk seklindeyse bu ii bisemis.

Ben de simdiye kadar emer diye umuyordum emmedi
Ben umudumu yitirdim cunku artik cok alisti biberona. Ama senin sutunun artma ihtimali cok yuksek bence gelecek
Insallah canm cok sagol
Sutunu bir sekilde icsinde emmesede sknti degil onemli olan sutunle besleniyor olmasi
Ama bnce yakinda kendiligine memeyede alisir atlas bebek

Kızlar bebegımın karnı gurulduyor ve sancı cekıyo belli dun aksam baya agladı simdide inliyo karnını cekıyo gazmı karın agrısımı yoksa ikiside aynı seymı gaz için damlasını verdım ama karnı guruldaması moralımı bozuyor kakasının rengı aynı ama cok fazla yapıyo ayırt edemiyorum ishal i degılmı

Kizlar bebegimin burnu bazen tıkanıyor.otribebenin aspiratorunu aldım. Ama yumusatmak icin deniz suyu aldım.bazi sitelerde serin fizyolik de n bahsedilmiş.ikisi aynı şeymi.degilse deniz ssuyu zararlı mi.pztesi dra gorunucez ama sizede sormak istedim

bugün hastaneden gelecekler kontrol için eger mamaya başla derse bugün başlicam inş geçmiş der sarılgı için ama gözleri hala sarı :/ sizinkinin geçmesine sevindim yazık yavrulara mamaya karşı olsakta onların iyiliği için şartsa yapck bse kalmıyor :/ LActamill işe yaradımıı humana işe yaramadı forever kullanyorm o iyi gelio süte çok şükür inş sütlerimiz hep yeter iyi gelir yavrularımıza :)

Kızlar dr dan geldim muayenesi güzel sesi kilo alımı iyi.. ama bazen hastalıklar kusmayla başlardaki ateş öksürük hapşırma kusmada artma olursa gel takip et dedi ama iyi görünüyor gazdan olmuştur sesi bi de çok emmeden de olabilir dedi.. gaz ilacını düzenli kullan dedi.. rotayı da sordum 3. Ayda tavsiye ediyorum bu ay çok aşısı var dedi :)
Bu arada sağlık ocakları topuk kanını bazen 3. Defa isterler testte hata olabilme durumları oluyormuş kızlar panik yapmayın ki topuk kanında bakılan hastalıkların hepsinin tedavisi var..

evet cnm d vitamini karın agrısı gaz yapıyor yan etkilerinde yazıyor hatta bende veriyorm mecbur çnkü kemikleri için şart ve d vitamini eksikliğinde bi hastalık ortaya çıkıyormuş kardeşim tıp okuyor o söyledi bnde mecbur verdim içinde koruyucu olmasına ragmen.eve gelen herkes bişe söylüo yok su ver yok şeker ver yok pekmez ver bende herkese vermicem diyip kapatyorm konuyuu biton hikaye anlatyolar dinlemiyorm inşallah iyi yapıyorumdur.ama su ver canım arada bişe olmaz bikaç kaşıktan çnkü artk havalar sıcak onlarında agzı dudagı kuruyor ben veriyorm o yüzden bide adanada yaşıyoruz buranın sıcagı fena :)

Bizim de 3. Günümüz.ucum olduğu halde göğüs ucuyla tutup 2 kere çekiyor ve ağlamaya başlıyor.mama veriyoruz mecburen.ağız sütüm geliyor o kadar.ne yapıcamı şaşırdım.senn 50 cc geliyormuş ne güzel.peki kaçıncı gün böle dolmaya başladı.takviyw olarak ne yaptın??

Kızlar süt sağma için ne alayım sütüm çok az geliyor ve bebek emmiyor biberon a alıştı bari sagip vereyim
Uç denedin mi? Benmki anca öle tuttu.benm hiç sütüm yok halen ağız sütü 3.gün.sennki memeyi tutmadan nasıl sütün çoğaldı?? Sağdın mı bana vi akıl ver

Insallah canm simdiye kadar gelir diye umit ediyordum ama gun gectikce stres yapmaya basladim
Ağlıyorum ben de daha erken diyorum ama emmiyoki

Ben de simdiye kadar emer diye umuyordum emmedi
Ben umudumu yitirdim cunku artik cok alisti biberona. Ama senin sutunun artma ihtimali cok yuksek bence gelecek
Benmkide biberonla çok öutlu 4300 doğdu tembel biraz.sen hiç sağdın mı kaç çıkıo??kaçıncı gün çopaldı??

Delirmek uzereyimmmm.. gazli ve uykusuz bi gece.. herseyi denedim ama bu gaz cikmio oglumdan resmen.. o da ugrasio kiyamam gece 4ten bu saate kdr gaz cikartmaya calisiom.. sinirlerim cok bozuk kizlar
cnm bacaklarını kır kendine çek bebeğide bacagına koy hafif salla bide bi arkadas önermişti saolsunn o şarkıyı aç karnınada masaj yap dairesel bakalm iyi gelcekmii ben dün öyle uyuttumm gaz sancısı çeken yavrumu inş sizinkide geçer öyle görünce hep dua edyorm onun sancısı bana gelse die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…