2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yaa ne kadar surdu canim. Bir de imkanin varsa sorar misin kuzenine ozel birsey yapmislar mi gecirmek icin ? Simdiden tesekkurler
Tmm canm sorunca soylerim sana
Insallah bir sey yoktur bazi bebekler daha hassas oluyor

Valla dun gece denemedigim sey kalmadi ama o muzik bile ise yaramadi.. bgn deliksiz uyuyor emerken bile:) umarim gecede boyle olur
Bnce gece icin enerji topluyor su an
Cok sevinme o yuzden

Kizlar prima kullaniorm iki saatte bir tehlike olmasa bile degistiriorm ama bez oglusuma cok yapisio zeytinyagiyla bezi ayiriorm.bole bi sorun yasayan var mi
Bez neresine nasil yapisiyor anlamadim?
Kizima kullandim simdi Atlasa dabprima kullaniyorum oyle yapisma fln olmadi hic ama?? Hatta sunnetboldu pipisi nemliydi o bile yapisma yapmadi hic.

Bana sabah aksam yarim paket eritip cay kasigiyls icirelim demis. Sen bir paketi 10ml suylkaristirip azar azar veriyorsun anladigim kadariyla ? Bu arada sizde de cok yogun kusma mi vardi ve iyi geldi mi ilac? Cok soru sordum sanirim :)
Cnm bizde cok kusma gozlemedim kuvozdeykn kusunca verdiler ii geldi ilac ki suan cok kusmamiz yok.bnm bebis erkenci oldugundan ayini tam tamamlayn bebislerde reflu cikabiliomus..hastaneden kadeh aldim,siringanin basini cikarip ole veriorm.brz tadini sevmio ama suan senin dedign gbi bi kusma yok,sdce demir ilaci kullaniorm onu verdkten snr cikartio

Üç günde bi yıkıyoruz havalar soğuk üç kişi yıkıyoruz kv görümcem ben:) çok seviyor suyu hatta rahatliyor yıkanır yıkanmaz hemen emziriyom:)

Ay ne güzel maşallah
Bizimki ağlıyor eli kolu durmuyor. Galiba ben tek başıma hiç yıkayamayacam. O kadar yağ krem vs aldık çığlık çığlığa yani azcık sürebilirsem iyi. Masaj falan zaten yaptırmıyor tek sevdiği şey emmek :)

Bu arada Dr u emzik verilebilir dedi bakalım deneyecez

Hadi şu yeşil kaka ya cevap verin ya
Canım beslenme de bi yanlışlık olduğunu gösterir bildiğim kadarıyla ya çok emiyodur sindirilmeden atıyordur yada yeterince emmiyodur ilk şu yoğunlukta olan sütü emmiyodur doymuyordur sence hangisi sana daha yakın? Eğer az emiyorsa sütünü biraz sağ öyle emzir yağlı kısmı hep sonradan gelir bide öyle dene

Dövüş kıyamet emzirdim üzerine mama verdim. Kalanı 1 saat neredeyse sağdım 30 cc çıktı. Bunu bebe niye içmedi? Çıldırıyor kavga ediyor resmen. Sol tıkalı gibiydi zor açtım pompa ile.

Merhaba anneler ve anne adayları ben de bugün doğurmadım hiç sancım yok. Ben bu gidişle 41. Haftayıda bitiririm. Hiç doğuramiyacam gibi hissediyorum.
Ben pazartesi için sezeryan günü aldım. Pazartesi tam 41 oluyorum. Malum doğuranların takvimi bitmedi, benimki bitti

Kizlar sutunuzu dondurup cozdurdunuz mu?
Ben cozduruyorum posetin altindan sizdiriyor sutu cozulurken. 10-20cc sut akiyo cok uzuluyorum. Lansinoh marka aslimda dandik de degil. Neden boyle oluyor ki..

Kizlar sutunuzu dondurup cozdurdunuz mu?
Ben cozduruyorum posetin altindan sizdiriyor sutu cozulurken. 10-20cc sut akiyo cok uzuluyorum. Lansinoh marka aslimda dandik de degil. Neden boyle oluyor ki..
Nasıl çözdürüyorsun canım önce dolapta çözdürülüyor dolapta mı akıtıyor? Ben avent via kap aldım onlarla stokladım biraz poşet kullanmadım ama kullananlar belki yardımcı olur

Kizlar prima kullaniorm iki saatte bir tehlike olmasa bile degistiriorm ama bez oglusuma cok yapisio zeytinyagiyla bezi ayiriorm.bole bi sorun yasayan var mi
Ben primanın bazı paketlerinde bunun olduğunu duymuştum ya şiaytvarda falan da yazıyo aldığınız yer ve paket kaynaklı olabilir belki

Dövüş kıyamet emzirdim üzerine mama verdim. Kalanı 1 saat neredeyse sağdım 30 cc çıktı. Bunu bebe niye içmedi? Çıldırıyor kavga ediyor resmen. Sol tıkalı gibiydi zor açtım pompa ile.
Canım başta iyi giderken sonra mı kavga etmeye başlıyor memeyle?

Annem gidiyor bugün ben nasıl yetişicem bebeğime bi bez bile getirse kolay oluyordu.
Bende büyük kızımda senin gibiydim canım 2 ay annemde kaldım sonra eve dönünce her şeye ağlayasım geliyordu sanki annemin çocuğunu alıp gelmişim gibi hissediyordum :) ilk günler zorlanirsin ama sonra bebekle yalnız olmak çok daha güzel oluyor kendi düzenini oturtuyorsun kimse işine karışmıyor ohh :)

Kizlar hava karardimi aksam olunca bnm moral dusuyo yaa.. gece yine gaz sancilari beni bekliyo diye korkar oldum aksamlardan valla.. hava kararinca aglayasim var.. biraz once yine sancilandi karnina yagla masaj yaptim yapti kakasini gazini ama herseferinde masajda ise yramio.. butun bebeler gece gazsiz sancisiz misil misil uyusa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…