2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar biz dün hastaneden cıktık fototerapi bir gün yetti suan evimiDeyiz cok sükür rengide düzeldi yavrumun.emzirip uyuttum.allah bida göstermesin sarılık illetini.dua eden herkese cok tesekkür ederim
geçmiş olsun canım bizimki de sarı 1 haftadır ama vücudunda çok yok o yüzden tahlil istemediler

Valla esimle inanilmaz karsiydik doktorumuz onerdi. Cok istahli Deniz ve o da yipratici oluyor bir sure sonra anne icin. Doktoruna durumu anlat bir danis istersen

Annem de verelim diyor bizim Dr karşı çıkıyordu ilk 20 gün kafa karışıklığı olur sadece meme dedi. Cidde'n 2 gündür ağlayasım var. Uyanık olduğunda ağlıyor sadece meme de susuyor. Bazen kıyamıyorum bazen de hep böyle mi olacak diye ağlayasım geliyor. Bugün de öğleden beri uyumuyor. Dr A yazdım bakalım ne diyecek

20 mrt çok mu acele ediyorumki.ilk günkü süt de yoo artık.bebeğim de emmiyor ve süt gelmeyince de sinirlniyor
Anca gelir canım yeni doğum yapmışsın benimde tam 4.gün tam gelmişti şimdi maşallah gayet iyi geliyor sağ gelmeseler emzir uyarmak gerekiyor gögsü yok diye emzirmeye satmayı kesme sakın

Cnm biz kullanioruz gunde 3kere 10ml su ile sulandirp 3ml veriorm ama tadini hic sewmio

Bende anlamadım ki mesela lifi sabunlayip sürer sürmez ağlamayan çocuk çığlık atio su dökerken nasıl titrio anlatamam haklisin boyle olmaz alıştırmam lazim
Canım ben lif kullanmıyorum elime sampuanindan alıyorum elimle okşayarak yavaş yavaş yıkıyorum bide üşüyoda olabilir biri hep şu döksün esin yardımcı olsun o varken yıka hep şu döksün belki ondandir

Kizlar prima kullaniorm iki saatte bir tehlike olmasa bile degistiriorm ama bez oglusuma cok yapisio zeytinyagiyla bezi ayiriorm.bole bi sorun yasayan var mi

Üç günde bi yıkıyoruz havalar soğuk üç kişi yıkıyoruz kv görümcem ben:) çok seviyor suyu hatta rahatliyor yıkanır yıkanmaz hemen emziriyom:)
Benimki baya pişiyo pişmese bende yıkamıcam ara vericem ama mecbur kalıyorum banyo yapınca huysuzluğu filan hep gidiyor banyodan sonra bi etrafı seyredişi var şaşkın şaşkın bayılıyorum baya bakınıyo

Yaz gelsin oh bici bici yapcam kızıma :)) bizim kızda öyle bakınıyor:) banyo sonrası oh mis gibi uyuyor şimdi havalar soğuk ya üşüyor çocuk 3 günde bi yıkıyoruz

Cnm biz kullanioruz gunde 3kere 10ml su ile sulandirp 3ml veriorm ama tadini hic sewmio
Bana sabah aksam yarim paket eritip cay kasigiyls icirelim demis. Sen bir paketi 10ml suylkaristirip azar azar veriyorsun anladigim kadariyla ? Bu arada sizde de cok yogun kusma mi vardi ve iyi geldi mi ilac? Cok soru sordum sanirim :)

Valla dun gece denemedigim sey kalmadi ama o muzik bile ise yaramadi.. bgn deliksiz uyuyor emerken bile:) umarim gecede boyle olur

Yaz gelsin oh bici bici yapcam kızıma :)) bizim kızda öyle bakınıyor:) banyo sonrası oh mis gibi uyuyor şimdi havalar soğuk ya üşüyor çocuk 3 günde bi yıkıyoruz
Çok dikkat etmek lazım daha çok küçükler hasta olmasınlar. Bende odayı baya ısıtıyorum herşeyini hazırlayıp 3 dk da yıkayıp kuruluyorum ısıtıcı önünde sonra petek üzerinde duran zeytinyağıyla yağlayıp kundaklıyorum baya etrafı seyrediyo emip yatıyo sonrada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…