2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar sutunuzu dondurup cozdurdunuz mu?
Ben cozduruyorum posetin altindan sizdiriyor sutu cozulurken. 10-20cc sut akiyo cok uzuluyorum. Lansinoh marka aslimda dandik de degil. Neden boyle oluyor ki..

Sürekli mi oluyor? Hatalı üretim olabilir. Firmaya yazsana.

Evet canım. Ucum yoktu başta. Çeke çeke bugüne kadar uç çıkardı. Ancak dediğin gibi sonra kavga ediyor. Sütüm mü az acaba?
Canım gazı olunca da öyle yapıyorlar.Memeyle savaşıp emmek istiyo gibi yapıp ağzına verince de itme tiksinme gibi garip triplere giriyorlar :) sendeki durum da buysa gaz birikiyordur hemen omzuna al biriken gazı çıkar vurarak devam edin.Bizde de oluyor öyle yapınca geçiyor emmeye devam ediyor, gazdan ememiyorlar.

Bizde 13 günlük olduk. Benimki de yetmiyor canım. Mama takviyesi yapıyorum. Emzirme hemşiresi sen yine de her öğünde önce memenin ver emebildigi kadar emsin, üzerine mama veriyorum. Erken daha gitgide artacak dedi. İnşallah

Primanın hangisini kullanıyosun canım premium care baya iyi ıslak mendilden pişiyorsa pişiyodur bence
Islak pamukla temizliyorum cnm
inşAllah nasıl yetişicem tek başıma daha çok ufak 2 dk tek bırakamıyorum boğulur diye çok moralim bozuk

Insallah artarda mamaya hic gerek kalmadan doyurabiliriz bebeklerimizi
Senin ne kadar oluyor sutun cnm

Anca gelir canım yeni doğum yapmışsın benimde tam 4.gün tam gelmişti şimdi maşallah gayet iyi geliyor sağ gelmeseler emzir uyarmak gerekiyor gögsü yok diye emzirmeye satmayı kesme sakın
Bugün sağdım 30 dan az çıktı inanamadım.eve aile hekimim be hemşiremiz geldi topuk kanı için aramışlardı.durumumu anlatınca geldi.memeyi tutuyor zorla kıyameti koparıyor ama emmiyor.tuttuğunda da o kadar ağlıyorki bu sefer uyuya kalıyor.

Ben hep sagdim zaten canim hic emmiyor. 3 saatte bir sagiyorum genelde 180cc cikiyor. 4. Gun dolu dolu geliyordu
Ne güzel o kadar özeniyorum ki emiyor diyenlere.bugün aile hekimim ve hemşiremiz sayesinde süt kanallarım açıldı sıka sıka.ilk defa sağdım ve 30 ccden az çıktı.buna şükür
Senn miktar bana moral oldu şimdi.herkes emzir süt var mı diyip duruyor emzirmeden de demekki süt çoğalıyor.neler içiyosun yiyosun peki ??

anneler bbeğim memeyi tutmuyor tekrar sağdım ve ilk defa 30 cc altı çıktı.şimdi kaç saat arayla sağmalıyım??

İşte durumumuz aynı offf ağlamamak için zor tutuyorum.tuttukça da ağlıyorum.aile hekimi ve hemşiresi eve geldi durumu anlatınca.gemşire benm göğsü açtı resmen.sağdım 30 un altında.ona da sevindim anlatamam .sağdığını ve mamayı biberonla mı veriosun.sennkidenmi memeni tutmuyor

Evet malesef mememi tutmuyor tutsada 5 dakika emip yorulup birakiyor bnde sagip biberonla veriyorum

Evet malesef mememi tutmuyor tutsada 5 dakika emip yorulup birakiyor bnde sagip biberonla veriyorum
Neden tutmuyorlar ya emzik tutuyo biberon da tutuyo.silikon uçla da tutuyor ama biberon sanıyor onu da.çıplak memeyi tutmuyor. Aynı senn dediğin gibi.ne kadar çıkıyor sağınca.çoğalıyor mu peki.çok acemiyim

Oğlum doğduğundan buyana doğru düzgün hiç giremiyorum foruma annelik ne zor ama ne güzelmiş,bugün 14.6 sarılık degerimiz çıktı,oysaki iştahlı bi bebek ve anne sütüne tam olarak gecmistik dun,3 saat uyuyor daha erken uyanmiyor ama uyanınca da güzel emiyordu niye ilerledi anlamadım,okadar üzülüyorum ki bugün ağlamaktan helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…