2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
beşiğine hemen alınca benimkide uyanıo bende tam dakmasını bekleyip alıorum yatagına o zaman uyanmıo şükür :)

Göbeği düştümü düştüyse biyerini kıvırmaya gerek yok istersen video aç netten ben ilk oğlumda videolara bakarak öğrendim çok zor ilk bebek ama alışcan merak etme
Düştü baya oldu inşAllah. İzledim bugün umarım daha güzel bağlamışımdır

Sürekli mi oluyor? Hatalı üretim olabilir. Firmaya yazsana.
Butun posetlerde oldu anlamadim.. Ya ben onlari kizima dogum yapinca almistim kalanlar bunlar. Yani uzerinden 3 yil gecmis firma bahane bulur. Halbuki posete ne olacak. Kraft aldim bu sefer ben de. Ama bi suru poset var.

Ben komposto 2 3bbardak, 3br rezene, 1br humana iciyorum ve bol su. Sabah aksam yesillik. Ozellikle yemeklerden once dereotu cigneyip yiyorum o da rezene familyasindan oldugundan sut yapiyor. Benimki cani istedigi zaman emiyor ama tabi biberonla besleniyor asil.

Eve mi geldi? Ne guzelmis.
3 saatte bir sag canim ne ciktigina bakma cogalacak zaten. Ama sagmadan once tutturmaya calis tutmazsa sag mutlaka.

Aa dogru demistin, kusura bakma kafa gitti

Masallah canim ben sadece humana 1 bardak rezene 1 bardak ve bol su iciyorum. Arada da meyve kaynatip komposto yapiyorum. Dereotunu ben de duydum

Kaç günlüksünüz ki canım? Kaçtan kaç oldu birde? Uyandır hep, benim içim gidiyor ama uyandırıyorum mecburen.

beşiğine hemen alınca benimkide uyanıo bende tam dakmasını bekleyip alıorum yatagına o zaman uyanmıo şükür :)

Öyle yapayım ben de, yoksa tüm emek boşa gidiyor:)

Kızlar her emzirmede bu durumu yasamaktan bıktım ya hep genzıne kacıyo nefessız kalıyo asırı korkuyorum allah korusun beynıne zarar gelcek bısey olcak diye 40 ımız cıkcak hala aynı ya sizdede oluyomu napcam bılmıylrum

Neden tutmuyorlar ya emzik tutuyo biberon da tutuyo.silikon uçla da tutuyor ama biberon sanıyor onu da.çıplak memeyi tutmuyor. Aynı senn dediğin gibi.ne kadar çıkıyor sağınca.çoğalıyor mu peki.çok acemiyim
Bnm 50 cc filan geliyo ama ilk gunler hic gelmiyodu o yuzden bunada sukur insallah dahada cogalir

Kizlar rezeneyi aktardan mi aliyorsunuz? Ben poset cay iciyorum dogadanın
Bana doktor aktardan al dedi aktardan tohumunu aldim onu kaynar suya koyup 10 dk bekletip iciyorum

Kızlar bugün lansinoh ün tekli makinesini aldım valla cok.iyi oldu 30 cc kadar süt geldi sutu nasıl saklayacağım tecrübeli anneler birde bebeğin altı kıpkırmızı ya ne yapsam ki uni baby kullanıyorum ıslak mendil prima bez olarak da ya mamayı çok yemesi zararli mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…