2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bugün bebegimi üç dört kez aglama krizleri tuttu ama gaz sancısı falan değildi çok frnaydi ne yaptıysak susturamadik en son battaniyesiyle salladık öyle biraz sakinleşti ama anlamıyorum neden bu çocuk böyle krize girdi çok üzülüyorum o öyle aglayinca benimde aglayasim geliyor :'( doğru düzgün uykuda uyumuyor ne olacak bu halimiz sizce bir sıkıntısı olabilir mi

Ben de babymallden almıştım onda sorun yoktu sonra eşim marketten aldı bugün akşm son bezde ben de fark ettim poposuna yapışmış zor ayırdım neden acaba seninki de premium care di mi
Ewt cnm bu bezlerim bitsn bska marka denicem hani desem gec aciorm iki saatte bi veya tehlike oldugunda hemen

cnm buzdolabinda saklama icin posetler var ondan almissndr ztn ustune tarih at bn ona koyduktan snr normal bildiimiz buzdolabi posetine koyuyorm.buzluga atiosun 3ay bekleyebilio ama okdr cikinca gun icerisnde dolap kismina koyup normal yerde 1gun beklio cnku bir ogun olarak verebilirsn

Yine uykusuz geçen bir gece.. bıktım şu gazdan vallahi :/ bu arada ben de ilk prima premium care kullanıyordum kızarıyodu bebeğimin altı sonra huggies e geçtim çok memnunum şimdi bez popoyu daha iyi kavrıyor tavsiye ederim kızlar premium care kocaman oluyodu.

Can'ım benimkinde de başlamıştı 12 değerde. 2 gün 2 saatte bir emzirdim Dr kaka çiş yaptıkça atacak dedi. 2 gün sonra 11 e düştü. Bol bol emzir sıkma canını. Geçecek inşallah
İnşallah canım , uyandırıp emzircem şimdi , uyandırmak çok zor oluyo

Kaç günlüksünüz ki canım? Kaçtan kaç oldu birde? Uyandır hep, benim içim gidiyor ama uyandırıyorum mecburen.

Öyle yapayım ben de, yoksa tüm emek boşa gidiyor:)
7 gunluguz son iki gün sağlık ocağından yüksek değil bol bol emzirin dediler ,iki gün öncede hastanesindeki kontrolde
Kaç günlüksünüz ki canım? Kaçtan kaç oldu birde? Uyandır hep, benim içim gidiyor ama uyandırıyorum mecburen.

Öyle yapayım ben de, yoksa tüm emek boşa gidiyor:)
Bi haftaligiz,son ana kadar hep sağlık ocağı yüksek değil dikkatli besleyici dedi ama guvenemedim,3gun öncede hastane kontrolünde düşük düzeyde sorun yok temiz demişlerdi,bakım yüzü iyice sarardi bende tekrar hastaneye götürdüm,kolundan kan aldılar yavrum tüm gün içini cekti

Oğluşum yatağında hep sikiniyor ,sesler çıkarıyor zorlanır gibi,bazende tiz sesleri oluyor,sürekli bi ses halinde.gazini çıkarıp yatiriyrm anne sütü ile besleniyor ama onun zorlanması beni mahvediyor,sizin bebeisler nasil

Cnm su geldikten hemen sonra gelmiyor biliyorum ama şimdi normal Doğum da yapmadığın için bi tavsiye veremem Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah

bence hemen gitmen gerekiyor canım. benim de dün nişanım geldi ama nişan öylr acele edilecek bişey değilmiş. doktor suyun gelseydi hemen yatışını yapardık suyun gelmesi doğumun başladığını gösterir dedi. o yüzden sen şimdi git komşunu uyandır mutlu bile olacaktır hbere sonra da hastaneye gidin. Hadi bir avazda inşallah kavuşursun bebişine darısı başımıza

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah çıkıyorum evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…