2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Günaydın canım. Doğum yaptın mı bilmiyorum? Rabbim bir sancıda kurtarsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Dövüş kıyamet emzirdim üzerine mama verdim. Kalanı 1 saat neredeyse sağdım 30 cc çıktı. Bunu bebe niye içmedi? Çıldırıyor kavga ediyor resmen. Sol tıkalı gibiydi zor açtım pompa ile.

Bende de aynı dert var.. mamaya mı alıştılar acaba!?

Bencede hemen git Canim dogum hemen olmazsa bile takip altında olmanda fayda var Allah yardımcın olsun

Gunaydin hanımlar.bebegimin kolik olduğunu öğrendim.yavrum rahat uyku bile uyuyamıyor.butun gece ıkınıyor carpiniyor.dr masaj dedi ama. Yok cikaramiyor...siz neler yapiyosunuz.masaj yaparken 'ne kullanıyorsunuz.ben sebamedin bebege yagini aldim acaba losyonunu mu alsaydim

Isıtıcı yoktu kv getirmiş yukardan. Çocuk üşüyor ağlıyor ne yazikki. İsiticinin yanına koyduk hiç ağlamadı masallah bakınıyor:)

Gunaydinlar tabi uyanabilmisse)arkadslar aranizda hic silikon gogus ucu kullanan var mi?hic mantigini anlamadim goguse yapismio,ucu cok sert bebisim ole bi cekick hem sut gelip birde ondn damlatick hic yapamadm,videoda bulamadm

D Demirinannesiyim canım daha yeni yükselmiş o zaman. 3 saat çok fazla, gündüz mümkünse saat başı uyandırıp emzir, etmiyorsa mama takviyesi de yapabilirsin. İdrarını yapsın bol bol, onunla atcak inşaallah.

@-marion- canım Allah yardımcın olsun, sağlıkla kavuş inşaallah evladına. Hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

Kızlar benim de yeni aldığım premium care paketi yapışıyor ya içi mavi mavi petek gibi sanki ilk pakette böyle değildi düz beyazdı,sizinkinin de mi içi mavi? Poposuna yapışıyor çocuğun

Ben de sadece uyutmak icin veriyorum. Uoksa asiri kusma hali devam ediyor
Bende öyle bişey acil isim oluyor ağlıyor mecbur emzik acikmışsa emzik... Meme de kalmak istiyor hep. Doyunca Kendi bırakıyor:) bide kucağa alıştı:) gaz çıkaramıyor çıkaramadığı da halasını çağırıyom onun kucağında hep çıkarıyor hahaah

Bende de aynı dert var.. mamaya mı alıştılar acaba!?

Bilmiyorum ki. Süt de yetersiz henüz onu biliyorum. O yüzden çırpınıyor. Mesela gece sadece mama veriyorum sabah göğüs dolmuş oluyor emiyor rahat. Ama akşamüzerine doğru süt olmayınca çıldırıyor. Çok yavaş soluyor benim göğüslerim.

Kızlar yine acil!!
Kızımın sol kasığında misketten biraz büyük şişlik farkettim acaba fıtık mı oldu çok ıkınıyor kaç gündür iki gündür De çok huysuz? Direk çocuk cerrahisine gitsem mi?

Kizlar oglusun yuzunde minik poturcukler cikti.. alninda yanaginda sanki ergenlige girmis gibi kirmizi minik kabarciklar var.. dr u gordugunde senin hormonlarin gecio ondan oluyo losyon ve sutunden sur dedi ama gecmio gibi.. sizdede varmi bu durum

Kizlar oglusun yuzunde minik poturcukler cikti.. alninda yanaginda sanki ergenlige girmis gibi kirmizi minik kabarciklar var.. dr u gordugunde senin hormonlarin gecio ondan oluyo losyon ve sutunden sur dedi ama gecmio gibi.. sizdede varmi bu durum
Benim oğlumda da çıktı canım 15 gündür tam olarak geçmedi bi türlü coresatin krem sürüyorum. Sıcaktan olur diyen var süt alerjisi olduğu için olur diyen var sütün yağlıdır ondan oluyodur diyen var anlamadım valla niye olduğunu. Ama yenidoğanların birçoğunda oluyormuş normal demişti doktorum bakalım ne zaman geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…