2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Gunaydinlar tabi uyanabilmisse)arkadslar aranizda hic silikon gogus ucu kullanan var mi?hic mantigini anlamadim goguse yapismio,ucu cok sert bebisim ole bi cekick hem sut gelip birde ondn damlatick hic yapamadm,videoda bulamadm

Ben kullandım canım. Aventin küçük boyunu kullandım göğüs ucum çıkana kadar. Her kullanımdan sonra güzelce yıka kurusun. Üzerinde süt veya su lekesi kalırsa yapışmıyor çünkü. Bir de yanlardan tutuyordum ben bebek çekerken yerinden kaymasın diye.

Yarın kalca ultrasonumuz var bızım bakalım nasıl gececek insallah aglamaz kızım yaptıran var mı ?
Biz yaptırdık canım bebeği yan yatırıp altını çıkarttırıyor hemşire bezi üstünde kalıyor doktor kalçasına usg ile bakıyor. İlk başta sakindi benimki ama sıkıldı bir süre sonra ağlamaya başladı. Hemşireyle sakinleştirmeye çalıştık doktor ağlamasına takılmadı devam etti bakmaya. Bi 10 dk ya yakın sürüyor

Canımm Allah bi avazda kurtarsın inşallah gitmişsindir hastaneye.. Hayırlı haberlerle gel..

Emziren annelere soruyorum aranızda acı yiyen varmı Burda pul biberi kasiklayan ben diye konu açmış o aklıma geldi:) acaba emziren anneler acı biber yiyen varmı?
Ben yiyemiyom sütüm acı olur diye korkuyom:)

mashmallow canım bende okudum ıkınınca oluyo diye benım bebegımde gazını cıkarmadan koyunca uykusunda hep ıkınıyo bende cıkacak diye korkuyorum ya insallah senınkide oyle bıse degıldır gotur doktora buraya da yaz canım

Kizlar oglusun yuzunde minik poturcukler cikti.. alninda yanaginda sanki ergenlige girmis gibi kirmizi minik kabarciklar var.. dr u gordugunde senin hormonlarin gecio ondan oluyo losyon ve sutunden sur dedi ama gecmio gibi.. sizdede varmi bu durum
Benimkindede var yüzünde öle olup olup sönüyo boynuda serpmiş azıcık

Bizimki de böyle uykuda ıkınıyor sesler çıkarıyor ben de uyanıp bakıyorum sürekli ama uyku halinde. Bilmem ki neden acaba

Dolu memeyi emiyor sömürüyor hala aranıyor ona çıldırıyorum bende bugün yine aynı oldu. 2 saat cok çok emdi bıraktı. Sonra deli gibi aranmaya devam etti Sagdim kalanları 50 cc cikti. Gelde çıldırma. Tamam tam boşalınca dolması aksamı buluyor. O zaman zaten zorlamadan mama veriyorum da varken de doymamasi üzücü..

Kizlar oglusun yuzunde minik poturcukler cikti.. alninda yanaginda sanki ergenlige girmis gibi kirmizi minik kabarciklar var.. dr u gordugunde senin hormonlarin gecio ondan oluyo losyon ve sutunden sur dedi ama gecmio gibi.. sizdede varmi bu durum

Var canım bende de doktor normal dedi. Umursamiyorum bende artık.

Kızlar bende bez olarak huggies diğerlerine göre daha iyi diyorum dokusu çok yumuşak yani kötünün iyisi diyebilirim. Molfix i hiç onermiyorum dokusu çok sert ver bebeğimin bacaginda iz çıkarıyor ve sırtından sizdiriyor hep kakalari :/ bende Prima deneyecektim ama baya kişi şikayetçi anlaşılan o yüzden huggies e devam edicem

Kızlar bu prima çişi ortadan sızdırıyo ya bısurude bez var sız ne kullanıyosunuz sinir oldum

Ben Prima kullanıyorum canım. Çok memnunum. Hatta dün akşam.uyuyordu uyandırmamak için açmadım altını. 2 saat sonra uyandığında bir açtım li bezde bosyer kalmamış. Çiş kaka ne ararsan var ama damla sizdirmamisti. Pişik TE olmamıştı. Bundan önce molfix kullanmıştım o da iyiydi ama.prima yî daha çok beğendik.

Emziren annelere soruyorum aranızda acı yiyen varmı Burda pul biberi kasiklayan ben diye konu açmış o aklıma geldi:) acaba emziren anneler acı biber yiyen varmı?
Ben yiyemiyom sütüm acı olur diye korkuyom:)

Ben yiyorum valla. Acisiz hiç birşey yiyemem. Hatta akşam.yemeginde süs biberi turşusu yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…