- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.701
Cnm benimkide tam pişik olcakti poposu kızardi ben hemen ilerlemeden bu çinko diye pişik kremi var içinde çinko var bide sudocrem krem . bide normal kullandığın pişik kremi ben mustela kullanıyorum 3 unu bi kapta karıştırıyorum 3 5 saatlik yetecek kadar fındık büyüklüğünde hazırlıyorum . her alt açmada sürüyorum ve sk değiştiriyorum iki güne eskisi gibi düzeliyor . sonra normal pişik kremini kullanıyorum dene istersen bana çok faydası oldu tavsiye ederim . ilerlerse daha kötü canımKızlar bugün lansinoh ün tekli makinesini aldım valla cok.iyi oldu 30 cc kadar süt geldi sutu nasıl saklayacağım tecrübeli anneler birde bebeğin altı kıpkırmızı ya ne yapsam ki uni baby kullanıyorum ıslak mendil prima bez olarak da ya mamayı çok yemesi zararli mı acaba
Bizde de var biliyorsunuz bizimki obur biraz ama cok kilolu diil. Dr oburluktan cok sut icmekten dedi :)Var canım bende de doktor normal dedi. Umursamiyorum bende artık.
Ben yaptirdim. Bacagini tuttuk diye agladi canim onun disinda bisi yok zaten 2 dk suruyor.Yarın kalca ultrasonumuz var bızım bakalım nasıl gececek insallah aglamaz kızım yaptıran var mı ?
Ben kullandim. Dedigin gibi bebegin cok guclu olmasi gerek. Senin gogus ucun yok sanirim. Benim de yok bak su sekilde veriyorum memeyi. Elini C seklinde yap bas parmak yikarda digerleri memenin altinda. Ucunu sik ve bebegin agzina yerlestir. Bu sekilde bide vakumlarsa agzinda tam oturuyor uca aslinda cok gerek yok. Ama her bebek bunu kabul etmez.Gunaydinlar tabi uyanabilmisse)arkadslar aranizda hic silikon gogus ucu kullanan var mi?hic mantigini anlamadim goguse yapismio,ucu cok sert bebisim ole bi cekick hem sut gelip birde ondn damlatick hic yapamadm,videoda bulamadm
Yan yatirirsin kussa da bir şey olmaz Allah'ın izniyle canım bir şey olacak olsa 24 saat başında dursak da olur hiçbir şeyden anlamayanlar kaç çocuk büyütüyor sen mi bakamayacaksin misler gibi bakarsınIslak pamukla temizliyorum cnm
inşAllah nasıl yetişicem tek başıma daha çok ufak 2 dk tek bırakamıyorum boğulur diye çok moralim bozuk
Allah bir nefeste kurtarsın inşallah, darısı başımıza.Kızlar,suyum geldi. Hastaneye hemen gitmem gerekiyor mu? Burda cuma olduğu için heryer ve herkes yatışta. Evde de yalnızım,eski komşumla gidecektim doğuma. Öğle namazına kalkar herkes. Beklesem mi bikaç saat? Ne dersiniz?
Halasini cok seviyor demek kiBende öyle bişey acil isim oluyor ağlıyor mecbur emzik acikmışsa emzik... Meme de kalmak istiyor hep. Doyunca Kendi bırakıyor:) bide kucağa alıştı:) gaz çıkaramıyor çıkaramadığı da halasını çağırıyom onun kucağında hep çıkarıyor hahaah
Zamanla alışır bizimki 20 günlük halaa meme kavgası yapıyoruz çok küçükler dahaBugün sağdım 30 dan az çıktı inanamadım.eve aile hekimim be hemşiremiz geldi topuk kanı için aramışlardı.durumumu anlatınca geldi.memeyi tutuyor zorla kıyameti koparıyor ama emmiyor.tuttuğunda da o kadar ağlıyorki bu sefer uyuya kalıyor.
Canım uçlarını yapistirdiginda birleşcek kadar yakın olması gerekir çok uçta kalıyorsa küçüktür bide kilosu da yazar üstündeBende dogdugundan beri prima primium care kullaniyorum ilk defa dun kizariklik oldu poposunda acaba bastirarak mi sildim diyorum baktikca icim gidiyo. Yalniz bizdede sizdirma oldu 2 kez. Bi yandan kaka tasmisti bugün de sirtina dogru tasmis. 1 numara kullaniyorum hala acaba ondan mi dedim sık sık ta degistiriyorum cunku gecen hafta 108 li almislar 1 numarayı ev bez dolu. Bezin kucuk oldugunu nasi anlicagiz?
Öyle yada böyle büyüyorlar :)). Uyumuyor sıpa birtürlü banyo yapmayıncaYan yatirirsin kussa da bir şey olmaz Allah'ın izniyle canım bir şey olacak olsa 24 saat başında dursak da olur hiçbir şeyden anlamayanlar kaç çocuk büyütüyor sen mi bakamayacaksin misler gibi bakarsın
Havada tam ısınmadı hergün yikaniyomu alışmıştır belki uyumayan çocuk çok zor ilk oğlum beni kackere hastanelik etti uykusuzluktan bu okadar değil heraldeÖyle yada böyle büyüyorlar :)). Uyumuyor sıpa birtürlü banyo yapmayınca
Yaa bunlar boy boy mu acaba ben buyuk boyunu mu aldim,oyy bebegim emmio cok az emip duruo yuregim sisti.Ben kullandım canım. Aventin küçük boyunu kullandım göğüs ucum çıkana kadar. Her kullanımdan sonra güzelce yıka kurusun. Üzerinde süt veya su lekesi kalırsa yapışmıyor çünkü. Bir de yanlardan tutuyordum ben bebek çekerken yerinden kaymasın diye.
Aynen canım katılıyorum kucağa alışması çok kötü bizimki de hep meme istiyo emzik verdim oda ağzından çıkınca uyanıyo yedi bitirdi beni bu gece sadece o uyumadığı için üzülüyorumKızlar hani şu kucağa alıştırmayin diyenler var ya onları dinleyin. Biz dinlemedik gerçekten alisiyorlar hemen. Bizim bebek babamızın omzunda saatlerce yatmaya alıştı, dünden beri yatağa yatırınca ikinip kizarmaya başladı. Bende gazi var sanıyorum, kucağıma alıyorum hiç birşey yok anında rahatliyor. Birkaç saat sonra farkettim kucak istiyor. Kucakta uyuyor yerine bırakınca uyanip ikinmaya homurdanmaya başlıyor. Geceden beri savaş veriyorum. Emzirmek dışında almadım kucağıma. Ama çok uyumadı. Hala uyanık ama aglamiyor. İnatlasiyoruz bakalım kim kazanacak..
Deniycem hadi insallah tutar insallahBen kullandim. Dedigin gibi bebegin cok guclu olmasi gerek. Senin gogus ucun yok sanirim. Benim de yok bak su sekilde veriyorum memeyi. Elini C seklinde yap bas parmak yikarda digerleri memenin altinda. Ucunu sik ve bebegin agzina yerlestir. Bu sekilde bide vakumlarsa agzinda tam oturuyor uca aslinda cok gerek yok. Ama her bebek bunu kabul etmez.
O tasma olayi her bezde olabilir. Bana gore en guzel bez prima. Evet bebek pisik de olabilir ama bunun bezle pek alakasi yok. Ben adet oldugumda her defasinda pisik olurum. Yani altiniz hep nemli olsa siz de donem donem pisik olursunuz:)Bende dogdugundan beri prima primium care kullaniyorum ilk defa dun kizariklik oldu poposunda acaba bastirarak mi sildim diyorum baktikca icim gidiyo. Yalniz bizdede sizdirma oldu 2 kez. Bi yandan kaka tasmisti bugün de sirtina dogru tasmis. 1 numara kullaniyorum hala acaba ondan mi dedim sık sık ta degistiriyorum cunku gecen hafta 108 li almislar 1 numarayı ev bez dolu. Bezin kucuk oldugunu nasi anlicagiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?