- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.721
Alıştı malesef banyoya hergün yaptı nerdeyse ama gece öksürdüğü için bugün yıkamadım oda uyumuyorHavada tam ısınmadı hergün yikaniyomu alışmıştır belki uyumayan çocuk çok zor ilk oğlum beni kackere hastanelik etti uykusuzluktan bu okadar değil heralde
Benimki uyumuyorsa skintisi varsa kucakta da uyumuyo ya bazen keske uyusa diyorum. Sadece babasinin omzunda uykuya daliyor o da bi garip yaani:)Aynen canım katılıyorum kucağa alışması çok kötü bizimki de hep meme istiyo emzik verdim oda ağzından çıkınca uyanıyo yedi bitirdi beni bu gece sadece o uyumadığı için üzülüyorum
Aynen canım katılıyorum kucağa alışması çok kötü bizimki de hep meme istiyo emzik verdim oda ağzından çıkınca uyanıyo yedi bitirdi beni bu gece sadece o uyumadığı için üzülüyorum
Yaa bunlar boy boy mu acaba ben buyuk boyunu mu aldim,oyy bebegim emmio cok az emip duruo yuregim sisti.
Dualarımız seninle canım inşallah hemen atlatacak bisi olmicak annesi ..anneme bile şimdi söyledin okudu .Kızlar hepinizden dua bekliyorum kızımı ameliyata alcaklar kaşık fıtığı varmış ve sol taraftaki boğulmuş fıtık olmuş lütfen lütfen bana dua edin kızım işin elimizden ne geliyorsa ayetel kürsi fetih Yasin ne olursa okuyun lütfen
Cok yoksa vücudunda 18in altıdır canım.inş gecer inan mahvoldum cok üzüldüm hastanede oglusu öyle ısık altında yatarken gördüğümde.seninkide hemen gecer insallahgeçmiş olsun canım bizimki de sarı 1 haftadır ama vücudunda çok yok o yüzden tahlil istemediler
Geçmiş olsun canım o bebeklerde sık görülen bir şey benim bildiğim ve ameliyatı da zorlu değil ıkındıklarından oluyor sanırım inşallah çabucak atlatırsınızKızlar hepinizden dua bekliyorum kızımı ameliyata alcaklar kaşık fıtığı varmış ve sol taraftaki boğulmuş fıtık olmuş lütfen lütfen bana dua edin kızım işin elimizden ne geliyorsa ayetel kürsi fetih Yasin ne olursa okuyun lütfen
bizdede oldu annemler pis insan (adetli,cünüp) gelirse olur dedi ve dediğin gibi geçmio su ile siliyorm pamukla losyonda ama gçmio ve gerçektende o pütürcüklerin çıktıgı gün adetli biri varmş evde artk tesadüfmü gerçekmi bilemiyormKizlar oglusun yuzunde minik poturcukler cikti.. alninda yanaginda sanki ergenlige girmis gibi kirmizi minik kabarciklar var.. dr u gordugunde senin hormonlarin gecio ondan oluyo losyon ve sutunden sur dedi ama gecmio gibi.. sizdede varmi bu durum
Geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun üzülme sütünü etkiler allaha emanet tabiki üzüleceksin ama sakin ol ki bebeğine güzel enerji gitsin nasıl anladınızKızlar hepinizden dua bekliyorum kızımı ameliyata alcaklar kaşık fıtığı varmış ve sol taraftaki boğulmuş fıtık olmuş lütfen lütfen bana dua edin kızım işin elimizden ne geliyorsa ayetel kürsi fetih Yasin ne olursa okuyun lütfen
bizede prima iyi gelmişti şimdi sleppy aldık oda kenarlardan sızdırıp duruyor hergün üst değiştiryoruz 2 3 postaKızlar bu prima çişi ortadan sızdırıyo ya bısurude bez var sız ne kullanıyosunuz sinir oldum
Molfix kullanmıştım ben çok rahattımbizede prima iyi gelmişti şimdi sleppy aldık oda kenarlardan sızdırıp duruyor hergün üst değiştiryoruz 2 3 postakomili mi denesem dedim ama bilemio insan
ayyy kakasını yapmayama kadar uyumadı şimdi yaptı yattı korkudan altını değiştiremedim yavrununBenimki uyumuyorsa skintisi varsa kucakta da uyumuyo ya bazen keske uyusa diyorum. Sadece babasinin omzunda uykuya daliyor o da bi garip yaani:)
bende memede inat ettim saat başı veriyorum artık versem aralıksız sömürücek kucaktan inmicek gerçekten kucağa almadığım az emdirdiğim gün çok huzurlu oluyorKucagimda uyusun birşey değil yatağına yatırınca mizildaniyor. Olmaz böyle..
Ben en son bıraktım dedim ister uyu ister uyuma almayacağım. Aldım yanıma yatağa uyudum valla :) 2 sonra uyandim, acıkmış. Emzirdim, saat 9 dan beri uyanık , almadım inat ettim. (Aglamiyor tabii ağlasa arada alırım) yarım saat oldu uyuyor :) unutturacagim kucakta uyumayı başka yolu yok. Babası da uyutmayacak omuzda öyle anlaştık.
canım yaa geçmiş olsun hiç sıkma canını çok kolay bi operasyon çok şükür fark ettin benim ablam çok geç fark etmişti ve çocuğu hep ağrı çekiyordu o fıtık yüzünden oldu kurtuldu. Dualarımız bebeğinle cnmKızlar hepinizden dua bekliyorum kızımı ameliyata alcaklar kaşık fıtığı varmış ve sol taraftaki boğulmuş fıtık olmuş lütfen lütfen bana dua edin kızım işin elimizden ne geliyorsa ayetel kürsi fetih Yasin ne olursa okuyun lütfen
Sabah altını alırken farkettim aslında daha öncede anlardım ama gece kayınvalidemi baktı zaten dün dr gitmiştik bi şey yoktu dru da şaşırdı. Sabah elime misket büyüklüğünde şişlik geldi dra ulaşamadım bnde çocuk cerrahisinden randevu aldım dr da hemn alalım dedi şimdi işlemler yapılıyor 4 saat açlık isteniyor çocuum aç bağırıyor ortalıktaGeçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun üzülme sütünü etkiler allaha emanet tabiki üzüleceksin ama sakin ol ki bebeğine güzel enerji gitsin nasıl anladınız
Ah kıyamam canım benim bir günlük böyle olsun bakalım onun iyiliği için sonra bol bol emzirirken inşallah iyi farketmissin bak tedavisi olcakSabah altını alırken farkettim aslında daha öncede anlardım ama gece kayınvalidemi baktı zaten dün dr gitmiştik bi şey yoktu dru da şaşırdı. Sabah elime misket büyüklüğünde şişlik geldi dra ulaşamadım bnde çocuk cerrahisinden randevu aldım dr da hemn alalım dedi şimdi işlemler yapılıyor 4 saat açlık isteniyor çocuum aç bağırıyor ortalıktaayılıncada 1 saat aç olcakmış nasıl yapcaz bilmiyorum içim acıyo valla dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?