2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Allah yardımcınız olsun canım.

Bizimki gündüz uyuyo gece uyanık sizde öylemisiniz gece çok uğraştıriyo gündüz sürekli uyuyo
Bizim kizda geceyle gunduzu karistiriyor gunduzleri misil misil uyuyor geceleri fal tasi gibi gozlerini acip etrafi izliyor agliyor
Gelen misafirler ne kadr uslu diyor
Bilmiyolar ki geceleri beni bezdiriyor

Gecmis olsn cnm Allahim acil sifalar versin anneme dedim senin icin dua edecek

Biz su an lohusa oldugumuz icin sureleri okuyamiyoruz degil mi kizlar

Kızlar,su geldikten sonra max kaç saat bekletiliyor doğuma kadar? Benim sabah 6 buçukta gelmişti,son ana kadar beklemek istiyorum normal için şansım varsa..bi fikriniz var mı?

Arkadaşlar kıza memeyi aldıramıyorum canım çok sıkılıyor
Nası yapıcam ağzına koyuyorum yırtıo kendini.öecbur kaşıkla gece de biberonla veriyorum.nası alıştırıcam

Kızlar,su geldikten sonra max kaç saat bekletiliyor doğuma kadar? Benim sabah 6 buçukta gelmişti,son ana kadar beklemek istiyorum normal için şansım varsa..bi fikriniz var mı?
Canım doktorunu bilgilendir su gelmesi önemli sancın basladımı

Canım seni doktorlar yönlendirmiyor mu? Bebeğin durumuna göre değişir bence bu nstde bebek strese girdiği görülürse hemen alınır yok her şey yolundaysa beklenebilir her gebelikte farklıdır bence

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla atlatırsınız

Canım su önemli en fazla 1 gün diye biliyorum okudum bi kitap ta 18 saat diyordu. Allah korusun bebek susuz kalmasın

mashmallow canım çok geçmiş olsun, dualarımız bebişle. Sık görülen bişey, kolay bir operasyon diye biliyorum üzme kendini.

mavi_lina LifeandFeel kızlar bebişler altı aylık olana kadar kucağa alışmaz diye biliyorum, şu an temas onların ihtiyacı, elden geldiğince tatmin etmek en güzeli. Özellikle atak dönemlerinde huy değişiyo hep kucak ya da hep meme isteyebiliyorlar. Hiç korkmayın yapabildiğiniz kadar kucaklayın bebişleri.

34beden canım doktor kontrolünde olman gerekir şu anda. Bebeğin kalp atışlarının takibi önemli, eğer sancı gelmiyorsa tavsiyem normaldi sezaryendi kısmına pek takılmaman. Ben su azaldığı için acil sezaryene alınmıştım. Önemli olan bebiş, sağlıkla kucağına al inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum. Eğer hastanede değilsen bir an önce gitmem gerekir canım.

Ya kızlar n olur yardım edin oğlum öksürüyo hırıltı burun tıkanıklığı filan yok üşüttümü ki acaba

Kızlar D vitamini ne kullanıyorsunuz? Bize sağlık ocağından Devit verdiler ama içinde butilhidroksianisol varmış. Paraben, palm yağı ve bu maddeyi içermeyen d vitamini var mıdır? Doktorun verdiği kağıdı da bulamıyorum ya.

Bize gaz çıkarıcı etkisi olan bir tane verdi daha almadım eşim gelince yazarım adını cnm

Canim gececek az sabir kizin ve sana. Insallah guzelce gecer ameliyatiniz bir skintiniz olmaz. Melekleri kizinin yaninda sen merak etme tek degil o. Bak yarina hicbisi kalmayacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…