2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Tatlım ne yazık ki fıtığa benziyor. Prematürelerin hemen hemen hepsinde olan bir durum malesef. Utku'nun iki kasığında da var. Takipteyim bende şişerse diye. Çocuk cerrahı henüz ameliyat olmaz biraz büyüyünce dedi. Küçük bir ihtimal kendiliğinden kaybolurmuş. Umarım o ihtimaller bizleri bulsun.

Can'ım Rabbim acil şifalar versin. Dualarım seninle

Yarın kalca ultrasonumuz var bızım bakalım nasıl gececek insallah aglamaz kızım yaptıran var mı ?

Biz bugun yaptırdık, çok şükür normal çıktı. 10 dk anca sürüyor. Can acıtan bi işlem değil merak etme, ağlarsada huysuzluktan ağlar, benimki bırakın uyuycam ben diye ağladı :)

İnşallh cnm bana yerine koyabileceğim bi fıtık olsa 10 gün düşünme süresi veririm ama bu boğulmuş fıtık dedi hemn almalıyız dedi inşallah seninki geçer kuzum

Kizlar donmus sut dondurucuda kac ay kalabilir? Kimi yerde 3 kimi yerde 6 ay yaziyor. Ne olur 6 ay olsun ya. Sutum allah korusun azalirsa zaten veririm biter de. Kalirsa dabek gidaya gecince mama yaparim onlarla veririm diyorum.

Geçmiş olsun canım,Allah sabır ve şifa versin,keşke on katı benim başıma gelsede o hiç ağlamasa diyor insan,annelik çok yüce

geçmiş olsun canım atlattı inşAllah annesi insanın içi dayanmıyor elde değil Allah şifasını huzurunu versin bebeğine

Dr bana yazmıştı ben kullanıyorum 2 kutu kadar ... Bitince tekrar alsam mı bilemedim dr a sormayıda unuttum

sütün çok ve fışkırıyor demekki.kız da güçlü çekiyordur.sık sık emzir ki çok birikmesin.ya da önceden biraz boşalt. ve beynine bişey olmaz boğaza süt kaçmasıyla.2.bebişin olsun, gör bak nasıl rahat edicen...

Kizlar donmus sut dondurucuda kac ay kalabilir? Kimi yerde 3 kimi yerde 6 ay yaziyor. Ne olur 6 ay olsun ya. Sutum allah korusun azalirsa zaten veririm biter de. Kalirsa dabek gidaya gecince mama yaparim onlarla veririm diyorum.

Dışarıda 3 saat, buzdolabında 3 gün, dondurucuda 3 ay dedi bana bebek hemşiresi o gün hastanede.

Bize gaz çıkarıcı etkisi olan bir tane verdi daha almadım eşim gelince yazarım adını cnm

Tamam canım sağol:)

mashmallow canım çok geçmiş olsun. Ne kadar zordur, hislerin ne kadar yoğundur şimdi tahmin ediyorum. Allahım bir daha sıkıntısını, sıkıntılarını göstermesin evlatlarımızın. Geçsin bitsin inşaallah.

Bana da onu verdiler doğum yaptğım hastanenin doktoru da omnivit adc3 verdi.Omnivitte de glukoz şurubu falan var ama en azından Bha dan iyidir diyerek onu kullanacağım galiba.Wellcare var katkısız sadece d vitamini omnivit bitince ben de onu almayı düşünüyorum bi bak canım.
Bana da hemşire 3 ay dedi bence hiç riske atma nolur nolmaz bebişe bol bol içir :)
aynen.içi mavi ve yapışıyor
Evet ya mavi olan yapışıyor bi de beyazlı var o daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…