2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnm cok uzuldum,ama bizm kuzularimz savasci kuzular buda gecicek.cogu bebekte oluomus korkma hic sen ona cikinca cok ii bakicaksn eminim.Allahim korusun esirgesin,birdha hastaliga ugratmasn insallah

Canım ya çok geçmiş olsun, iyi ki farkettin hemen. Bende takipteyim hep. Öpmeye kıyamadıklarımız ne zorluklar yaşıyor çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok. Allah sağlık versin. Sanada güç kuvvet diliyorum. Şimdi nasıl minnakın. Ne kadar sürdü ameliyat ve açık ameliyat mı yapıyorlar? Bak şimdi bende endişelendim.

Benim hastane de devit vermiş işin ilginci. Bakayım araştırcam hepsini ya. Birde multivitamin de kullanıyor musunuz?

Bi-bac D3 damla cnm

Tamam canım, buna da bakayım bir:)

Canim bizim de dogduktan bir sure sonra oldu bir 10 gun kadar ergen gibi dolasti sonra gecti gitti. Ter bezleri olusmadigi icin olacak demisti doktorum ve oldu. Yani beklenen bir durum yeni doganlarda

Bizimki gündüz uyuyo gece uyanık sizde öylemisiniz gece çok uğraştıriyo gündüz sürekli uyuyo
Canim hepimizin oyle. Yeni doganlar bilinenin aksine sese aliskin. Cunku anne karninda da hep bir ses var. Bu nedenle gece sessizlikte hemen gozlerini aciyorlar ve kendilerini guvensiz hissediyorlar. Hatta misafirlerin yaninda uyuyan ama anme babanin sikayet ettigi cocuklar bu nedenle rastlanti degil :) biz hic uyumuyoruz diyorum yakinlarimiz gelince Deniz uyuyor bu cocuk mu uyumuyor,iftira atiyorsunuz diyorlar ben de gelin bir gece kalin bizde gorun diyorum. Sanki yataginda diken var diyenler heoimizin oyle :) Bir de ilk 3 ay bebeklerimizin bize cok ihtiyaci var ilk 3 aydan sonra kucaga alisirlar. simdi tek istedikleri kokumuz. Bol bol ten tene temas kurun diyor doktorlar hatta sut salinimini da bu arttiriyormus. Gogsunuzu acin sirr ustu yatin bebisi de yuzustu uzerinize yatirin. Bu onlar icin onemli :) ve sol tarafiniza alip gazinizi cikarin kalbimizin sesi de onlari sakinlestiriyormus

Pazartesiye kadar listedeyim kızlar
Bende dün kontroldeydim pazartesi görüşelim dedi tekrar şimdilik pazartesiye kadar ben de listedeyim :))

Be

ben varım halen:) çok az kaldık sanırım kapanışı ben yapıcam :)
Haha ben kendimden şüpheleniyorum benim Kız baya zorlu ve cins nst de bir tane hareket ettiremiyoruz . Elimi karnima koydum mu hiç hareket etmiyor kendi keyfine göre. Hiç birşey hissettirmedi bana . Oglumda kımıl kımıl ne güzel tekmeler hisseder elimin altında vızır vızır gezerdi

mashmallow canım çok üzüldüm Allah acil şifalar versin,umarım şimdi iyisinizdir. İyi ki farketmişsin. Duyguların çok yoğundur şimdi. Yavrularimızı Allah korusun. Allaha emanet olun

Kızlar bugun sabahtan Egedeydik sonra da kadın doğumcuma gittik. Denizin sarılığı maalesef 13.1lerde cok uzgunum. Cocugumun kollarindan kan fiskirdi 4 tup kan aldilar. Sinirlerim bozuldu kacinci kez ayni testler yapiliyor. Hemsire de beceremedi zaten ilk eli sonra kolu denedi ve kani fiskirtti. Birakin oglumu diye bagircaktim inanin. Sinirlerim kaldirmiyor artik takmamaya calisiyorum ama dogdugundan beri hastanerdeyiz ve inanin cok yorgun ve uykusuzum. Allah hepimize guc versin. Evlat cok farkliymis kizlar. Kendini birakip ona can olmakmis. Simdi evdeyiz cok sukur.

ben de haftaya perşembeye kadar beklemedeyim perşembeye verdi kontrolümü nişanım gelmesine rağmen üstelik :)

Benim hastane de devit vermiş işin ilginci. Bakayım araştırcam hepsini ya. Birde multivitamin de kullanıyor musunuz?

Tamam canım, buna da bakayım bir:)
Carlson mu ne var bi de katkısız ama o türkiyede bulunmuyormuş, wellcare yeni gelmiş sanırım türkiyeye zeytinyağı içeriyor sadece.Bizim omnivit A D ve C vitamini içeriyor, multivitamin olarak yeterli olur sanırım.

Allah bian önce şifa versin denizine canım bizde sarılık ve göbek enfeksiyonu için kan aldırıcaktık beceremeyince bende bağırdım aldırmadım babası ağlamaklı evimize geri döndük çok zor gerçekten.

Benim kızımda da topuk kanında bi değer yüksek çıkmış hangisi olduğunu söylemediler tekrar kan verdik inşallah kötü bir şeyi yoktur kuzumun (

Benim kızımda da topuk kanında bi değer yüksek çıkmış hangisi olduğunu söylemediler tekrar kan verdik inşallah kötü bir şeyi yoktur kuzumun (
Topuk kanı verdirmedik biz kıyamadık ben hastalıklara bakıldığını bilmiyordum sağlık ocağınamı geliyor sonuçlar

Topuk kanı verdirmedik biz kıyamadık ben hastalıklara bakıldığını bilmiyordum sağlık ocağınamı geliyor sonuçlar

kızlar gobekler toplansın diye korse kullaniyor musunuz?ne kadar kullanmak gerek bunu ben çok daraliyorum geceleri takamıyorum sizde durumlar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…