- 26 Aralık 2016
- 207
- 216
- 23
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.801
benim de bugün nstde sancım vardı baya da uzun sürmüş ama açıklık sadece 1 cm olduğu için hiç heveslenemedimVala ben şu anda kötüyüm ama bilmiyorum bu gün gece ne olur. Fena baskı ve bel ağrım var
Canm çok geçmiş olsun simdi nasil yavrucuğun ?Kızlar hepinizden dua bekliyorum kızımı ameliyata alcaklar kaşık fıtığı varmış ve sol taraftaki boğulmuş fıtık olmuş lütfen lütfen bana dua edin kızım işin elimizden ne geliyorsa ayetel kürsi fetih Yasin ne olursa okuyun lütfen
Allahim sifa versin yavrunaCanm çok geçmiş olsun simdi nasil yavrucuğun ?
benim de bugün nstde sancım vardı baya da uzun sürmüş ama açıklık sadece 1 cm olduğu için hiç heveslenemedim
o zaman seninkisi çok yakın. benim açıklığım olmasına rağmen kanala girmemiş hala ultrasonda kafası görünüyor dedi doktor kanala girince görünmezmiş. bi de elle yokladığında bebeğin kafası uzak daha demiştiAçıklığa bakılmadi benim ama perşembe günü sanci çıkmamıştı. Kanala girmiş iyice ama
Aynenn kitlik cikick gbi stok yapmiszbenimki de yapışıyor ki kaka yapar yapmaz temizliyorum.ben de 7 paket almıştım.nasıl bitireceksem
AminAllah bian önce şifa versin denizine canım bizde sarılık ve göbek enfeksiyonu için kan aldırıcaktık beceremeyince bende bağırdım aldırmadım babası ağlamaklı evimize geri döndük çok zor gerçekten.
canım kadınlar kulubunde primanın kendine has sayfası.varya oraya bi yaz bakalım ne diyecekleeBu premium care in iki türlüsü var dışları da iç dokuları da farklı bu içi mavi olan poposuna yapışıyor benim kızımın da beyaz olanı ben daha çok beğendim o yapışmıyordu farkını nerden anlayacağız acaba alırken ? Sizdeki hangisi ve ne sorunlar yaşıyorsunuz ben sızdırma yaşamadım ama popoya yapışma işi çok can sıkıcı
Nasil başladı canim birşey yaptin mi? Süt sagmaktan biktim.Benim minnos emmeye basladi ya. Napcam acaba o sutleri 3 ay icinde. Belki sutum yetmezse fln kullanirim artik.
Verin canım onu toplumda sık görülen tedaviyle ve erken teşhisle de kötü etkilerinden korunabilen 5 önemli hastalık taranıyor 2-3 dk ağlamasından bi zarar gelmez ama bu hastalıklar atlanırsa çok sorun olur.Mutlaka verin.Topuk kanı verdirmedik biz kıyamadık ben hastalıklara bakıldığını bilmiyordum sağlık ocağınamı geliyor sonuçlar
Yazayım canım tamamcanım kadınlar kulubunde primanın kendine has sayfası.varya oraya bi yaz bakalım ne diyeceklee
Tesekkur ederiz canim. biberonla mama vermeye mi calistilar? Cidden el kadar bebege duygusuzca yapilan yaklasimlar bana da batiyor. Kan alinirken birkac hemsireye denk gelmistim duygusuz. Agzini acip tek kelime etmiyordu. Memnun degil cogu insan isinden. Allah gonullwrine gore versin ne diyelim. Ama sen sikayetini de ilet hastane yonetiminemedusa76 esmerm91 saolun kızlar şimdi iyi çok şükür prematüre doğduğu için yoğun bakımda pansuman takibi yapılıyor narkozu atması uzun sürdü tabii bebekler uzun uyurmuş dr öyle dedi o yüzden çocuum çok aç kaldı 9 saat kadar şimdi ağrıkesici yapılıyor arada şükür iyi.. açık ameliyat oldu laparoskopi yapmıyorlarmış bebeklere uzun sürdüğü için ama dikişler 2şer tane çok ağrısı olmaz dedi dr inşallah olmaz..
baharinbahcesi cnm sana da geçmiş olsun geçiçek merak etme
Kızlar bu arada kocaelinde bi hastanedeyim ve Türkiye'nin ismi olan hastanelerinden ve gözümde değil ama bi dünya para verdim ama size tavsiyen emzirme dostu hastane seçin her zaman bnm kızım doğduğunda da yoğun bakımda kaldı ve o hastane de yoğun bakım hemşireleri prematüre olmasına rağmen hep memeyi denediler aman alışsın kokusunu alsın sütün gelmesi için iyi felan diye.. bn burda kızımı zorla meme vermeye çalıştım hemşire resmen tersledi beni şok oldum uyuyo dedi memeden beslenemez dedi biberon vericem dedi memeye alışmasın ya diye cvp verdim gayet normal bir şekilde cvp inanılmazdı "ya biberon vericem ya da mideden hortumla vericem siz seçin dedi" inanamadım diğer hemşireye şikayet ettim ki çıkarkende şikayet edicem allahtan diğer hemşire çok tatlı ve anlayışlıydı siz üzülmeyin sütünüzü etkiler felan diye beni sakinleştirmeye çalıştı..
Uzun yazdım kızlar kusura bakmayın dolmuşum biraz
Yok canim ya bisi yapmadimm her gun oldugu gibi denedim sadece. Yani bebek ne zaman emmek isterse o zaman emiyor. Ozel bisi yapmadim. Insallah seninki de emer 1 ay sagdim ben hala sagiyorum ama azalttimNasil başladı canim birşey yaptin mi? Süt sagmaktan biktim.
Gecmis olsun canim Allah sifa versin hmen iyilessin yavrunKızlar hepinizden dua bekliyorum kızımı ameliyata alcaklar kaşık fıtığı varmış ve sol taraftaki boğulmuş fıtık olmuş lütfen lütfen bana dua edin kızım işin elimizden ne geliyorsa ayetel kürsi fetih Yasin ne olursa okuyun lütfen
Bende az emzirdigim zaman dha dogrusu guzel uyuyup meme istemedigi icin her an kusmasi azaliyo. Bide gürültüde dha uzun uyuyo onu farkettimayyy kakasını yapmayama kadar uyumadı şimdi yaptı yattı korkudan altını değiştiremedim yavrunun
bende memede inat ettim saat başı veriyorum artık versem aralıksız sömürücek kucaktan inmicek gerçekten kucağa almadığım az emdirdiğim gün çok huzurlu oluyor
canım yaa geçmiş olsun hiç sıkma canını çok kolay bi operasyon çok şükür fark ettin benim ablam çok geç fark etmişti ve çocuğu hep ağrı çekiyordu o fıtık yüzünden oldu kurtuldu. Dualarımız bebeğinle cnm
Ayni yollardan geçiyoruz canim burun tıkanıklığı hirilti oksuruk hapşırma yenidoganlarda bunlar olurmus normalmis..Ya kızlar n olur yardım edin oğlum öksürüyo hırıltı burun tıkanıklığı filan yok üşüttümü ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?