2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Maxi Cosi Peble Plus 2016 model oto koltuğu ana kucağı var, almak isteyen var mı?
Temmuz 2016 da doğan bebeğim için aldım ama sağ olsun kucak bebeği olduğu için pek oturtmak kısmet olmadı.
Nerdeyse sıfır gibi diyebilirim. Tertemiz.
https://www.joker.com.tr/urun/maxi-cosi-pebble-plus-0-13-kg-oto-koltugu-water-colour-blue-62319
Ürün bunun aynısı.
Arabanız için uygun ise yanında bebek arabası adaptörünü de verebilirim.
https://www.joker.com.tr/urun/mamas-papas-armadillo-maxi-cosi-oto-koltugu-adaptoru-siyah-43031

Adac 2016 güvenlik ve çarpışma testinden tam puan almış i-size seridir. İ-size ; AB yeni standartlarıdır.Kalite ve güvenlik için böyle ürünleri tercih edin.

Ömür boyu garantisi mevcuttur.

Almak isteyen olursa fotoğraflarını gönderebilirim.

Canm çok geçmiş olsun simdi nasil yavrucuğun ?

Açıklığa bakılmadi benim ama perşembe günü sanci çıkmamıştı. Kanala girmiş iyice ama
o zaman seninkisi çok yakın. benim açıklığım olmasına rağmen kanala girmemiş hala ultrasonda kafası görünüyor dedi doktor kanala girince görünmezmiş. bi de elle yokladığında bebeğin kafası uzak daha demişti

Amin Yavrularımızın gözüne bakmaya kıyamıyoruz hepimiz. Onların iyiliği için biliyorum ama annelik iste...Size de acil sifalar diliyorum

canım kadınlar kulubunde primanın kendine has sayfası.varya oraya bi yaz bakalım ne diyeceklee

medusa76 esmerm91 saolun kızlar şimdi iyi çok şükür prematüre doğduğu için yoğun bakımda pansuman takibi yapılıyor narkozu atması uzun sürdü tabii bebekler uzun uyurmuş dr öyle dedi o yüzden çocuum çok aç kaldı 9 saat kadar şimdi ağrıkesici yapılıyor arada şükür iyi.. açık ameliyat oldu laparoskopi yapmıyorlarmış bebeklere uzun sürdüğü için ama dikişler 2şer tane çok ağrısı olmaz dedi dr inşallah olmaz..
baharinbahcesi cnm sana da geçmiş olsun geçiçek merak etme
Kızlar bu arada kocaelinde bi hastanedeyim ve Türkiye'nin ismi olan hastanelerinden ve gözümde değil ama bi dünya para verdim ama size tavsiyen emzirme dostu hastane seçin her zaman bnm kızım doğduğunda da yoğun bakımda kaldı ve o hastane de yoğun bakım hemşireleri prematüre olmasına rağmen hep memeyi denediler aman alışsın kokusunu alsın sütün gelmesi için iyi felan diye.. bn burda kızımı zorla meme vermeye çalıştım hemşire resmen tersledi beni şok oldum uyuyo dedi memeden beslenemez dedi biberon vericem dedi memeye alışmasın ya diye cvp verdim gayet normal bir şekilde cvp inanılmazdı "ya biberon vericem ya da mideden hortumla vericem siz seçin dedi" inanamadım diğer hemşireye şikayet ettim ki çıkarkende şikayet edicem allahtan diğer hemşire çok tatlı ve anlayışlıydı siz üzülmeyin sütünüzü etkiler felan diye beni sakinleştirmeye çalıştı..
Uzun yazdım kızlar kusura bakmayın dolmuşum biraz

Selam kuşlar çok uzun zaman oldu gurmeyeli bugün şöyle bir bakiyim dedim ikizlerle çok yoğun geçiyor gerçekten. Benimkilerin de gaz sancisi var kaka yaparken çok zorlaniyor. Bir de bu hafta basi ateşim cikti 40 dereceyle Acile gittim enfeksiyon varmis vücudumda.

Doğum yapan tüm arkadaslara hayirli uğurlu olsun

Topuk kanı verdirmedik biz kıyamadık ben hastalıklara bakıldığını bilmiyordum sağlık ocağınamı geliyor sonuçlar
Verin canım onu toplumda sık görülen tedaviyle ve erken teşhisle de kötü etkilerinden korunabilen 5 önemli hastalık taranıyor 2-3 dk ağlamasından bi zarar gelmez ama bu hastalıklar atlanırsa çok sorun olur.Mutlaka verin.
canım kadınlar kulubunde primanın kendine has sayfası.varya oraya bi yaz bakalım ne diyeceklee
Yazayım canım tamam

Tesekkur ederiz canim. biberonla mama vermeye mi calistilar? Cidden el kadar bebege duygusuzca yapilan yaklasimlar bana da batiyor. Kan alinirken birkac hemsireye denk gelmistim duygusuz. Agzini acip tek kelime etmiyordu. Memnun degil cogu insan isinden. Allah gonullwrine gore versin ne diyelim. Ama sen sikayetini de ilet hastane yonetimine

Gecmis olsun canim Allah sifa versin hmen iyilessin yavrun
Bende az emzirdigim zaman dha dogrusu guzel uyuyup meme istemedigi icin her an kusmasi azaliyo. Bide gürültüde dha uzun uyuyo onu farkettim
Ya kızlar n olur yardım edin oğlum öksürüyo hırıltı burun tıkanıklığı filan yok üşüttümü ki acaba
Ayni yollardan geçiyoruz canim burun tıkanıklığı hirilti oksuruk hapşırma yenidoganlarda bunlar olurmus normalmis..

Gunaydin ..
Oğlum sürekli hiril hiril. Biraz önce burnunu temizledim pislik cikti biraz. Ama hala hiriltili. Emerken bi anda agiz dolusu kuştu ve balgam atti demek ki hirilti sadece burundan değilmiş . acaba hasta mi. Ateşi de yok. Sizce doktora goturmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…