2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cok gecmis olsun cnm.
O hemsirenin kesin cocugu yok olmaz bu kadar yani ayip...

Kızlar bebeğimin geçmek bilmeyen bi pişiği var ne yapacağımı bilmiyorum artık her kremi denedim neredeyse geçmedi. Doktor çinko içerikli bi krem verdi ilaç, onu da 2 kez sürün günde diyor, ama henüz bi etki yok ve içime de sinmiyor sanki. Paraben var içinde. Zeytinyağı, desitin, sudokrem, mustela denedim hep, yaramadı bi işe. Bepantenden korkuyorum çünkü benim alerjim var belki kızımın da vardır iyice kötü olmasın. Çok huzursuzlaştı kaç gündğr ağlıyor ama o yara bizde olsa bizi canımız da yanardı o küçücük prima kullanıyorduk premium care değildi onu da alalım dedim o da işe yaramadı. Bez değiştirsem geçer mi acaba.. hangi bezi önerirsiniz?

Kızlar, dün akşam suyun gelmesinden 12 saat sonra zorunlu olarak sezeryana alındım. Max süre imiş,zaten bebeğin kalp atışı da düzensizleşmişti. Burda bebeği anne yanına vermiyorlar dün bi defa gördüm şimdi istedim,bekliyorum. Verselerde yavrucağı görecek halim yoktu ancak kendime geldim ben de. Bu arada Mart ayının en miniminnacık yavrucağı benim haftasına göre;2200 bişeycik yavrum benim..
Kalan arkadaşların darısı başına olsun,hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Herkese teşekkürler alıntı yapamadım

Gözün aydın canım inşallah ikiniz de iyisinizdir :) hadi bi an önce getirsinler de kokusunu çek içine doya doya

Günaydın göğüs ucum pompadan karnıbahar gibi oldu.krem karışımı vardı ya o buna yarar mı acaba
Hametan-fuci-lacoid di sanırım karışım

Cnm gözün aydın sağlıkla almışsın ya gerisi önemli değil allah sana bağışlasin

Canım geçmiş olsun arkadaşımın oğlunun geçmek bilmeyen ishali vardı.ve poposu et gibi olmuş.bez kullanıyodu onlar da.domuz yağı pişii geçiriyormuş.pazarda göçmenlerden domuz yağı bulmuş ve bir kaç güne geçmiş.şimdi dinen olur mu öle şey diyen olabilir ama işe yaradığını bizzat kendi yaşayıp söyledi.

Gece kuran açtım rahat uyudu sessizlik te uyayamıyor hakikaten. Öksürdüğü de bikaç arkadaşa da sordum normalmiş hakikaten ama 2 gündür yıkamıyorum korkudan yinede :))

@baharindenizi ruzigarr şikayet edicem kızlar valla hiç beğenmedim hatta burada Doğum yapmayı düşünmüştüm iyiki de yapmamışım diyorum yeditepe üniversite hastanesinde doğurdum bn ve orda tüm hemşireler kendi bebekleri gibi bakıyorlardı seviyorlardı bebekleri çok hoşuma gitmişti ve omlarında çocuğu yoktu hepsi de 20li yaşlardaydı yani bi de burası daha da iyi bi hastane sözde.. neyseki tepki verince emzircen mi diye sorar oldu doydu mu diye bana soruyor doydu deyince tamam onzamn biberon vermiyim diyo :) bebekler ağlıyo bakmıyorlar bile ne bileyim ya hiç içime sinmedi
Bu arda kızlar hepinize çok teşekkür ederim çıkmaz inşallah bugün

Eveeet:) şimdi yavrum yanıma geldi,ilk emişi yaptık,o kadar küçük ki kuzu meme başı büyük geliyor ağzına darısı başına olsun canım hayırlısıyla
Can'ım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Normal mi ? Sezeryen mi oldun canım. İnşallah ikinizinde sağlığı yerindedir. Bol sütlü günler diliyorum.

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce toparlar alırsın miniği kucagına.. Srn de doğurdun kalan biz iki üç kişinin darısı başımıza pek umudum yok ama

Kızlar lohusalık insanı bu kadar etkiler mı???
Dün ne olduysa çok kötü oldum bebeğim emmek istemedi gazi vardı zaten ağlıyordu açıkmıştır dedim yok durmadı bende ağladım eşime karşı patladim sinirlendim noluyor bana ya birden tuhaflasiyorum offf

Eveeet:) şimdi yavrum yanıma geldi,ilk emişi yaptık,o kadar küçük ki kuzu meme başı büyük geliyor ağzına darısı başına olsun canım hayırlısıyla
Canım hayırlı olsun sen iyisin inş küçük olması problem değil bol bol emişirsiniz büyür annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…