2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Vazelin baby sür Burda birisinde pişik sorunu vardır vazelin sürmüş gecmis ben sürüyom hep

Canım benim büyük kızımında geçmeyen pişiği vardı ben çareyi mısır nişastasında buldum altını temizledikten sonra pudra gibi döküyosun inanki bazen ilk bazen ikinci bezinde geçiyodu ama herbaltını değişmede dök inş faydası olur

Hangi hastane bu canım ya ? Bebişine de çok geçmiş olsun tekrar şimdi nasıl durumu ne zaman çıkacaksınız?

Sen de kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün canım besler büyütürsün sağlıklı olsun da , kaka çiş süt muhabbetlerine hoşgeldin :))

Eveeet:) şimdi yavrum yanıma geldi,ilk emişi yaptık,o kadar küçük ki kuzu meme başı büyük geliyor ağzına darısı başına olsun canım hayırlısıyla
gözün aydın analı babalı büyüsün minik prensesin cnm hiç sıkma canını benimki 10 günde bile bayaaa toparladı hemencecik büyücek annesi o :)

Kızlar sağolun hepiniz. O kadar çok şey deniyoruz ki ne iyi gelecek şaşırdım. Herkes de başka bir şey söylüyor denemekten başka yol yok sanki

Ay vala dün lavobodayken bir sertlik vardı ama bilemedim . Bu geceyide atlattık bakalim

Canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün:) benim de bebeğim çok küçüktü hatırlıyorsundur konuşmuştuk hatta, 2310 ile taburcu olmuştuk ama toparlıyorlar Allahın izniyle. Artık senin gözünün önünde, güzel güzel büyütürsün inşaallah:)

Allah şifa versin canım.

Arkadaşlar kıza memeyi aldıramıyorum canım çok sıkılıyor
Nası yapıcam ağzına koyuyorum yırtıo kendini.öecbur kaşıkla gece de biberonla veriyorum.nası alıştırıcam

Canım memeye tutunca üstten şekerli su vererek alıştırdim. Ama bazen 40 dk uğraştığım oldu. Pes etmedim ben kazandım.

northernlights canım 24 saat kucakta kalmak istiyor. Özellikle uyumak istiyor. Uyutup yerine koyuyoruz utanıp mizildaniyor. . Alismaktan kastım bu. Gece gündüz nasıl tutalım. Onun için kısıtlıyorum

Kizlar donmus sut dondurucuda kac ay kalabilir? Kimi yerde 3 kimi yerde 6 ay yaziyor. Ne olur 6 ay olsun ya. Sutum allah korusun azalirsa zaten veririm biter de. Kalirsa dabek gidaya gecince mama yaparim onlarla veririm diyorum.

Buzlukta 3 derindondurucuda 6 ay diye biliyorum ben

Günaydin canm bizimkinde de hirilti var hemde 3.günden beri 2 doktora götürdüm ikiside burnundan geliyor serum fizyolojik kullan dedi kullaniyorz ama hala gecmedi ne zaman gececek merak ediyorum

Ayy tatlmm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah cok şükür sorunsuz kucağına almissin ya sen ona bak.cok sevindm sanada gecmis olsun

Benim kız bugün 15 günlük. İki gündür müthiş gaz sancısı çekiyor. Sab simplex vermişti doktor bu sabah ilk kez verdim. Bir çay kaşığı ıhlamur da verdim. Ama yok sakinleşip uyuyamıyor. İki gündür öğlene kadar böyle. Ne yapacağım bilemiyorum. Şimdi ona White Noise açtım da onun etkisiyle uyuyor ama kuş uykusu. Derinleşemedi bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…