2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar bnm sutum hala az bugun 13. Gun ve en fazla 60 cc cikiyor malaesef mama takviyesi yapiyoruz
Humana rezene bol su sekerli seyler bulgur pilavi sicak dus sicak havlu herseyi denedim ama olmayinca olmuyor demekki

Evet Can'ım hayırlısı olsun. Bende pzts yi bekliyorum bakalım ne diyecek doktorumuz.

Tamam canim oyleyse sagmaya devam

Umreye göndermiştim bikaç günlüğüne doğuma yetişti..evde yalnızdım yine bikaç gündür..süpriz geldi güzel kızım:) hakkaten zormuş sezeryan ama bir günde bile çok farketti bir haftaya bişey kalmaz inşallah

supremee Ss35 kızlar hayırlısı olsun hakkınızda..ben normal olsun diye sonuna kadae direttim,pişmanım ama doktor nöbetçi doktordu ve güvenemediğim için öyle yaptım ama yavrumu çok yordum içerde doktorunuza güveniyorsanız gözünüz kapalı,güvenle girin doğuma
Allah korusun,kurtarsın inşallah

Kızlar,göğsünüze ilk günlerde önlem amaçlı bişey sürdünüz mü yara falan olmadan? Benimki şimdiden acıyor da..bişey yapsam mı acaba?

Kizlar bnm sutum hala az bugun 13. Gun ve en fazla 60 cc cikiyor malaesef mama takviyesi yapiyoruz
Humana rezene bol su sekerli seyler bulgur pilavi sicak dus sicak havlu herseyi denedim ama olmayinca olmuyor demekki
birde demir ilacı denermisin canım sabahları aç karnına veriyorlar ya bende işe yaramıştı

Hayirlisi olsun, bol sutlu gunler diliyorum :)

Kızlar,göğsünüze ilk günlerde önlem amaçlı bişey sürdünüz mü yara falan olmadan? Benimki şimdiden acıyor da..bişey yapsam mı acaba?
Gozun aydin canım bebegine kavusmussun :) bol sutlu gazsiz gunler dilerim. Bu arada kucuk bebek dha hizli buyur hic takma kafana. Gogusler icin lansinoh cok ise yariyor kesinlikle sur derim

Hadi gözün aydın:) Bol sütlü,gazsız günler dilerim

Sabahlar bizde artik 5-6 gibi basliyor.. gece uyudugu zaman bu saatlerde gozunu aciyor oglus ama gaz sancisiyla bogusuyor.. karnina yagla masaj yapiyorum biraz rahatliyor..
bu gaz sancilari ne zaman gecicek kizlar yahu?

Can'ım gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Annelik duygusunu Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…