2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
En azından 5 dk emiyomuş şükret :)
Valla bilmiyom benmki hiç emmediğinden

Kızlar bebeğe sinirlenmeyin sinirlenince bebekte sinirleniyo huysuzlaniyo sakın sakın güzelce konuşarak yapın o zaman neseleniyor:) bende sinirlendim bebek de huysuzlandi o işi çözdüm.

Canbebeden memnun kalmasam huggiesi denerim bı aydır canbebe kullanıyorum ciş göstergesi olmasa ıslak olduğu anlaşılıyor hemen değiştir :) sleepy de iyiydi medusa76 orda çizgi vardı kakasını cisini yapıp yapmadığı anlaşılıyordu. Canbebede yok huggiesi de varmi bilmiyom

Endonezya pamupu ne kızz :)
Ayva çekirdeğinden krem yaptık bakalım iyi gelecek mi zeytinyağı da deneyim.emmediği için pompayla sağıyorum oda yara oldu nedense

Haha Endonezya hahaha :) ya benim şirket hattıma yeni telefon verdiler alışamadım daha. :))

Ya emerken hala ustumdekini ısırarak tutturuyom memeyi çok acıyor vaseline baby kremi sürüyom iyi geldi o ya
canım süt geldikten sonra yara olmaması lazım seninki neden öyle olduki acaba çokmu ucunu emiyor bebiş ? bizimki bazen ucunu ısırıyor o zaman benm gögüs ucu agrı yapıor diger emzirmede senin bebiştemi sıkıyor meme ucunu

Endonezya pamupu ne kızz :)
Ayva çekirdeğinden krem yaptık bakalım iyi gelecek mi zeytinyağı da deneyim.emmediği için pompayla sağıyorum oda yara oldu nedense

Pompa fena canım. Benimde pompadan yara oldu. İçini patlatıyor sanki. Hele ki tıkandığı zaman acmak için sagdigimda ucu kopacak sanıyordum. Sütün beyaza döndüğünde daha akışkan oluyor o zaman o kadar acimiyor. Ama bu sefer emmeye başladığında yara oluyor. Zamanla alisiyorsun :) inşallah emmeye başlar da o zaman daha katlanılır oluyor. Emiyor en azından diye mutlu olup acini unutuyorsun.

Çok kuvvet çekiyor o sag göğsündeki yarık dogum yaptığımdan beri var bı aydır geçmedi 30 günlüğuz çok şükür. Hala meme ucu yarık kopacak gibi.. zeytinyagi sur ne varsa surdum sol göğsüm çok şükür geçti ucundan alınca yanlış emzirme oluyor sağ gogsum çok kötü hep sola emziriyom napim onun da sütü bitiyor öteki akıyor sağa mecbur emziriyom

gelsene bende 25 gün süt sagdim ama 25 günün sonunda gogsume şekerli su dökerek alıştırdım şimdi biberonu unuttu almıyor:)
Ciddi misin inşallah o kadar zor ki tasma gibi makinaya bağlı olmak.ama yavrum içsin die yapıyorum.süt olmasa tamam dicem neden emmiyo mama veriyorum ben yine doymuyo çünkü.biberona da alıştı herhalde.bir arkadaşımın 1 ay sütü gelmedi emmemiş dopal olarak, mama vermişler.sütü gelmeye başlayınca emmeye başlamış.
Nası yapıosun bi anlatsana her zaman mı yaptın ve bı süreçte biberon verdin mi

Keşkeee ağzına alsa iki emse zaten süt akıyor.benm tosbamm kolaya kaçıo

Sennki de mi?? Allahım ya .çok moral bozucu.pompyla birini sağarken biri akıo bilio musun Allah şükür süt var.artık sıkıştırmıyorum.her seferinde deniyorum emmiyor emmeyi bilmiyor ben onu anladım.
pompa almaya karar verdim o yüzden yarın gidip alacagım inşallah manuelinden manueli yapablirmiyim ? kolaymı kullanımı? sütüm araya gidior çünküü bide gögsüm agrıyor içmediği içinn başka çarem kalmadı sağarım atarım buzluga olmadı ben içim mis gibi vitaminli süt haram mıdır bilmiyorum ama tadına baktım walla güzeldi

Tgbhrnyhy benim kızımda öyle bı emiyor emiyor sora diliyle birakiyo ne olduysa kontrol ettim sütüm geliyor mı diye ama var sit de niye öyle yapıyor ya
walla canm keyiflerine göre hareket edio bu bebeler mama ver aralıksız içer memeye gelince ya uyur ya iterr bide napıo biliomusun memeyi agzına itiyorun tiksinio gibi yapıo suratı sıpa acaba dedim sütün tadımı gıcık baktım sütümün tadına şekerli gibi güzelde tadı var ne hallere düştük ya el kadar bebek yüzünden

Tatlım evet çiş kaka hemen anlaşılıyor artık tecrübelenince özellikle :) Can bebeyi bizim oğlana yoğun bakımda kullandılar bende pişik vs olmadığını görünce devam ettim ama bitince diğerlerini merak edip kullandım. Bence canbebe sleepye göre çok çok daha iyi. Yinede huggiesi tek geçiyorum ben. Onda da var o çizgiden. Bezin yapısından kavramasından vs ben memnun kaldım. Şimdi prima kullanıyorum kampanyadan çokça almışız bi bitsin hemen huggiese dönücem.

Bence sürekli sağacaksan elektrikli al canım ya netten al hatta daha uyguna gelir lansinoh tekli falan 150 ye satan vardı manuel zor oluyor.

Canım bizimki de öyle. 15 günlüğe kadar gündüz gece mızmızlansa da baya uyuyordu, zor uyandırıyorduk. Son bi haftadır uyumuyor sürekli sıkıntısı var gibi galiba gaz. Gündüz 6/7 saat sürekli uyumadığı oluyor. Bugün mesela uyuttuk uyandı hep, sabahtan beri 1.5 saat uyumuş.

Kzlar bizim bebiş sürekli emmesine rağmen doymuo sütümde war sağdıgmda tek göğüsten 60 cc ckıo ama kuzum doymuo sütüm mü kalitesz acaba mama werene kadar aranıyo 2 saat memede kalp emziriorm snra yine mama werince cok üzülüorm böle olan war mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…