- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.921
O zaman besigine atletini badini fln koy kokununalirsa uyur belki.bir şey farkettim.sabaha kadar ağlayan kızımı bir süredir yatağımda yatırıyorum ve ağlamıyor.uyanıyor,m sarıyorum, emiyor yine uyuyor.beşiğindeyken kıyameti koparırdı.acaba kokumu alıyor da güvende mi hissediyor bilemedim.
oğlumda sadece prima kullandım.sla şikayetim olmadı ama bunda hep yapışıyor ve canım sıkılıyor.asla kakalı bırakmamama rağmen pişik sürekli.eski kalitesi yokgaliba.sleepyi önerdiler.kullanan varsa yorum beklerim.
d vitamini olrak da dr. multitabs yazdı.sağlık ocağı Monovit D vermişti.içinde yazılanlara baktım da bir sürü yan etkiden bahsedilmiş.oysa multitabs de hiçbir yan etki yoktur diyor, tabi doğruysa.burdaki kızlar yazmışlardı onu da.sağolun.iyiki var burası:))
@orkidekaramel teşekkür ederim canım bi de vaseline deneyeyim. Pudraladım bir de bugün onu deneyeyim kanamaya başladı artık
medusa76 huggies aldım bugün isabet olmuş o zaman. Çiş göstergrsi olmasa da olur maşallah şarıl şarıl işiyor kuru bez seçeneğimiz yok hep dolu o bez direk kıvamından görüntüden anlıyorım. Saat başı da değiştiriyoeum bezi. Kaka çiş hep var . Ay ywter ki yarasın biri artık
Benimki bugun emmedi mesela 2 gun gunduz emmisti. Meme ucum cok kotu aciyor ona ragmen verdim ama almadi.Ciddi misin inşallah o kadar zor ki tasma gibi makinaya bağlı olmak.ama yavrum içsin die yapıyorum.süt olmasa tamam dicem neden emmiyomama veriyorum ben yine doymuyo çünkü.biberona da alıştı herhalde.bir arkadaşımın 1 ay sütü gelmedi emmemiş dopal olarak, mama vermişler.sütü gelmeye başlayınca emmeye başlamış.
Nası yapıosun bi anlatsana her zaman mı yaptın ve bı süreçte biberon verdin mi
Canim kesinlikle kalkan kullanin 2 3 gune iyilesiyor. Ben de bezi agzima alip emziriyordum bagirmamak icinYa emerken hala ustumdekini ısırarak tutturuyom memeyiçok acıyor vaseline baby kremi sürüyom iyi geldi o ya
Canim sutun hic kalitesiz olur mu :) bebisin sadece fazla obur ve cok minnak oldugu icin ufak bir huzursuzlugunda memeni istiyor. Emmek ilkel bir duygu bebeklerde ve tek rahatlamayi bildikleri yontem bu. Illa ac oldugu icin emmiyordur. Bence mama verme doktoruna da danis tabiKzlar bizim bebiş sürekli emmesine rağmen doymuo sütümde war sağdıgmda tek göğüsten 60 cc ckıo ama kuzum doymuo sütüm mü kalitesz acaba mama werene kadar aranıyo 2 saat memede kalp emziriorm snra yine mama werince cok üzülüorm böle olan war mı
Oo tadı süper ben de baktım :) lansinoh var bende tekli elektrikli.manuel alma ya çok yorar seni.pompa almaya karar verdim o yüzden yarın gidip alacagım inşallah manuelinden manueli yapablirmiyim ? kolaymı kullanımı? sütüm araya gidior çünküü bide gögsüm agrıyor içmediği içinn başka çarem kalmadı sağarım atarım buzluga olmadı ben içim mis gibi vitaminli sütharam mıdır bilmiyorum ama tadına baktım walla güzeldi
Doğru canım 39+1im yani 39 bitti 40ın içindeym pek az kişi bu haftaya kadar bekliyo bizde o şanslılar dan biriyiztakvimin bitmesine 6 gün görünüyor canım yanlış mı çıkıyor takvimin? ben artık takviminden öncesine bi beklentiye girmemeye karar verdim.
Beni de arıyan arıyana doğurdun mu diye. Yok deyince artık gülüyorlar:) yarın takvimim kaybolacak sanırım. Benim sancım kasılmam da yok ne olacak benim bu halim:))Yok valla bugün çok sancım ve kasılmam oldu herkes yüzüme bakıyo doğuruyomusun diye valla sancı 5dk da gelse yine inanmicam
Kızlar sağolunmedusa76 annem yanımda evet çok şükür sezeryan acıları biraz hafiflese süper olucam inşallah
Valla canım hurma adaçayı papatya yürüyüş squat çömelme sıcak duş daha ne diyim tık yok bide üstüne kanaldaki cocuk cıktı ve yan döndü bakalım doğum pozisyonuna dönecekmi tekrar pztsi belli olucak dönmemişse sezeryan mecbur bukdr boşuna beklemiş olucam normal olsun diye. Ama her işte vardır bi hayırBeni de arıyan arıyana doğurdun mu diye. Yok deyince artık gülüyorlar:) yarın takvimim kaybolacak sanırım. Benim sancım kasılmam da yok ne olacak benim bu halim:))
her zaman sağmicam cm ondn manuel dedin ama zormu diosunBence sürekli sağacaksan elektrikli al canım ya netten al hatta daha uyguna gelir lansinoh tekli falan 150 ye satan vardı manuel zor oluyor.
sleppy kullanyorum hiç memnun değilimm her bezi sızdrma yapıo hergün 3 posta kıyafet değiştiryorm 88 adet vardı 1 haftada bitirdim değiştircem primaya döncem pişikte yaptı zaten kızımın altı kıpkrmızı oldu belki beğenen vardır ama ben hiç beğenmedmbir şey farkettim.sabaha kadar ağlayan kızımı bir süredir yatağımda yatırıyorum ve ağlamıyor.uyanıyor,m sarıyorum, emiyor yine uyuyor.beşiğindeyken kıyameti koparırdı.acaba kokumu alıyor da güvende mi hissediyor bilemedim.
oğlumda sadece prima kullandım.sla şikayetim olmadı ama bunda hep yapışıyor ve canım sıkılıyor.asla kakalı bırakmamama rağmen pişik sürekli.eski kalitesi yokgaliba.sleepyi önerdiler.kullanan varsa yorum beklerim.
d vitamini olrak da dr. multitabs yazdı.sağlık ocağı Monovit D vermişti.içinde yazılanlara baktım da bir sürü yan etkiden bahsedilmiş.oysa multitabs de hiçbir yan etki yoktur diyor, tabi doğruysa.burdaki kızlar yazmışlardı onu da.sağolun.iyiki var burası:))
Canım o göğsünü emzir sonra da bol bol sağ ki süt ihtiyacı var üretilsin uyarısı gitsin beyne artıran en güzel şey göğüslerin sık sık boşalması bi dönem o göğsünü az verdiysen bebişe azalmıştır benimkinde yara oldu az verdim diye sağ göğüs direk azalmıştı sağarak çoğalttım tavsiye ederim :)Kizlar ya benim sutum eskisi gibi degil onceden tas gibi olan goguslerim normale dondu ve onceden 2 saatte bir dolan goguslerimin dolmasi cook uzun bir zaman aliyor. Hele bir gogsumde yok gibi. Simdi o gogsumu sagdim 15 dakika kadar. 40 cc geldi manuel pompayla sagdim. Sizler elektrikliyle mi sagiyorsunuz?Daha once doluyken hic sagmiyordum ama Denizin agzina doluyordu goruyordum. Moralim bozuluyor acaba azalacak mi gittikceBoyle birsey yasayan var mi? Ay sacma gelebilir ama herkes ogluma laf etti kilosu soyle boyle diye. Nazara mi geldik acaba. Bie haftadir boyleyim. Haftasonu bir doktoruma da danisacagim
Canim ilk 25 gün günde 2-3 kere deniyordum memeyi çok agliyordu mosmor oluyordu. Sonra şekerli su dokun dediler ben ucuna döküp birakiyordum onu emip yine bırakıyordu meğerse göğsün üstünden azar azar dökmek gerekiyormuş birinin yardımcı olması lazım bıraktıkca yeniden döktük alıştı çok şükürCiddi misin inşallah o kadar zor ki tasma gibi makinaya bağlı olmak.ama yavrum içsin die yapıyorum.süt olmasa tamam dicem neden emmiyomama veriyorum ben yine doymuyo çünkü.biberona da alıştı herhalde.bir arkadaşımın 1 ay sütü gelmedi emmemiş dopal olarak, mama vermişler.sütü gelmeye başlayınca emmeye başlamış.
Nası yapıosun bi anlatsana her zaman mı yaptın ve bı süreçte biberon verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?