2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
bir şey farkettim.sabaha kadar ağlayan kızımı bir süredir yatağımda yatırıyorum ve ağlamıyor.uyanıyor,m sarıyorum, emiyor yine uyuyor.beşiğindeyken kıyameti koparırdı.acaba kokumu alıyor da güvende mi hissediyor bilemedim.

oğlumda sadece prima kullandım.sla şikayetim olmadı ama bunda hep yapışıyor ve canım sıkılıyor.asla kakalı bırakmamama rağmen pişik sürekli.eski kalitesi yokgaliba.sleepyi önerdiler.kullanan varsa yorum beklerim.

d vitamini olrak da dr. multitabs yazdı.sağlık ocağı Monovit D vermişti.içinde yazılanlara baktım da bir sürü yan etkiden bahsedilmiş.oysa multitabs de hiçbir yan etki yoktur diyor, tabi doğruysa.burdaki kızlar yazmışlardı onu da.sağolun.iyiki var burası:))

O zaman besigine atletini badini fln koy kokununalirsa uyur belki.

Auralee tatlim bak bi link vericem konusan Utku'nun cocuk dr.u ve sonlara dogru bi yerde diyor ki laktoz intoleransi pisige neden olurmus. Hani dedinya hic birsey fayda etmiyor diye acaba mi diye dusundum bende. Bi onuda arastir istersen.

Benimki bugun emmedi mesela 2 gun gunduz emmisti. Meme ucum cok kotu aciyor ona ragmen verdim ama almadi.

Canim sutun hic kalitesiz olur mu :) bebisin sadece fazla obur ve cok minnak oldugu icin ufak bir huzursuzlugunda memeni istiyor. Emmek ilkel bir duygu bebeklerde ve tek rahatlamayi bildikleri yontem bu. Illa ac oldugu icin emmiyordur. Bence mama verme doktoruna da danis tabi

Oo tadı süper ben de baktım :) lansinoh var bende tekli elektrikli.manuel alma ya çok yorar seni.

Kizlar oglum 2 gun emdi diye sutte bir artis oldu anlatamam size. Mastitin kapisindayim sagmasam yani tas gibiler resmen. Ama bugun yine emmedi(

Kizlar ya benim sutum eskisi gibi degil onceden tas gibi olan goguslerim normale dondu ve onceden 2 saatte bir dolan goguslerimin dolmasi cook uzun bir zaman aliyor. Hele bir gogsumde yok gibi. Simdi o gogsumu sagdim 15 dakika kadar. 40 cc geldi manuel pompayla sagdim. Sizler elektrikliyle mi sagiyorsunuz?Daha once doluyken hic sagmiyordum ama Denizin agzina doluyordu goruyordum. Moralim bozuluyor acaba azalacak mi gittikce Boyle birsey yasayan var mi? Ay sacma gelebilir ama herkes ogluma laf etti kilosu soyle boyle diye. Nazara mi geldik acaba. Bie haftadir boyleyim. Haftasonu bir doktoruma da danisacagim

Yok valla bugün çok sancım ve kasılmam oldu herkes yüzüme bakıyo doğuruyomusun diye valla sancı 5dk da gelse yine inanmicam
Beni de arıyan arıyana doğurdun mu diye. Yok deyince artık gülüyorlar:) yarın takvimim kaybolacak sanırım. Benim sancım kasılmam da yok ne olacak benim bu halim:))

Kızlar sağolun medusa76 annem yanımda evet çok şükür sezeryan acıları biraz hafiflese süper olucam inşallah

Aman iyi sevindim annenin yanında olmasına, bahsetmeyince döndü falan zannedip üzülmüştüm zira ilk günler sezeryanlı haliyle zorlanıyor insan. Acıların gün gün azalıcak 1 haftaya çok iyi hissedeceksin merak etme.

Beni de arıyan arıyana doğurdun mu diye. Yok deyince artık gülüyorlar:) yarın takvimim kaybolacak sanırım. Benim sancım kasılmam da yok ne olacak benim bu halim:))
Valla canım hurma adaçayı papatya yürüyüş squat çömelme sıcak duş daha ne diyim tık yok bide üstüne kanaldaki cocuk cıktı ve yan döndü bakalım doğum pozisyonuna dönecekmi tekrar pztsi belli olucak dönmemişse sezeryan mecbur bukdr boşuna beklemiş olucam normal olsun diye. Ama her işte vardır bi hayır

sleppy kullanyorum hiç memnun değilimm her bezi sızdrma yapıo hergün 3 posta kıyafet değiştiryorm 88 adet vardı 1 haftada bitirdim değiştircem primaya döncem pişikte yaptı zaten kızımın altı kıpkrmızı oldu belki beğenen vardır ama ben hiç beğenmedm

Kızlar prima paylaşım öneri kısmına primalardaki farklılık diye başlık açtım, premium care kullananlar katkıda bulunursa sevinirim

Canım o göğsünü emzir sonra da bol bol sağ ki süt ihtiyacı var üretilsin uyarısı gitsin beyne artıran en güzel şey göğüslerin sık sık boşalması bi dönem o göğsünü az verdiysen bebişe azalmıştır benimkinde yara oldu az verdim diye sağ göğüs direk azalmıştı sağarak çoğalttım tavsiye ederim :)

Canim ilk 25 gün günde 2-3 kere deniyordum memeyi çok agliyordu mosmor oluyordu. Sonra şekerli su dokun dediler ben ucuna döküp birakiyordum onu emip yine bırakıyordu meğerse göğsün üstünden azar azar dökmek gerekiyormuş birinin yardımcı olması lazım bıraktıkca yeniden döktük alıştı çok şükür

gelsene bu arada hiç biberon vermedim. Ama kafaya koymuştum aç bırakıp mecbur alacaktı çok şükür öyle olmadı ama vermedim iki gün sonra biberonu verdim almadı unutmuş hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…