- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.141
O zaman sağ canım biraz da öyle dene bu iş deneme yanılma hakkaten baktın faydasını görüyorsun sağarsın o sütün kıvamı daha az olduğundan hızlı da geliyor olabilir hakkaten bi de bebişi biraz daha dik emzir midesi aşağıda olsun kafasından o da fayda sağlar emzikten olduğunu sanmıyorum bazısı biberonun hızlı akıtmasına alışınca memeyi istemiyor ondan öyle bir durum olabilir dedim de sizde yokmuş zatencanm çok hızlı gelio agzının kenarından çıkıp üstümü başımızı ıslatyo süt genzine kaçıo korkuyorm o anlarda makas yapsamda hızını azaltamıyorum yapamıorm galibanyse olmadı biyere giderken filan kullanırım pompayı yada anneme filann bırakırsam.biberon kullanmıoduk emzik kullanıoruz sadece ama arada annem şekerli su verioo ondanmı alıştı acaba ? çokta vermedik ama
Cnm bebeginde emme konusunda bir degisklik var mi?bnm kuvozde kaldigindan biberona cok alisti,kilosu ztn az biberonuda kesemiorm.senin bebisnde gelisme var mi?acaba silikon uc diolar bn onu bi turlu beceremedim sen hic ondan denedin mi?cok kafama taktm bu emzirme isiniKızlar istanbul avrupa yakasında hastane tipi süt sağma makinası kiralamadan bahsedilmişti kimdi o bulamadım ?? Ben de istiyorum madelann kini kullandım hastanede süper bişiiii
Emmeye baslamisti canim? Ne oldu. Benimki 2 gun emip birakti. Ben artik geldigi kadar sagicam yetmezsenilerde de mama veririm.Aynen bnde mamasini sutunu veriyorum snra gaz cikarma kismini anneme yada esime yaptiriyorum esim sagolsun seve seve yapiyor hatta kizim emmedigi icin bnden cok babasinin koynunda uyuyor
Biz eczaneden almistik canim oralet gibi bir sey tadida guzel :)
Belki aktarlarda da vardir
Gaz giderici ictirdim çocuğa çok iyi oldu sırtına ovaladim bı sure sonra rahatladı :)) saol canım bu msji okuduktan sonra yaptım emzirdim bı sure sonra gaz masaji yaptım rahatladı yavrum ya:)O zaman gündüz yap canım en azından zaten bi süre sonra pratikleşirsin ben sağ omzuma alıyorum ve onun soluna bastırıyorum yavaşta sıvazlayarak midesi o tarafta diye çok kolay çıkarıyor o da rahat ediyor ben de
Olabilir canım, benim de annemlerin problemi vs derken bir de babaannemin olum haberini aldim. Sanirim onunla ilgili. Takmoyorum diyorum ama ister istemsz taktigimi biliyorumBenim moralim bozuk bu ara sanirim onunla alakalı direk çünkü moral anne sütünü cok etkiliyor
Yaa biz o gizli kan uyusmazligi testini de yaptirdik. Tiroid,enzim,kan uyusmazligi,idrar kulturu,kafa usgsi. Ismini bilmedigim bircok testi, yurtdisina gondeeilwnler. Nedeni bulunamiyor. Doktor kontrolundeyiz biz de. 2 3 ayi bulacak gibi diyor. Tesekkur ederim sorduugun icin canimbaharinbahcesi kuzenimin kizindaki sariligin nedeni esiyle kan uyusmazligindan dolayi olmus hatta gizli kan uyusmazligi varmis ikisininde kan grubu pozitif olmasina ragmen kan uyusmazligi cikmis
Her 2 saatte bir bebegi emdirdikce avas yavas gecmis insallah sizinkide bir an evvel gecer
Benim eşimde gaz çıkartıyor:) beşik sallayip öyle uyutuyo ya benim kizcem sallamadan emzik olmadan uyumuyor kıBen emzirip yada mamasini verip, babasını uyandırıyorum o gazını çıkarıp uyutuyor.
Bizim adam 16 gündür yatağa gelmez oldu oturma odasında yatıyo bi gece geldi oda ertesi günü tatildi adam pert oldu bebeğe bakacam diye şimdi yok almıyım diyo
Bugün 35 40 cc süt cıkan göğsümden artık 50cc süt çıkıyor çok mutluyum
rota virüsün den mi bahsediyorsunuz canım oğlum 3 yasında simdi 2,3 aylıkken virüse tutuldu hemen anlasilmadi bir gün test yaptırdı devlet hastanesi biseyi yok deyip gonderiyordu en sonunda özel hastaneye yatırdık ateşi sürekli inip çıkıyordu ishalde çok fenaydı eşime bulaştırdı oda ishal oldu kolay geçti ama yaşından dolayı atlattı oğlum bir hafta yattı devlette verdikleri potasyumlu serum kanındaki potasyumu yükseltmiş( ani böbrek felci ve kalp felci riski var) o donem çok zor geçti benim için elleri morardı kan aldırmayan kimse bana asisi olduğunu söylememişti çok dikkatli olun bu konuda canım mümkünse nadir kişilere izin verin dokunmasına çok hassaslar çünkü
mavi_lina ben ne zaman beni isrerse alıyorum kucagma alışırsa alışsn modundayım mesela dün gece beşiğinde yatmadı resmen yanımda olmak istedi aramza aldm reflü yatağylq ıyudu kokumu istiyo sanırm
Benim de içten içe sızlıyor canım. Aynı durumdayım.
Ben de bir ara cok takmistim ama her bebek emmiyor malesef degisik sebeplerden oturu. Su an her gun veriyorum memeyi emerse emiyor ki emmiyo aslinda:) yani tamamen umudumu kaybetmemekle beraber artik uzulmuyorum sonucta doyuyo bi seklde.Cnm bebeginde emme konusunda bir degisklik var mi?bnm kuvozde kaldigindan biberona cok alisti,kilosu ztn az biberonuda kesemiorm.senin bebisnde gelisme var mi?acaba silikon uc diolar bn onu bi turlu beceremedim sen hic ondan denedin mi?cok kafama taktm bu emzirme isini
Olmaz olur mu cogu kisi sab simplex kullaniyor burada. Biz de dahilBizde de durum aynı
Sordum ama ilaç veren yok sanırım burda
Ben dr A danıştım deneyecem bir tane. Uykuda okunmayı geçtim ağlıyordu dün
Zaten su lohusa psikolojisi bol destekle alakali. Hem yardima gelenler ama hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak yardima gelenler olunca is cok kolay oluyor. Bir oglan annesi olarak soyluyorum. Ben bunu ileride kizim olacak kisiye asla yapamam yani yasadigim seylerden yola cikarak soyluyorum. Herkes bir anaevlafi ben insanlari anlayamiyorum ciddenSvartbabe bomba gibiyim. Lohusa sendromu bana uğramadı çok şükür. Tabii bunda eşimin annemin ve KV çok etkisi var. Sagolsunlar :) tek derdim mememle doymamasi üzerine illa mama istemesi. Sütüm de biraz artarsa başka sıkıntım kalmayacak inşallah.
Tek kelime ile berbat.
Uyku hali sersem gibi:) günüm hep kızımla geçiyor
Sinirliyim baya bi evde 3 yaşında oğlum var onada patliyorum arada bi bağırma halindeyiz herşey batıyo gecede uyumayınca işler dahada zorlasiyo
Svartbabe bomba gibiyim. Lohusa sendromu bana uğramadı çok şükür. Tabii bunda eşimin annemin ve KV çok etkisi var. Sagolsunlar :) tek derdim mememle doymamasi üzerine illa mama istemesi. Sütüm de biraz artarsa başka sıkıntım kalmayacak inşallah.
Y yesilagac44 canım ben hep senin dediğin gibi yaptım, gazını hep çıkardım ama olcağı varsa oluyor sanırım çünkü kıvranıyor yavrum. Artık bazı bebeklerin gazlı doğduğunu düşünüyorum:)
Svartbabe ruh halim son derece gel gitli. Tek başıma olmak zaman zaman kafama vuruyor ama şu aralar gaz sancısı zorluyor beni en çok. O öyle ağlayınca içim kıyılıyor. Yavrumun o sıkıntısı olmasa iyiyim bile aslında ama işte o çok etkiliyor bu ara.
Svartbabe ben ilk hafta kötüydüm herşeye ağlıyodum bi gün büyük kızıma sinirlendim ağladım sütüm hemen çekildi o oldu üzülmek yok diyorum sütüm benim için daha önemli
Aynen:)gözlerinin içi ve takılan yer sarı kalmıstı gözlüğün.geciyor canım.vucuduna inmeden tedavi edildi cok sükürOhh içim rahatladı.çok sağol şu form olmasa napardım bilmiyorum :) çok sağollbugün tekrar bakılcak hem çocuk doktorumuzda randevumuz var bakalım ne dicek. Bizimkinn dr gözlüğün takıldığı yerler sarı :) ve uyku durumu var inş sizinki gibi geçer
Benimde sarılık sebebim kan uyusmazlıgı cıktı canım bebekte bende pozitifiz gruplarımız farklıYaa biz o gizli kan uyusmazligi testini de yaptirdik. Tiroid,enzim,kan uyusmazligi,idrar kulturu,kafa usgsi. Ismini bilmedigim bircok testi, yurtdisina gondeeilwnler. Nedeni bulunamiyor. Doktor kontrolundeyiz biz de. 2 3 ayi bulacak gibi diyor. Tesekkur ederim sorduugun icin canim
Kızlar bende ikinci hafta tek kaldım bir buçuk hafta flan tek başıma yetişmeye çalıştım çok zor oldu yani bebeğim çok gazlı o ağlayıp susmayinca bende ağlıyordum annemlerden eve gelince ağlıyordum sonra annemlerde kaldım tekrar bir iki haftadır annemde kalıyordum gayet iyiydim arada icime sıkıntı oluyordu sadece. Ama kafama şeyi taktım aşırı şekilde yiyesim geliyor tatlı flan. Yemek yerken doymuyorum kızlar hamileliğimdw bu kadar iştahlı olmadım hiç 10 kilo aldım hepsini verdim ama sanırım tekrar alicambunu kafama takıyorum tutamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?