2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
O zaman sağ canım biraz da öyle dene bu iş deneme yanılma hakkaten baktın faydasını görüyorsun sağarsın o sütün kıvamı daha az olduğundan hızlı da geliyor olabilir hakkaten bi de bebişi biraz daha dik emzir midesi aşağıda olsun kafasından o da fayda sağlar emzikten olduğunu sanmıyorum bazısı biberonun hızlı akıtmasına alışınca memeyi istemiyor ondan öyle bir durum olabilir dedim de sizde yokmuş zaten

Kızlar ya benim bebegim hic yatip etrafini izleyip durmuyo. Yani aglamadan yattigi yok. Ya uyuyo ya kucakta. Islerimi mecbur uyudugu anda yapiyorum yapabildigim kadar. Zaten kolumda yatarak uyuyo birakana kadar uyancak diye aklim cikiyo
Bide gece gunduzu ogrettim sanirim geceleri bi huzursuzlugu yoksa ki genelde burun tıkanıklığı oluyo gece kalkiyo emiyo uyuyo. Rutin 3 kere falan kalkiyoruz sabaha kadar. Masallah nazar degmesin ama gece uykuya yatirmak bir iskence surekli meme istiyo gunduz aglama mod on hatta bu sabah sesi kisilmis yavrumun aglarken kedi gibi cikiyo sesi okdarda aglamadi ama korktum hasta mi acaba diye cok disari ciktik bu ara :/

Kızlar istanbul avrupa yakasında hastane tipi süt sağma makinası kiralamadan bahsedilmişti kimdi o bulamadım ?? Ben de istiyorum madelann kini kullandım hastanede süper bişiiii
Cnm bebeginde emme konusunda bir degisklik var mi?bnm kuvozde kaldigindan biberona cok alisti,kilosu ztn az biberonuda kesemiorm.senin bebisnde gelisme var mi?acaba silikon uc diolar bn onu bi turlu beceremedim sen hic ondan denedin mi?cok kafama taktm bu emzirme isini

Emmeye baslamisti canim? Ne oldu. Benimki 2 gun emip birakti. Ben artik geldigi kadar sagicam yetmezsenilerde de mama veririm.

Gaz giderici ictirdim çocuğa çok iyi oldu sırtına ovaladim bı sure sonra rahatladı :)) saol canım bu msji okuduktan sonra yaptım emzirdim bı sure sonra gaz masaji yaptım rahatladı yavrum ya:)

Benim moralim bozuk bu ara sanirim onunla alakalı direk çünkü moral anne sütünü cok etkiliyor
Olabilir canım, benim de annemlerin problemi vs derken bir de babaannemin olum haberini aldim. Sanirim onunla ilgili. Takmoyorum diyorum ama ister istemsz taktigimi biliyorum

Y yesilagac44 canım ben hep senin dediğin gibi yaptım, gazını hep çıkardım ama olcağı varsa oluyor sanırım çünkü kıvranıyor yavrum. Artık bazı bebeklerin gazlı doğduğunu düşünüyorum:)

Svartbabe ruh halim son derece gel gitli. Tek başıma olmak zaman zaman kafama vuruyor ama şu aralar gaz sancısı zorluyor beni en çok. O öyle ağlayınca içim kıyılıyor. Yavrumun o sıkıntısı olmasa iyiyim bile aslında ama işte o çok etkiliyor bu ara.

Yaa biz o gizli kan uyusmazligi testini de yaptirdik. Tiroid,enzim,kan uyusmazligi,idrar kulturu,kafa usgsi. Ismini bilmedigim bircok testi, yurtdisina gondeeilwnler. Nedeni bulunamiyor. Doktor kontrolundeyiz biz de. 2 3 ayi bulacak gibi diyor. Tesekkur ederim sorduugun icin canim

Bizim adam 16 gündür yatağa gelmez oldu oturma odasında yatıyo bi gece geldi oda ertesi günü tatildi adam pert oldu bebeğe bakacam diye şimdi yok almıyım diyo

Valla benimkini ben kovuyorum, doğum iznim bitene kadar ben idare ederim yorulma sen diyorum ama gitmiyor. Bebek her uyandığında benden önce zıplıyor alıyor pispisliyor. O yüzden anlaşma yaptık ben emzirip altını alıyorum. O gazını alıp pispisliyor :)

sağol canım.aşı karşıtı değilim ama haber canımı sıkmıştı.sorayım dedim.

bende yanımda uyutuyorum.gecelerimiz ağlamasız geçiyor, ohhhj mis

Benim de içten içe sızlıyor canım. Aynı durumdayım.

bu anne-bebek arasındaki bağ kızlar...özlediğim duygu.sızlama başlar, bakarım bebiş uyanıyor, acıkmış.o uyanmadan hissediyorum acıktığını

B
Ben de bir ara cok takmistim ama her bebek emmiyor malesef degisik sebeplerden oturu. Su an her gun veriyorum memeyi emerse emiyor ki emmiyo aslinda:) yani tamamen umudumu kaybetmemekle beraber artik uzulmuyorum sonucta doyuyo bi seklde.

Zaten su lohusa psikolojisi bol destekle alakali. Hem yardima gelenler ama hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak yardima gelenler olunca is cok kolay oluyor. Bir oglan annesi olarak soyluyorum. Ben bunu ileride kizim olacak kisiye asla yapamam yani yasadigim seylerden yola cikarak soyluyorum. Herkes bir anaevlafi ben insanlari anlayamiyorum cidden

Tek kelime ile berbat.

Uyku hali sersem gibi:) günüm hep kızımla geçiyor

Sinirliyim baya bi evde 3 yaşında oğlum var onada patliyorum arada bi bağırma halindeyiz herşey batıyo gecede uyumayınca işler dahada zorlasiyo

Svartbabe ben ilk hafta kötüydüm herşeye ağlıyodum bi gün büyük kızıma sinirlendim ağladım sütüm hemen çekildi o oldu üzülmek yok diyorum sütüm benim için daha önemli

Kızlar bende ikinci hafta tek kaldım bir buçuk hafta flan tek başıma yetişmeye çalıştım çok zor oldu yani bebeğim çok gazlı o ağlayıp susmayinca bende ağlıyordum annemlerden eve gelince ağlıyordum sonra annemlerde kaldım tekrar bir iki haftadır annemde kalıyordum gayet iyiydim arada icime sıkıntı oluyordu sadece. Ama kafama şeyi taktım aşırı şekilde yiyesim geliyor tatlı flan. Yemek yerken doymuyorum kızlar hamileliğimdw bu kadar iştahlı olmadım hiç 10 kilo aldım hepsini verdim ama sanırım tekrar alicam bunu kafama takıyorum tutamıyorum kendimi

Aynen:)gözlerinin içi ve takılan yer sarı kalmıstı gözlüğün.geciyor canım.vucuduna inmeden tedavi edildi cok sükür

Benimde sarılık sebebim kan uyusmazlıgı cıktı canım bebekte bende pozitifiz gruplarımız farklı

Bugün keyfime diyecek yok
Oglusum bugün 31 günlük oldu ilk aşımızi yaptırdık biraz ağladı simdi iyi oğlum 3 .600 gram 51 c. Doğmuştu hastaneden 3250 çıkmıştık simdi 5.300 gram 60 cm olmuş maşallah burada da. Yazmıştım emince tikqnio az emdiriom DİE demekki emdiği yetiomus ki oğlum oyle 20 dk felan da emio az emio demekki benim sütüm yario mama vermiom ben süt olsun DİE bisi yapmiom hic kafama takmiom az mi cokmu süt için sadece humana çayı bulgur bide tahinli helva yiyorum inşallah böyle olmaya devam eder

Öyle deli gibi yeme hissi bende de var yani ama ben kilo alsam iyi olur çünkü hamileyken. 8 kilo aldım 1 ayda 15 kilo olarak geri verdim şuan boyun 180 cm kilom 55 yani çok zayıfım almak istiyorum ama sende sakin ol ye sonra verirsin benim eltim de çok aldı hatta o kdr aldiki görünümü değişti Dr gitti 3 ayda diyet yaptı spor eski haline döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…