- 12 Temmuz 2006
- 4.932
- 9.488
- 683
- 40
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.101
Bizde de durum aynı
Sordum ama ilaç veren yok sanırım burda
Ben dr A danıştım deneyecem bir tane. Uykuda okunmayı geçtim ağlıyordu dün
Bana doktor sab simplex ve nurse harveys damla önerdi gaz icin daha kullanmadm gerçi ama sab simplex khllanan arkdslarm memnun günde 2 kere 8 damla yazmstı
Benim moralim bozuk bu ara sanirim onunla alakalı direk çünkü moral anne sütünü cok etkiliyorDua okudum bolca. Insallah yeter niye boyle oldu anlamadim ben de. ek gidaya gecinceye kadar yetse ne guzel olur. Burda bir arkadas icmedigi zamanlarda sagin demis bu sefer de emmeyi birakir diye cekiniyorum. Olmadi once sagcam, sagdigim sutu de emzirmeden sonra verebilirim. Ne zor sey su annelik :/ insallah yine artar sutumuz
Daha 1 ayimiz olmadi canm 20 günde yarm kilo almistiSen gittin mi 1. Ay kontrolune cnm kac gr almis?
Günaydııın artık ön sayfalarda temmuz ağustos annelerinin konuları var bizimkiler meme verip kaka temizleyip gaz çıkartmaktan buralara pek uğrayamıyor anladım
Benimde son 22.30 saatim kaldı bunları yapmak için.
Birkaç gündür karnımdan gıcır gıcır sesler geliyor acaba neden. Birde sığmadığı çok net anlaşılıyor artık
Bizimkide öyle canm bir göğüsü tamamiyle bile emse fazlasini hemen kusuyor demekki doyup fazlasini çıkarıyorİki göğsümü emdiği zaman kusuyor benim oğlan acaba bizde mi bi değişiklik var
ayyy buraya yaz sancıların sıklaşırsa olur mu. nişanım geleli bir haft olacak ama bende tık yok. ben yapamıyorum bari siz yapın doğum :)Dünden beri bende d3 var. Ve belden vuran sancılarım arttı. Birde wc ye girdiğimde idrarimi yapıyorum tabi çok az geliyor tam dogrulacakken sar diye bir daha geliyir . Ne oluyor anlamiyorum2 . Hamileliğm ama başıma ilk defa gelen bir ton sey yaşadım.
Bütün hamilelikler farklı oluyormuş
Benmde o kivranarak agladikca aglayasm geliyorBu gaz işini napıcaz ya. Yavrum kıvranıp duruyor, uykusu uyku değil hiç. Kıyamıyorum öyle iki büklüm görünce. Uyusa bile hep bir ıkınma, hep bir ık mık sesleri var, içim gidiyor.
Bende nurse harveys kullaniyorm harika diyemem ama fenada degil canmBen de ikisini duydum, nurse harveys deneyecem olmazsa ilerde sab da deneriz. Bir arkadasım birinden bir arkadasım da diğerinden çok memnun. Sanırım Bebek'ten bebeğe değişiyor.
ayyy buraya yaz sancıların sıklaşırsa olur mu. nişanım geleli bir haft olacak ama bende tık yok. ben yapamıyorum bari siz yapın doğum :)
Evet benim emzirme sutyenleri sanirim kucuk oluyor bide genelde dar giyindigimi farkettim belkide ondandir bole elimle tutup yukari kaldiriyorum sanki oyle gecicek acısıBnde vardı cnm;emzirme atletinin sıkıştırdığını farkettim;askılarını açtım-geçti.en büyük beden atletten sipariş ettim dün-onu bekliorum
Ben 30.gun doktor kontrolune goturdum cumartesi gunu bugunde asi var bakalim gasil gececekCanim bende de oluyor birini emerken digeri de dolduğu icin oluyor sen emzirdikce kanallar aciliyor gibi dusun ben agri girince seviniyorum doluyor diye bu arada yarin icin cagirdilar subat 28 oldugu icin heyecanliyim sende mi yarin gideceksin bakalim kac.kilo oldu bidik
Canim benimkide oyle emziriorm uyutmaya çalışırken nasıl aranıyo yani memeyi istiyolar aslında acliktam değilYa delircem bi bck saattr emziriorm üzerine 50 cc sağdgm sütğ eerdm hala aranıyo bu cocuk
Evet canım 3280 doğdu 2990 a dusmustu. Simdi 4400 olmus cok sukur. Doktor cok iyi dedi. Tabi sarilik oldugu dönemde 1 kutu mama bitirdik onunda etkisi vardırMasallah canm..yanilmiyorsam bebegin kilo kaybi yasamisti seninde.ne kadar kaybi olmustu ve ne kadar kilo almis geri ? Bizimkide kilo kaybi yasamisti bayada. O yüzden merak ettm
Dususe gectiyse cok iyi ama sen bir sure daha uyandirp beslemeye devam et derim. Sariligin en buyuk belirtisi surekli uyku halidir sariligi dustukce dha sık uyanacak farkedeceksnCanım sana bişe daha sorucam şimdi bizim değer 16 dan 11 e düştü.referansı 16 ya kadardı.aralıkta oldupu için çıkardılar hastaneden.şimdi evdeyiz ama halen uyanamıyo.sennki de öle miydi?? Tam iyileşmediğini düşünüyorum
Sizin değerler nasıldı
Tek kelime ile berbat.Kızlar günaydın ben artık vakit bulup giremiyorum sayfaları takip etmeye çalışıyorum doğum yapanlar hayırlı olsun inşallah :)a nasılsınız kızlar ruh halj olarak nasıl hissediyorsunuz
Benmde o kivranarak agladikca aglayasm geliyor
Bende nurse harveys kullaniyorm harika diyemem ama fenada degil canm
Maşallah bebiste bugün sağlık ocağından geliyorum bebeğim 4110 olmuş maşallah kilo alımı çok iyi dedi doktor sadece anne sütü verdim. Su da veriyoz dedim su verme dediler vitamin gidiyormuş. D vitamin kullanıyoruz bide zinco bitkisel gaz giderici ilaci verdi kullanarak sorun olur mu? Sarılık iğne vururdu bugün yapildik sarilik olabilir dedi :/Evet benim emzirme sutyenleri sanirim kucuk oluyor bide genelde dar giyindigimi farkettim belkide ondandir bole elimle tutup yukari kaldiriyorum sanki oyle gecicek acısı
Ben 30.gun doktor kontrolune goturdum cumartesi gunu bugunde asi var bakalim gasil gececek
Canim benimkide oyle emziriorm uyutmaya çalışırken nasıl aranıyo yani memeyi istiyolar aslında acliktam değil
Evet canım 3280 doğdu 2990 a dusmustu. Simdi 4400 olmus cok sukur. Doktor cok iyi dedi. Tabi sarilik oldugu dönemde 1 kutu mama bitirdik onunda etkisi vardır
Dususe gectiyse cok iyi ama sen bir sure daha uyandirp beslemeye devam et derim. Sariligin en buyuk belirtisi surekli uyku halidir sariligi dustukce dha sık uyanacak farkedeceksn
KötüKızlar günaydın ben artık vakit bulup giremiyorum sayfaları takip etmeye çalışıyorum doğum yapanlar hayırlı olsun inşallah :)a nasılsınız kızlar ruh halj olarak nasıl hissediyorsunuz
Aynen aynen bn dolaştrmiyorm öyle alismasn diye ama annem felan dolastiriyor hemen sakinliyorKendini yırtıyor ya ağlarken, dolaştırınca sakinleşiyor ama öyle de olmaz ki hep
Uyku hali sersem gibi:) günüm hep kızımla geçiyorKızlar günaydın ben artık vakit bulup giremiyorum sayfaları takip etmeye çalışıyorum doğum yapanlar hayırlı olsun inşallah :)a nasılsınız kızlar ruh halj olarak nasıl hissediyorsunuz
Bana bunu soluyorlar da yapacak halim kalmıyor ki hele gece uykusu yuzunden. Uyukla uyukla emzirip yatiriyom yaKızlar hep yazıyorum ama yine yzma ihtiyacı hissediyorum besler beslemez bebişlerin gazını çıkarın bağırsağa inmesine fırsat vermeyin , çıkmazsa 5 dk yatırın tekrar alıp kucağa çıkarın o zaman çıkar muhtemelen.Ben ilk kızımda bunu hep yaptım ve çok şükür gaz sancısı nedir bilmedim,bunda da yapıyorum ve henüz çok şükür bunda da sancı namına bir şey olmuyor çıkardığım sürece.
Bende de daha hiç sancı belirtileri yok. 41. Haftaya girdim ama sancıdan eser yok.Dünden beri bende d3 var. Ve belden vuran sancılarım arttı. Birde wc ye girdiğimde idrarimi yapıyorum tabi çok az geliyor tam dogrulacakken sar diye bir daha geliyir . Ne oluyor anlamiyorum2 . Hamileliğm ama başıma ilk defa gelen bir ton sey yaşadım.
Bütün hamilelikler farklı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?