2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım benim sütüm şunlarla arttı bol su kayısı kompostosu lokumlu bisküvi ve humana çay lactamil tarhana corbasi

Kızlar günaydın ben artık vakit bulup giremiyorum sayfaları takip etmeye çalışıyorum doğum yapanlar hayırlı olsun inşallah :)a nasılsınız kızlar ruh halj olarak nasıl hissediyorsunuz
Sinirliyim baya bi evde 3 yaşında oğlum var onada patliyorum arada bi bağırma halindeyiz herşey batıyo gecede uyumayınca işler dahada zorlasiyo

Bana bunu soluyorlar da yapacak halim kalmıyor ki hele gece uykusu yuzunden. Uyukla uyukla emzirip yatiriyom ya
Canm gazini mutlaka cikar yoksa cok kusar ve Allahim gostermesin genzine kusmuk kacabilir
hem emin ol gazi cikinca rahatlar ve seni daha az yorar

@baharindenizi kuzenimin kizindaki sariligin nedeni esiyle kan uyusmazligindan dolayi olmus hatta gizli kan uyusmazligi varmis ikisininde kan grubu pozitif olmasina ragmen kan uyusmazligi cikmis
Her 2 saatte bir bebegi emdirdikce yavas yavas gecmis insallah sizinkide bir an evvel gecer

Bana bunu soluyorlar da yapacak halim kalmıyor ki hele gece uykusu yuzunden. Uyukla uyukla emzirip yatiriyom ya
O zaman gündüz yap canım en azından zaten bi süre sonra pratikleşirsin ben sağ omzuma alıyorum ve onun soluna bastırıyorum yavaşta sıvazlayarak midesi o tarafta diye çok kolay çıkarıyor o da rahat ediyor ben de

Svartbabe bomba gibiyim. Lohusa sendromu bana uğramadı çok şükür. Tabii bunda eşimin annemin ve KV çok etkisi var. Sagolsunlar :) tek derdim mememle doymamasi üzerine illa mama istemesi. Sütüm de biraz artarsa başka sıkıntım kalmayacak inşallah.

Ben sab simplex veriyorum. Doktoru yazdı. Bu sabah ikinci kez verdim. Valla etkisi var mı bilmiyorum ama 3 gün sonra ilk kez sabah uykusuna geçti. Yoksa 3 gündür öğlene kadar uyutmak ne mümkündü.

Nurse harveys bulamadım :/
Birkaç yere daha bakarım olmadı sab alırım

Svartbabe ben ilk hafta kötüydüm herşeye ağlıyodum bi gün büyük kızıma sinirlendim ağladım sütüm hemen çekildi o oldu üzülmek yok diyorum sütüm benim için daha önemli

Ben emzirip yada mamasini verip, babasını uyandırıyorum o gazını çıkarıp uyutuyor.
Bizim adam 16 gündür yatağa gelmez oldu oturma odasında yatıyo bi gece geldi oda ertesi günü tatildi adam pert oldu bebeğe bakacam diye şimdi yok almıyım diyo

Evet canim su verme sakin. Bende d veriyorum baska bisey vermiyorum cok aglayip ac oldugunu kontrol etmek icin mama yapiyorum ama genelde icmiyo cope gidiyo. Onuda yapmamicam artik sutumden emin oldugum muddetce. Gaz icin dr biogaila verdi bze ama henuz almadim. Asiri kolik bi durum yok yani bazi gunler haric. Zorlarsa alip vericem.
Bizim adam 16 gündür yatağa gelmez oldu oturma odasında yatıyo bi gece geldi oda ertesi günü tatildi adam pert oldu bebeğe bakacam diye şimdi yok almıyım diyo
Evet benimkide oturrma odasinda yatiyo bende istemiyorum gelsin cocuk agliyo surekli araba kullaniyo uykusuz kalsin istemiyorum

Ben emzirip yada mamasini verip, babasını uyandırıyorum o gazını çıkarıp uyutuyor.
Aynen bnde mamasini sutunu veriyorum snra gaz cikarma kismini anneme yada esime yaptiriyorum esim sagolsun seve seve yapiyor hatta kizim emmedigi icin bnden cok babasinin koynunda uyuyor

Sagol canim .Bende aldirayim bugün eşime ..humana çayı eczanede mi satılıyor aktarda mi acaba
Biz eczaneden almistik canim oralet gibi bir sey tadida guzel :)
Belki aktarlarda da vardir

canm çok hızlı gelio agzının kenarından çıkıp üstümü başımızı ıslatyo süt genzine kaçıo korkuyorm o anlarda makas yapsamda hızını azaltamıyorum yapamıorm galiba nyse olmadı biyere giderken filan kullanırım pompayı yada anneme filann bırakırsam.biberon kullanmıoduk emzik kullanıoruz sadece ama arada annem şekerli su verioo ondanmı alıştı acaba ? çokta vermedik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…