2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Owli dogum snrası korse aldım bakalım catlaklarda bze hatra kalcak höbek gtsede
Bende korse aldım ama kullanamadım daha dikişlerimin sağ ve sol uçları acıyo korkuyorum bikaç gün sonra giyerim artık.
İyiki 2 yıl çocuk yapmamışız diyorum şimdi en azından 2 yıl çatlaksız geçti evliliğim artık yapacak birşey yok eşlerimiz bizi böyle sevicekler :)

Ben 4,5 yıl yapnadm :))) bikini gymk hayal oldı

Kocadan ayırma bebeğime bakayım derken ben bile ayirmadim:) bebeğime oda bakıyor eşime boslamadim bebek iki saat uyuyor ya iki saatimi eşime ayırabiliyor um:))

Ayiramiyorum zaten. Hatta emzirirken bile yanımızda :) evdeyse bezini hep o değiştirir. Mama yaptıysam gece de olsa o içirir. Sen dinlen der. Hep birlikteyiz yani. Akşamları yarım saat bir saat bebeği eve bırakıp yürüyüşe yada gezmeye gidiyoruz, azıcık hava al evde bunalmışsindir diyor sağolsun.

Daha önce doğum yapmadığım için kıyas yapamam ama ekstra birşey olduğunu düşünmüyorum. Sadece sanci şıklığı çok oluyor. 2dk o da bir gibi...

Cokaz doz suni aldım duruma göre doktor arttiracakti. Ama aldıktan 5 dk sonra suyum geldi. Ebe baktı 4 cm olmuş. O zaman sancı hissetmeye basladim. Suyum geldikten sonra sancıları hem karnimda hem belinde hissetmeye başladım. Zaten 5 cm de epidural aldım. Büyük nimet gerçekten. Sonrasi çok hızlı gelişti. Suni alip 9 cm ulaşmam ve bebeğimi kucağıma almam 2 saati bulmadı. Doktor bile şaşirdi. Benimki topun ağzındaymis zaten gelesi varmış
Bu arada Epidural sonrası ne bel ne de baş ağrısı olmadı. Kaldı ki bende hem migren hemde omiriligimde sıvı birikmesi var. Herşeyiyle çok rahattı benim için.

Oğlum 24 günlük oldu kanamam devam ediyor ilk zamanki gibi değil sizinde varmı bazen birgün olmuyo bitti heralde diyorum gene oluyo diğer hamileliğinde 15 gün sürmüştü ikiside aynı sezeryan

Kızlar kaçtır soruyorum neolur yardım edin ben neden bebeğin gazino alamıyorum kaç dk pıtpıtluyorum sıvazlıyorum yok geğirmiyo yada alttan da çıkarmıyo ıkınmaktan göbek deliği kanamış 1,2 damla bugün ne yapmam lazım

Emzirir emzirmez hemen kaldırıyorsun değil mı?
Başka pozisyon dene birde. Dizine yanlamasina yüz üstü yatırıp bir elin altta olsun tabii diğer elinle pitpitla sivazla. Başka pozisyonlar dene yani belki işe yarar. Rezene çayı 1 çay kaşığı ver günde, sende iç hatta.

Esmerlerde daha az olur derler ama benim göbek harita gibi oldu annem çok beyaz o çok çatlamış bende esmer olmama rağmen çok çatladım

Doktorum en başta annemde varsa sende de olur demişti. Genelde öyle olurmuş. Birde dediğim gibi iç karnım genişti benim. 9.ayda 7 aylık gibiydi. Kimse inanmıyordu doğurmak üzere olduğuma :)

Emziriyorsan gogsunu bosaltiyordur iste. Peki emerken dikkat esiyor musun agzinda geveliyor mu yoksa vakumlayip cekiyor mu? Yutkunma sesinden bile anlarsin sen onu.

Hepsini ama hepsini yapıyorum dik emziriyorum mememi kapatmadan onu omzuna alıyorum yok çıkmıyo ve bağırsaklar gaz doluyo

Doktorum en başta annemde varsa sende de olur demişti. Genelde öyle olurmuş. Birde dediğim gibi iç karnım genişti benim. 9.ayda 7 aylık gibiydi. Kimse inanmıyordu doğurmak üzere olduğuma :)
Benimde bebek küçük göbüş kocamandı birde doktor söyledi keserken çok kaslıymış karnım oda zorladı galiba o yüzden çatladı esnek olsa o kadar çatlamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…