2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Esmerlerde daha az olur derler ama benim göbek harita gibi oldu annem çok beyaz o çok çatlamış bende esmer olmama rağmen çok çatladım

Ben de beyazım ama çatlamadım. Hoş benim enteresan oldu, 5.ayda harita gibi çatladım sonra söndü gitti anlamadım :))

Doktorum en başta annemde varsa sende de olur demişti. Genelde öyle olurmuş. Birde dediğim gibi iç karnım genişti benim. 9.ayda 7 aylık gibiydi. Kimse inanmıyordu doğurmak üzere olduğuma :)

Ya benim annem çatlamış ama ben çatlamadım misal. Neye bağlı onu çözemedim, iç karnın geniş olma olayı olabilir ama aynı durum bende de vardı çünkü karnım küçüktü:)

bizim de12.7 den 10.5 düstü en son iki hafta once cok sari olunca bugun tekrar olcturduk 10.9 olmus ne zaman yukseldi niye yukseldi anlamadim emiyor cok uyumuyor da bi belirti sari olmasi ne yapmaliyiz bilmiyorum
Bende yarın ölçtürecem tekrar.tekrar ölçüldüğünde söylemedilermi canım sebebini.bide fototerapi den sonra birdaha bu seviyelere cıkmaz demişlerdi.inş cıkmaz .

Çok enteresan hakikaten birden sönmesi :))

inşallah benimkisi de seninki gibi rahat ve çabuk olur

40 günden sonra göğsümü tutturdum. 3 dk emdi ara ara tutturdum aktif emmiyor ağlıyor kızarıyor biberon verince susuyor ama gogsumu çıplak tutturuyorum çok gzuel çekişi de var maşallah yutkunma sesi falanda geliyor ama çok inatçı basbas bagiriyor EMZİRMEK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGUYMUŞ keşke aktif emebilse. kızlar sakın biberon vermeyin mamayi bile verirken vermeyin unutmasınlar (((

Aynı durumdayız kısmen benm ailem felan burda ama annem 15 gün kaldi gitti gecen hafta felan da ben onlara gittim tek başıma evde kalinca resmen ac kalıyorum çocuktan firsat olmuyor ki hic bsylere esimde gec geliyor ayni seninki gibi resmen patliyorm sıkıntıdan

Oğlum 24 günlük oldu kanamam devam ediyor ilk zamanki gibi değil sizinde varmı bazen birgün olmuyo bitti heralde diyorum gene oluyo diğer hamileliğinde 15 gün sürmüştü ikiside aynı sezeryan
Bizimde bugun 27 gün oldu hala ara ara geliyor canm günde 1 kez kesin geliyor kanama

Bazen bende ne yaparsam yapaym asla cikarmiyor gazını bazende gak diye hic ugrastirmadan cikariyor anlamadm ben bu isi

Benim belimden vuruyor canım 2.5 cm olmuş. Ağrılarım da sık girmeye başladı .

L
Şekerli suyu üstünden dökmeyi denedin mi. Canım bak bende senin gibiydim ve tutmasa benimki tutmazdı morariyordu ağlamaktan. Memeyi bırakınca döktük suyu biraz biraz

Canım bebeğin karnını biraz yukarda tutmalısın karnı omzunun altına denk gelsin.

L

Şekerli suyu üstünden dökmeyi denedin mi. Canım bak bende senin gibiydim ve tutmasa benimki tutmazdı morariyordu ağlamaktan. Memeyi bırakınca döktük suyu biraz biraz
Canım zarar vermez mi yaa ben de denicem ama korkuyorum gerçi mama da şekerli.su şeker oranını nasıl ayarladın benm meme açılınca direk bas bas bağrıyo bağırmazsa itiyo.tabi pes etmiyorum .nasıl yapıosun meme ğzerinden ağzına damlatıosun öle mi ???

Al işte aynı ben. Bu akşam sinirim bozuldu oturdum hüngür hüngür ağladım besleyemiyorum bebeğimi diye. Mama veriyorum

Esmerlerde daha az olur derler ama benim göbek harita gibi oldu annem çok beyaz o çok çatlamış bende esmer olmama rağmen çok çatladım
Benm karnım dopum öncesi son 2 gün çatladı.şuan göbek deliğimin etrafı kıpkırmızı ve acayip kaşınıyor.ben de esmerim.hatta karnım gerginken farketmediğim çatlaklarım varmış

Al işte aynı ben. Bu akşam sinirim bozuldu oturdum hüngür hüngür ağladım besleyemiyorum bebeğimi diye. Mama veriyorum
Off niye yaa .şekerli suyu denedin mi bi o kaldı benim.ev biraz rahatlasın annemle kalıcaz o zaman zorlucam iice .ben de ağlıyorum.ama sağıyosan dert etme öyle de alıyıço sütünü

Canım sağ omzuna al bebişi biraz ritmik yapmalısın sıvazla sıvazla pıt pıt vurma şeklinde her zaman tam ortaya değil kenarlara da yap biraz bastır hatta hafif yaparsan da çıkmaz , baktın çıkmıyor yatır 3-4 dk o zaman hava yukarı toplanıyormuş kaldır tekrar dene bir yöntem daha var o da bebişin omuzlarının altında yuvarlak çiz parmaklarının ucuyla ayaklarını falan çeker kendine zaten sonra vur pıt pıt bunları dene bakalım bi alışmak gerekiyor alışınca hiç zorlanmadan çıkarmaya başlıyosun

bizim de12.7 den 10.5 düstü en son iki hafta once cok sari olunca bugun tekrar olcturduk 10.9 olmus ne zaman yukseldi niye yukseldi anlamadim emiyor cok uyumuyor da bi belirti sari olmasi ne yapmaliyiz bilmiyorum
Canım doktor bugun 7*70cc oranında beslemem gerektiğini söledi.7 öğün 70cc.eğer sağdığın 30 ise önce sağdığını sonra 40cc mama yap ver dedi.3 er sa arayla besle dedi ama ben 2 sa arayla kaldırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…