2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canim küçük suluklar var ya onun dolusu hafif ılık olsun su anne sütü sıcaklığına yakın olsun yani. Çay kasıgınin yarısından biraz fazla da seker attım ben iyice erit suda. Sonra sen göğsünü bebeğin ağzına ver göğsünün üstünden biri çay kaşığıyla azar azar döksün bebek şekeri emip bırakacaktır muhtemelen suyu döken ağzını çekmeden bebek hemen yeniden döksün azıcık öyle öyle memebasindan süt getirene kadar tekrarlayın. Valla ben ilk 5 gün şekerli su verdirmedim doktorlari dinleyip oğlum sarılık oldu. Sonra düşündüm bizlere vermiş annelerimiz ve sarılık ne demek onu bile bilmiyorlar. Bende korktum ama anne sütü daha değerli diye düşünüp verdim bişey de olmadı. Hatta hala arada veriyorum şekerli su

Tamam denicem zaten sarılık belki iyi gelir.annemde biz dopumdan çıkardık başımıza şekerli su koyarlardı diyor.küçük suluk derken tam ölçüsü ne acaba 1 çay bardağı falan mı? Ve her emzirmende yaptın mı?? Ay çok sordum ama :)

inşallah benimkisi de seninki gibi rahat ve çabuk olur

İnşallah canım. Tamamen psikolojik aslında. Ben hep hazırdım ve yapabilirim diyordum. Hatta herkes iyi cesaret bu zamanda kimse normal doğum istemiyor diyordu. Ben kendime güvendim. Sende güven, yapacaksın yapabilirsin :)

Nasılmış icibaaa :)
Cok basit aslinda yaptim bugun.
Yere yatiyorsun basinin altina bi yastik dizlerini kir ayaklar yere bassin. Kollarini uzatican dizlerine dogru yarim mekik seklinde. Sonra yanlara dogru 5er kere. 2. Hareket de yine ayni pozisyonda duruyorsun kalcani yukari kaldirip 5saniye tutuyorsun. Bunu da 5 kere. Bi hafta sonra 10ar kere yaparsin dedi. Bu sekilde her gun yaparsan karnin hic kalmaz toparlanir dedi. Insallah oyle olur vallahi hem pratik hep kolay. Anlatabildimmi bilmiyorum hareketleri:)

Cok şekerli değil cnm. Yarım çay bardağı suya 1 kesme şeker atiyordum ben. Hatta hastaneden eve gelir gelmez verdim ben şekerli su sarılık olmasın diye. Alakası yoktur belki ama sarılıkta olmadı bebeğim.

L

Şekerli suyu üstünden dökmeyi denedin mi. Canım bak bende senin gibiydim ve tutmasa benimki tutmazdı morariyordu ağlamaktan. Memeyi bırakınca döktük suyu biraz biraz
Esela12 beni anlatmissin aynen oyleyim. Emzirme kocuyla konustum kizlar yardimci olayim diyor. 200 tl karsiliginda tabii. Sizce versemmi? Kademeli olarak biberonu biraktiricaz diyor. Benimki de aktif emse cene kuvvetli cekecek ve doyacak sut de var. Aynen elifridin dedigi gibi agzina aliyo cekmiyo. Acsa eger bas bas bagiriyor. Sekerli suyu denemedim babannem bal sur dedi onu da denemedim:)

Doyacak mi 70 le? 100 en az veriyorum. Bugun fazla isitmisim yanlislikla 120cc vardi biberonda hepsini icti

L

Şekerli suyu üstünden dökmeyi denedin mi. Canım bak bende senin gibiydim ve tutmasa benimki tutmazdı morariyordu ağlamaktan. Memeyi bırakınca döktük suyu biraz biraz
Denemeye çalıştım ama busefer de böyle diliyle yaalaniyor ben tutturuyorum ağzına alıyor bi güzel çekiyor baya bi çekiyor güçlü de . ama nedense bırakıyor tekrar tutturuyorum yine güzel emiyor sonra bırakıyor (

Al işte aynı ben. Bu akşam sinirim bozuldu oturdum hüngür hüngür ağladım besleyemiyorum bebeğimi diye. Mama veriyorum
Ağlama canım üzülme bebeğe de geçer seni anlıyorum insanin morali bozuluyor üzülüyor ama napalim bizde öyle böyle büyütcez

Bu sekerli su dokme olayini ben de yarin deniycem annemle. Kizlar bide bende soyle bir sorun var bebek emse bile sagmam lazim memelerim tas gibi oluyor hemen. Onu nasil ayarliycam iste..

Emzirmek gerçekten çok güzel bisi anne için bile çok iyi moral olarak falan o emiyor çekiyor ya ben çok tuhaf oluyorum . keşke devamlı çekse biberondaki gibi bence değer ama iyice araştırmak lazım bıraktırabiliyormu gerçekten .. tek sefer demi 200 tl vercen . bal da mantıklıymış 1 damlacık baldan bisi olmaz :))))))

Aynen sana katiliyorum cnm.. memeden sonra hemen kaldirinca kolay gegirio ozmn gaz sancisi cekmio ama kaka yparken cok zorlanio yavrum.. genelde sabah 5 gibi sanciya aglayarak uyanio bikac gundur..

Ben emdirmek icin sekerli suda denedim pekmezde denedim 1-2 gun tuttu gibi oldu sutum yetmeyince mecbur biberonu verince geri unuttu

Kizlar bebegimin gazini cikariyorum ama hala kusuyor hatta 2 kere burnundanda cikardi birinde acile goturduk ciger filmi cekildi temiz cikti bugun yine burnundan kustu niye oluyor acaba ya

sakın bal sürme.bir yaşın altındaki bebeklere bal yasak.asla deneme

.bal bebekleri zehirliyor. aynı anda yazmışız.neyse:))

Kızlar çarşamba günü sabah Doğum yapacam bi oğlum var çok şükür bi tane daha geliyor da ama ben sezeryanda başıma neler geleceğini bildiğim için bu sefer daha çok korkuyorum napacam ben ya sakinleşmem lazım ama ... zor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…