2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ya ben de ikinci kez sezaryen oldum korkma. Ama çok panik yaparım diyorsan genel anestezi düşün derim. Ya da epiduralle birlikte sedasyon yapılsın doktorunla bir konuş canım.

Oğlumdaki gibi istedim epidural sipinal kombin ve doktorum da aynı kişi güvendiğim inandığım biri aslında ama yine de korkuyorum yarını da atlatınca gerisi gelecek sanırım da işte oğlumu kucağıma alıp odaya çıkana kadar huzur yok bana galiba

bugun 1ayi doldu 1 kilo almis mama vermiyordum ben gerek yok dedi hemsire iyi kilo almis.saatin dolmadini beklemeden sık sık emziriyorum ama bakalim ne olacak ama tedirgin oluyor insan

Benim.kendi ailem burda yok zaten o yuzden kv ne kdar yardimci olsada ram tersi tekken dha huzurluyum sanki. Kimseyi istemiyorum yanımda.
Kızlar gazı nasıl çıkarıyorsunuz ben beceremiyorum yavrum kıvrım kıvrım kıvranıo
Canim beslenme biter btmez omzuna al Bebek yuksekte olsun ama kafası omzundan dussun yani sonra avuc icini cukurlastirip kuvvetli sekilde ustten alta alttan uste patpatla. Arada sivazla. Biraz yavas vuruyo olabilir misin? Anne sefkatiyle gaz cikmaz azcik kuvvetli vuracaksin :) baldirlarindan tutup ayaklari karnina ittir cek 2 3 defa sonra yukarda tut bastir beli hafif kalkik olacak boylece alttaki gazda cikiyor hatta kakasi varsa yapiyo o anda

çatlaklardan bahsedilmişş doktorum bana krem verim dedi sonra ama sen çatlamadın dedi vazgeçtii eve geldim bide ne göreyimm 9 ay çatlamayan ben doğumda yanlardan çatlamışımm şanssızlık .kremide alamadımmm kıpkırmızı duruyoo napcam bilemedim egzersiz hareketleri vermişti dikişlerim düştü gibi ama içteki ne durumda bilmiyorum mekik çekmemde çömelmemde sorun olrmu acaba

depresyona girmem inşAllah çok zor teklik gerçekten bende aç kalıyorum tuvalete bile zor gidiyorum

Canım bebeğin karnını biraz yukarda tutmalısın karnı omzunun altına denk gelsin.
Yapıyorum video seyrettim aynını yapıyorum olmuyoooor
birde biraz kaba deneyeyim ozaman belki olur mahvoldu oğlum gözler kıpkırmızı uykusuzluk tan tam yatırıyorum geri sancı uyandırıyo.

B

Ben de bir ara cok takmistim ama her bebek emmiyor malesef degisik sebeplerden oturu. Su an her gun veriyorum memeyi emerse emiyor ki emmiyo aslinda:) yani tamamen umudumu kaybetmemekle beraber artik uzulmuyorum sonucta doyuyo bi seklde.
Cnm bgn yine karsilikti aglastik oglusumla,hatta bi ara vermicm dedim sut sagma makinesi elimde kaldiahh keske bnde desem butun gun mememde emmk istio die

Kizlar bgn ben gaz sancisi cekiyorum resmen.. gaz yapcak bisey de yemedim ama karnim agrio resmen.. geceleri cok terliyorum ustumde kuruyosa fln ondanmi oluyo acaba? Kimyonlu corekotlu su kaynatip ictim.. gaz oglusa gecmese bari.. sizde de oluyomu boyle?

Simdi hatirladim oglen kv borulce salatasi yapip getirmis onu yemistik kesin o gaz yapti bende.. ay nasil cikcak bu gazlar? Oglusu daha iyi anladim valla

Canım benimki de kuvozde kaldı biliyorsun. İlk uç dort gun emziremedim ama şimdi gogus ucuyla emziriyorum. Hiç vazgeçme emzirmekten. Biberin versen de her seferinde göğsünü tutturmaya calis
Cnm gogus ucunu nasil yapiosn,alttann akio bebisin agzindan cikio iki markayida denedim yok.bnm bebegim zayif ondan mi acaba,cok buyuk geldi bna uc birde gogsume yapismioki..bgn cok darlandm ama pes etmk yok sabrin snu selamet insallah.sz rop testi faln yaptrdnz mi

Cnm biz erken dogduk,bn biberonu hic kesemiorm cnku nekdr yedigini gormem lazm kilo kaybi yasasin istemiyorm.mememi 5gun once gorunce agliodu kndini itekliodu smdi aglamio sutumu yuzune puskurtuorm yalanio bu bile bir gelisme bnm icn..mama hic vermedim sut sagiorm ama bgn elektirk gdince cok zoruma gittibnde pes ettm desemde her sefernde bir umut veriorm insallah tutuck..

Bende hastanede verdimbide hurmayı ara ara ağzına sürdüm çok şükür benim kide sarılık olmadı

1.5 saattir uyutmaya calisiyorum yok olmuyo uyumuyo bi turlu dalamiyo oturup bende onla bir aglayacam simdi

Cnm bgn yine karsilikti aglastik oglusumla,hatta bi ara vermicm dedim sut sagma makinesi elimde kaldiahh keske bnde desem butun gun mememde emmk istio die
Buyuk konusma bence sürekli emmek isteyen bebek bende var uyutamiyorum suan yarim saatte 4 kere emzirip gaz cikardim tabi bu yediklerini kusup kiyafet degistirmekte cabasi.. Allah herkese kolaylik versin

Göğüs ucum kanıyo kızlar yardım edin varmı böyle olan?pompayla sağıyorum genelde bebeğim tutmuyo göğüs ucum yok pompada mahvetti zeytinyağı ayva çekirdeği krem hepsini denedim resmen yarık var göğsümde pompayla çekiyorum kan doluyor biberonbide her vermeye biberonla kaç cc süt sağıp veriyosunuz?ne kadar verirsem okadar içiyor yetmiycek böyle giderse sütüm??

Bizim bu oğlan gece 1 olunca niye gözleri faltaşi gibi açıyor 40 dan sonra değişir diyorlar umarım değişir gece uyumayı özledim

Anliyorum seni ilk zamanlar agliyordum ben de. Su an tek derdim sutumun azalmasi. Emmedikce azalacak muhtemelen. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi onlara kalmis cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…