2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Çaresizlikten ağlamak bu olsa gazı çıktı 3 4 kere kaka yptı karni tok uyumuyor sallamaktan yoruldum ya ağlıyor yada bakınıyor uyusada 2 dk .s nezamn düzelecek sinirlerim yıprandı

Kizlar merhaba
Ev tipi ana kucagi kullaniyor musunuz
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Tiny love cok anlatiliyor falan

Kizlar merhaba
Ev tipi ana kucagi kullaniyor musunuz
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Tiny love cok anlatiliyor falan
Biz almistik ama hic kullanmadik
kizim icinde hic rahat degil ve cok kullanisli degil
eve misafir geldiginde cocuklari hemen bebegin ustune saldiriyor o yuzden besigine yatiriyrm aldigima simdiden pismanim yani

Benimki de bazen akiyo canım ama parmaklarıyla tutmaya çalışıyorum alttan ustten .bebeğin Küçük olduğu tutamiyor olabilir canım benimki de ilk midesi bulanıyor büyük geliyor galiba biraz cabalamadan sonra tutuyor.. birazcık daha guclensinler inşallah göğsümüzü tuttururuz.. yok canım yaptırmayı dusunmuyorum ben .biraz arastirdim 1.5 kilonun altında olanlarda sıkıntı olabiliyomus .onun da yüzde sekseni tedavi olmadan geçiyormuş. O Yüzden yaptirmicam

Simdi hatirladim oglen kv borulce salatasi yapip getirmis onu yemistik kesin o gaz yapti bende.. ay nasil cikcak bu gazlar? Oglusu daha iyi anladim valla
Canım bende gaz olmuyor ama benim oğlan mahvoluyor gazdan seninkide baya gazlıydı sanırım ıkınmadan dolayı göbeğinde kanama filan oldumu
1.5 saattir uyutmaya calisiyorum yok olmuyo uyumuyo bi turlu dalamiyo oturup bende onla bir aglayacam simdi
çok şükür benimki gece yatıyo ama gündüz kafayı yicek gibi oluyorum hele bugün saat 7 den 12 te kadar ağlayıp ıkındı

Buyuk konusma bence sürekli emmek isteyen bebek bende var uyutamiyorum suan yarim saatte 4 kere emzirip gaz cikardim tabi bu yediklerini kusup kiyafet degistirmekte cabasi.. Allah herkese kolaylik versin
galiba çok emmekte huzur suz ediyor bebekleri sindiremiyorlar ben elimden geldikçe oyalıyorum uyanıksa 1 buçuk saat en fazla uyuyosa 2,2 buçuk saat yoksa mahvoluyo benim oğlumda

Çaresizlikten ağlamak bu olsa gazı çıktı 3 4 kere kaka yptı karni tok uyumuyor sallamaktan yoruldum ya ağlıyor yada bakınıyor uyusada 2 dk .s nezamn düzelecek sinirlerim yıprandı
galiba böyle geçicek bebeklikleri biz 15 günlüğüz güya hep yatması lazım ama aynı senin durumundayız hep

Bu arada kızlar bizde dün huggies aldık ben memnun kaldım primadan iyi bana kalırsa en azından çiş sızdırmıyo bebek üşümüyo

Cnm bir şey sorcam ışığı kapatıyorsun değil mi? O çok etkiliymiş de

Benim oğlumun içine at kaçtı sanırım Tövbe estağfurullah kişner gibi ses çıkarıyoruz uykumuzda Derin derin ne zaman uyuyacak acaba. Gündüzleri bazen oluyor, gece hiç derin uyuyamıyor yavrum.
bizimkinin içinde de at var cnm bn bazen taklidini yapıyorum da gülüyorlar bana

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Gelmiyo gelmiyo dedim ctesi cıktım gezdm bide üşüttüm akşam olunca ishal kusma sabahı zor ettim bide karnım cok agrıdı kesik kesik ama sancımda vardı hissediyodum ama inandırıcı gelmiyordu kesin yalancı geçer dedm. Eşimide uyutmadm üşüttüm diye nanelimon falan baktm dayanamıyorum giyindik sabaha karşı dr a gittik. Ama bu arada dakika tuttuk bazen on dakika da bazen 5dk da geliyodu. Nöbetçi dr baktı herşey yolunda bebek kanala inmemiş daha var dedi. Bide açıklık kontrol edicem dedi ki hayatımda böyle acı yaşamadm normal doğum yapmış biri olarak.ittirdim adamı ztn. Üşütmüşsün dedi gönderdi geldik eve uyumaya çalıştm yok sancılarm geliyo aglıyorum artık nolucam diye nefes egzersiziyle atlatıyorm sancıları. Eşim gel başka dr bi baksın muayene ol dedi. İlk oğluma doğum yaptgm hastanye gittik en son 4.5yıl önce gitmiştm nöbetçi dr muayene etti normal herşey nst ye girdim sıfır sancı fakat ben duramıyorum dr da bazen gözükmüyo dedi. Açıklık kontrolü yapalım dedi sabah canım cok yandığı için hayır dedim ozmn ebe baksın dedi yok fln derken 6-7cm açılma varmş bebek yan dönmüş acil sezeryana aldılar. Çok şükür oğlum da bende iyiyiz. Ama her iki doğumu da yapmş kdr oldum

Senin kide benim gibi erken başlamış hiç uyumuyor gündüzleri de açık ama geceki gibi mizmizlanmiyor fazla ağlamıyor
Cnm bir şey sorcam ışığı kapatıyorsun değil mi? O çok etkiliymiş de
goremedigimden açık tutuyorum cnm gece cok ağlıyor ya da mizmizlaniyor ne yaptığını fazla goremiyodum açık tutuyodum ama dün gece lambası taktım bişey değişmedi ama alışır inşallah gece gündüze(

Beni her pazar gezdiriyor sağolsun o gün hafta tatili oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…