2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende iki kere üst üste hamilelik geçirdim vücudum bı haller oldu ama takmadim kafama :)yakında kilocuklar gider inşallah
Hala bu arada Tülin Şahin boşaniyomus boşanmanın nedeni çocukmuş kadın vücut ölçülerine bozulmasın diye 12 yıl çocuk yapmamıs yuhh dedim ya.
Çağla Şikel bile yaptı hemde iki tane vücudu taş gibi :)

En guzeli sagdiktan sonra krem sur ve acik birak. Ben o sekilde yariklari yaralari kapattim. Simdi yara yok ama aciyor hala.

Günaydın arkadaşlar doğurmayan ben kaldım sanırım:) bu gün kontrolüm var inşallah yarın sezeryene alır artık dayanacak gücüm kalmadı 40+3 oldum. Karnım iyice gerilip çatladı. Psikolojim bozulmak üzere karnımı da öyle çatlamış görünce iyice morelim bozuldu

Kızlar ben bu yeni primalardan hiç memnun kalmadım aldığım her paket ayrı soruns adece ilk aldığım 50likten memnun kalmıştım.Var mı bana başka marka bez önerebilecek olan?

Kelebek göğüs ucu al onla emzir derim bir süre

Kızlar ben bu yeni primalardan hiç memnun kalmadım aldığım her paket ayrı soruns adece ilk aldığım 50likten memnun kalmıştım.Var mı bana başka marka bez önerebilecek olan?
canım benim yengemler, ve arkadaşlarım primadan memnun kalmadılar senin gibi. Şimdi molfiksin çok iyi olduğunu söylüyorlar memnunlar. Bir dene istersen sende.

Benim oğlumun içine at kaçtı sanırım Tövbe estağfurullah kişner gibi ses çıkarıyoruz uykumuzda Derin derin ne zaman uyuyacak acaba. Gündüzleri bazen oluyor, gece hiç derin uyuyamıyor yavrum.
Benimki de öyle bi de şu tek gözü açıp açıp umursamaz bi ifade takınıp geri kapatmıyo mu kopuyorum arada bir de ağlama moduna giriyor geri çıkıyor

Çok şükür kavuşmuşsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün . hem normal sancısı hem sezeryan zor olmuş gerçekten ama geçti gitti çok şükür artık bebiş unutturur doğumu :)

erken başladı evet gazı var çok göbeği kanıyo ağlamasın daha kötü olmasın diye sürekli ilgileniyorum gündüzde uyumaması kötü 5 dk bile olsa hiçbirşey yapma o uyuyunca sende uyu mutlaka canım

can sağlığı olsun artık ne yapalım :)). İnsan böyle bir nimetten mahrum bırakabilirmi kendini gerçekten boş düşünüp boş yaşıyorlar bence :))

bizimkinin içinde de at var cnm bn bazen taklidini yapıyorum da gülüyorlar bana

Benim de eşim taklidini yapıyor, küçücük şey nasıl o sesi çıkarıyorsa

Benimki de öyle bi de şu tek gözü açıp açıp umursamaz bi ifade takınıp geri kapatmıyo mu kopuyorum arada bir de ağlama moduna giriyor geri çıkıyor

Ay evet o da çok komik oluyor, etrafı kolaçan ediyor sanarsın sanki birde soyunca o ellerin kolların serbestçe takılmasına bayılıyorum

Burda kızlar huggies dediler bende dün aldım memnun kaldım canbebe yeni güzel dediler onunda ıslaklık göstergesi yokmuş primadan kimse memnun kalmadı bende hep sızdırdı bebek üşüdü yada pişik yaptı

Efeninefesi doğurdumu oda doğurduysa hakikaten sen kaldım canım :)

Öncelikle heçmiş olsun benm göğüs ucumda karnıbahar gibi patlamıştı.benmki tahin varya onun yağıyla iyileşti.marketten cam kavonozda tahin aldır üsteğnde çıkan yağı al minik bi cam kaba.her sağmadan sonra sür ben yara olunca 1 kere sürdüm ve sağmadım sonra iyileşti zaten.her sağmadan sonra sürüp 10-15 dk meme açık bekliyorum emsin die :)
Çocuk doktorunun bana dediği ise 7*70 cc kesin anne sütü almalı her öğün 70 olmazsa ya da sağamadın diyelim açığı mama ile doldurcaksin.yine sütün diyelim 30 cc çıktı 40cc de mama koyacaksın .bu standart alması gereken miktarmış.beslenmeyi de 3 sa arayla yapmalıymışsın.sütğn daha çoktur tabi bilemem.ya da 100 le doyar ona göre takviye yaparsın.

Kızlar eskısı gıbı yazamıyorum ara ara okuyorum dogum yapan arkadasları tebrık ederim hem annelık hem ev hanımlıgı hemde evde calısmak bana agır geldı cok yoruluyorum psıkolojımı saglam tutmak için saclarımı kestırıp boyatcam dun kırkımız cıktı bı sakıncası varmı acaba doktoruma sormadım sız naptınız?

Bebek olunca hayat dopdolu olur benim bile öyle su an bebek uyusada çamaşır asamiyom balkon olsaydı bari ya zemin katta olmak zor oluyor

40 in çıkmışsa istediği kadar yapabilirsin:) ben bile 40 bitince kesitrcem saçımı kıvırcık saçlarım taa belime kadar değdi belden daha aşağıda taramak kurutmak yarım saatimi alıyor topluyom bide.

Bende huggies Alcam iki paket canbebe aldık bı bitireyim diye bakiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…