- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.301
Bende iki kere üst üste hamilelik geçirdim vücudum bı haller oldu ama takmadim kafama :)yakında kilocuklar gider inşallahBende korse aldım ama kullanamadım daha dikişlerimin sağ ve sol uçları acıyo korkuyorum bikaç gün sonra giyerim artık.
İyiki 2 yıl çocuk yapmamışız diyorum şimdi en azından 2 yıl çatlaksız geçti evliliğim artık yapacak birşey yok eşlerimiz bizi böyle sevicekler :)
En guzeli sagdiktan sonra krem sur ve acik birak. Ben o sekilde yariklari yaralari kapattim. Simdi yara yok ama aciyor hala.Göğüs ucum kanıyo kızlar yardım edin varmı böyle olan?pompayla sağıyorum genelde bebeğim tutmuyo göğüs ucum yok pompada mahvetti zeytinyağı ayva çekirdeği krem hepsini denedim resmen yarık var göğsümde pompayla çekiyorum kan doluyor biberonbide her vermeye biberonla kaç cc süt sağıp veriyosunuz?ne kadar verirsem okadar içiyor yetmiycek böyle giderse sütüm??
Bizimki dalsa dabgece 1.5saatte bir kalkiyo ben tam daliyrum uyaniyorBu gece zombi gibiyim bu saate kadar dalamadı allahım uyumak istiyorum
Kelebek göğüs ucu al onla emzir derim bir süreGöğüs ucum kanıyo kızlar yardım edin varmı böyle olan?pompayla sağıyorum genelde bebeğim tutmuyo göğüs ucum yok pompada mahvetti zeytinyağı ayva çekirdeği krem hepsini denedim resmen yarık var göğsümde pompayla çekiyorum kan doluyor biberonbide her vermeye biberonla kaç cc süt sağıp veriyosunuz?ne kadar verirsem okadar içiyor yetmiycek böyle giderse sütüm??
canım benim yengemler, ve arkadaşlarım primadan memnun kalmadılar senin gibi. Şimdi molfiksin çok iyi olduğunu söylüyorlar memnunlar. Bir dene istersen sende.Kızlar ben bu yeni primalardan hiç memnun kalmadım aldığım her paket ayrı soruns adece ilk aldığım 50likten memnun kalmıştım.Var mı bana başka marka bez önerebilecek olan?
Benimki de öyle bi de şu tek gözü açıp açıp umursamaz bi ifade takınıp geri kapatmıyo mu kopuyorum arada bir de ağlama moduna giriyor geri çıkıyorBenim oğlumun içine at kaçtı sanırımTövbe estağfurullah kişner gibi ses çıkarıyoruz uykumuzda Derin derin ne zaman uyuyacak acaba. Gündüzleri bazen oluyor, gece hiç derin uyuyamıyor yavrum.
Çok şükür kavuşmuşsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün . hem normal sancısı hem sezeryan zor olmuş gerçekten ama geçti gitti çok şükür artık bebiş unutturur doğumu :)Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Gelmiyo gelmiyo dedim ctesi cıktım gezdm bide üşüttüm akşam olunca ishal kusma sabahı zor ettim bide karnım cok agrıdı kesik kesik ama sancımda vardı hissediyodum ama inandırıcı gelmiyordu kesin yalancı geçer dedm. Eşimide uyutmadm üşüttüm diye nanelimon falan baktm dayanamıyorum giyindik sabaha karşı dr a gittik. Ama bu arada dakika tuttuk bazen on dakika da bazen 5dk da geliyodu. Nöbetçi dr baktı herşey yolunda bebek kanala inmemiş daha var dedi. Bide açıklık kontrol edicem dedi ki hayatımda böyle acı yaşamadm normal doğum yapmış biri olarak.ittirdim adamı ztn. Üşütmüşsün dedi gönderdi geldik eve uyumaya çalıştm yok sancılarm geliyo aglıyorum artık nolucam diye nefes egzersiziyle atlatıyorm sancıları. Eşim gel başka dr bi baksın muayene ol dedi. İlk oğluma doğum yaptgm hastanye gittik en son 4.5yıl önce gitmiştm nöbetçi dr muayene etti normal herşey nst ye girdim sıfır sancı fakat ben duramıyorum dr da bazen gözükmüyo dedi. Açıklık kontrolü yapalım dedi sabah canım cok yandığı için hayır dedim ozmn ebe baksın dedi yok fln derken 6-7cm açılma varmş bebek yan dönmüş acil sezeryana aldılar. Çok şükür oğlum da bende iyiyiz. Ama her iki doğumu da yapmş kdr oldum
erken başladı evet gazı var çok göbeği kanıyo ağlamasın daha kötü olmasın diye sürekli ilgileniyorum gündüzde uyumaması kötü 5 dk bile olsa hiçbirşey yapma o uyuyunca sende uyu mutlaka canımSenin kide benim gibi erken başlamışhiç uyumuyor gündüzleri de açık ama geceki gibi mizmizlanmiyor fazla ağlamıyor
goremedigimden açık tutuyorum cnm gece cok ağlıyor ya da mizmizlaniyor ne yaptığını fazla goremiyodum açık tutuyodum ama dün gece lambası taktım bişey değişmedi ama alışır inşallah gece gündüze(
can sağlığı olsun artık ne yapalım :)). İnsan böyle bir nimetten mahrum bırakabilirmi kendini gerçekten boş düşünüp boş yaşıyorlar bence :))Bende iki kere üst üste hamilelik geçirdim vücudum bı haller oldu ama takmadim kafama :)yakında kilocuklar gider inşallah
Hala bu arada Tülin Şahin boşaniyomus boşanmanın nedeni çocukmuş kadın vücut ölçülerine bozulmasın diye 12 yıl çocuk yapmamıs yuhh dedim ya.
Çağla Şikel bile yaptı hemde iki tane vücudu taş gibi :)
Demek bu bebeklerin hepsi aynı bende kopuyorum o tek gözünü açıncaBenimki de öyle bi de şu tek gözü açıp açıp umursamaz bi ifade takınıp geri kapatmıyo mu kopuyorum arada bir de ağlama moduna giriyor geri çıkıyor
bizimkinin içinde de at var cnm bn bazen taklidini yapıyorum da gülüyorlar bana
Benimki de öyle bi de şu tek gözü açıp açıp umursamaz bi ifade takınıp geri kapatmıyo mu kopuyorum arada bir de ağlama moduna giriyor geri çıkıyor
Burda kızlar huggies dediler bende dün aldım memnun kaldım canbebe yeni güzel dediler onunda ıslaklık göstergesi yokmuş primadan kimse memnun kalmadı bende hep sızdırdı bebek üşüdü yada pişik yaptıKızlar ben bu yeni primalardan hiç memnun kalmadım aldığım her paket ayrı soruns adece ilk aldığım 50likten memnun kalmıştım.Var mı bana başka marka bez önerebilecek olan?
Efeninefesi doğurdumu oda doğurduysa hakikaten sen kaldım canım :)Günaydın arkadaşlar doğurmayan ben kaldım sanırım:) bu gün kontrolüm var inşallah yarın sezeryene alır artık dayanacak gücüm kalmadı 40+3 oldum. Karnım iyice gerilip çatladı. Psikolojim bozulmak üzere karnımı da öyle çatlamış görünce iyice morelim bozuldu
Öncelikle heçmiş olsun benm göğüs ucumda karnıbahar gibi patlamıştı.benmki tahin varya onun yağıyla iyileşti.marketten cam kavonozda tahin aldır üsteğnde çıkan yağı al minik bi cam kaba.her sağmadan sonra sür ben yara olunca 1 kere sürdüm ve sağmadım sonra iyileşti zaten.her sağmadan sonra sürüp 10-15 dk meme açık bekliyorum emsin die :)Göğüs ucum kanıyo kızlar yardım edin varmı böyle olan?pompayla sağıyorum genelde bebeğim tutmuyo göğüs ucum yok pompada mahvetti zeytinyağı ayva çekirdeği krem hepsini denedim resmen yarık var göğsümde pompayla çekiyorum kan doluyor biberonbide her vermeye biberonla kaç cc süt sağıp veriyosunuz?ne kadar verirsem okadar içiyor yetmiycek böyle giderse sütüm??
Emzik denedin miÇaresizlikten ağlamak bu olsa gazı çıktı 3 4 kere kaka yptı karni tok uyumuyor sallamaktan yoruldumya ağlıyor yada bakınıyor uyusada 2 dk .s nezamn düzelecek sinirlerim yıprandı
Bebek olunca hayat dopdolu olur benim bile öyle su an bebek uyusada çamaşır asamiyom balkon olsaydı bari ya zemin katta olmak zor oluyorerken başladı evet gazı var çok göbeği kanıyo ağlamasın daha kötü olmasın diye sürekli ilgileniyorum gündüzde uyumaması kötü 5 dk bile olsa hiçbirşey yapma o uyuyunca sende uyu mutlaka canım
can sağlığı olsun artık ne yapalım :)). İnsan böyle bir nimetten mahrum bırakabilirmi kendini gerçekten boş düşünüp boş yaşıyorlar bence :))
40 in çıkmışsa istediği kadar yapabilirsin:) ben bile 40 bitince kesitrcem saçımı kıvırcık saçlarım taa belime kadar değdi belden daha aşağıda taramak kurutmak yarım saatimi alıyorKızlar eskısı gıbı yazamıyorum ara ara okuyorum dogum yapan arkadasları tebrık ederim hem annelık hem ev hanımlıgı hemde evde calısmak bana agır geldı cok yoruluyorum psıkolojımı saglam tutmak için saclarımı kestırıp boyatcam dun kırkımız cıktı bı sakıncası varmı acaba doktoruma sormadım sız naptınız?
Bende huggies Alcam iki paket canbebe aldık bı bitireyim diye bakiyomBurda kızlar huggies dediler bende dün aldım memnun kaldım canbebe yeni güzel dediler onunda ıslaklık göstergesi yokmuş primadan kimse memnun kalmadı bende hep sızdırdı bebek üşüdü yada pişik yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?