2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende uyumak istiyorum (((( 3 haftadır gece uyuduğumu bilmiyorum ( daha sabah 6 ya kadar yolu var (((
Bebeğin nesi var diye araştır. Gazi vardır bide rahatsız eden bir sorun vardır bilemezsin kı benim kızım gaz yüzünden uyumuyor gece bile uyutmadı uyanmasını diye babası hafiften beni uyandırdı çok ağır uyumuşum öyle yorulmuşum kı emzirdim açtı bı gözler Allah yandim gene uyumucak dedim uyutmadı aile bı yöntem yap gündüz uyutma bebeğini bakinsin konuş bol bol annen ilgilensin:) altını alınca ohh bı açılır gözleri:) himm ve temiz yine kaka yapmam lazım diyip gaz cikarmaya çalışır çıkarınca ohh uykuya dalar:) öyle geçiyor:)

Bebek olunca hayat dopdolu olur benim bile öyle su an bebek uyusada çamaşır asamiyom balkon olsaydı bari ya zemin katta olmak zor oluyor
Bende banyo yapmak istiyorum uyusun diye bekliyorum ama nafile ayağımda yarı uyanık yarı uykulu duruyo öyle. Bir yumurta kırana kadar ne çektim ayağıma alıp yarım yamalak yedim benim gibi tek olanlara fazlasıyla dolu hatta

Benim oğlumun içine at kaçtı sanırım Tövbe estağfurullah kişner gibi ses çıkarıyoruz uykumuzda Derin derin ne zaman uyuyacak acaba. Gündüzleri bazen oluyor, gece hiç derin uyuyamıyor yavrum.
Ay çok güldüm canım ya Allah da seni güldürsün inşallah benim kızın içine de hayko cepkin kaçmış saçları yatıramıyoruz bir türlü

Eklentiler

• 20170328_120831.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 91
Banyo mu ben tek başıma bırakamiyom bebek ağlar diye.. Allah'tan kv ve görümcem üst katımda onları çağırıyom başında dur diye sağolsun geliyorlar bende yıkanıp çıkıyorum:) bı saat sürüyor banyo yapma sürecim:)

Ay çok güldüm canım ya Allah da seni güldürsün inşallah benim kızın içine de hayko cepkin kaçmış saçları yatıramıyoruz bir türlü
Odayı bı havalandirdim. Belki havasızlıktan uyumuyordur iki gündür cam açmadım kızım uyumadı sıcaktan.. çocuk odayı havalandirdim bı saat felan sora kapattım cami. Beşiğe yatırdım oh serin serin uyuyo maşallah.

Ay Amiiin canım, cümlemizi güldürsün inşaallah :))
Oyy saçlara bak çok komik oluyorlar ya, özellikle banyodan sonra şapkayı nasıl taktıysan öyle kalıyorlar

Kizlar Deniz sari parcali kustu. Endiselendim gorseli paylasiyorum. Boyle birsey yasayaniniz var mi?

Eklentiler

• Screenshot_20170328-125101.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 85
bende öyleym özellikle sabahları sancı çekiorm gazdan 1 tatlı kaşıgı toz kimonu suyla içiyorm iyi gelio kızımda çok sancılı napcam bilmiyorm ilaçta yok verim gazı için kıvranıp duruyo kıpkırmızı oldu masj yapıorum bi işe yaramıo .

Benimde pompadan yara olmuştu kanıyordu canım. Hiçbiri işe yaramadı. Ben en son yara kremi fucidin krem sürdüm. O 1 gunde iyileştirdi. Emzirecegim veya sagacağım zaman karbonatlı su ile sildim.

kızlar bebeğimin cildi çok fena oldu yaa kırmızı kırmızı nokta heryerii yüzününn sıcaktanmı acaba geçmediler dahada artıolar sankii off altta atlet üstte 2 uzun kollu 2 patikli var altındada sizce çokmuı ? kaloriferde açık

Aynen oyle. En zoruma giden bastan beri yemek olayiydi. Ama esim sagolsun inanilmaz destekci. Isten gelsin ne eksikse yapmaya calisiyor. Anne kv konusunda biraz bahtsiz olabilirim ama esimi cok seviyorum ve ona hergun daha cok asik oluyorum

Aynen oyle. En zoruma giden bastan beri yemek olayiydi. Ama esim sagolsun inanilmaz destekci. Isten gelsin ne eksikse yapmaya calisiyor. Anne kv konusunda biraz bahtsiz olabilirim ama esimi cok seviyorum ve ona hergun daha cok asik oluyorum
ayy maşallah allah daim etsinn ne güzelll yardımcı bi eş olmasıı benim eşimde sağolsun yardımcı olur ama sanki bebekten sonra aramızda bişeler eskisi gibi değill yada ben öyle hissediyorum zaman geçiremiyoruz bebek uyudugunda bilee birlikte bişeler yapmıyoruz hatta bebekle ilgili kavga bile ediyyoruz allah sonumuzu hayr etsn

Canım netten gaz çıkarma yöntemlerine bi baksan . Tam olarak anlatamam ama yatırıp bacaklarını tek tek iki uç kere sağa iki uç kere sola çevirmiş gibi yap bakalım çıkacak mı gazi. Ben ikidir demiyorum maşallah nasıl çıkarıyor .yoksa kıvranıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…