2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Çok bence canım ya ben atlet+ alt üst giydiriyorum dışında da uyurken battaniye örtüyorum yoksa normal geziyor çoğu zaman bebeğin vücut ısısından anlarsın soyduğnda ateşi var gibiyse fazla demektir tek kat da yeter bence

Veee gittim huggies yenidoğan aldım kızlar primayla vedalaştım şimdilik içi çok daha pamuksu geldi umarım memnun kalırım yoksa molfix denicem o da olmazsa ne halt edecem bilmiyırum

Canım çok sanki ya. Ben bir alt üst takım, içine de uzun kollu body giydiriyorum hata eğer kadifeyse giydirdiğim takım içine kısa kollu giydiriyorum. Bir daha ince giydir bakalım, geçmiyorsa belki de anne sütü geliyorsa yüzüne o da alerji yapmış olabilir bir takip edersin.

Emzik denedin mi
Emzik tutuyor canım hangi emzigi verirsem verim tutuyor Allahtan bi susturucu o var . ama bazen atıyor işte uykuya d aldıktan sonra yerine koyarken bidaha gözleri açıyor gündüzleri rahatım da gece sknti ;(
Canım bişeyi olsa gündüzleri durmaz diye düşünüyorum gündüzleri iyi uyuyor uyanıyor olması gerektiği gibi arada ağlıyor hatta ben gündüzleri uyandiramiyom bile rahatsız edilmek istemiyor çok çakal ama gece kıyamet kopuyor . susturuyorum salliyorum yok o göz kapanmıyor ya bakınıyor ya mizmizlaniyor artık akşamları 11 12 gibi banyo yaptirmayi düşünüyorum belki uykusunu getirir rahatlar .

Yaa o kavgalar illa ki oluyor tatli atismalar. Esim bana bazen sert cikiyorsun diyor. Uykusuzluk ve yorgunluktan hepsi. Biz oglani uyutunca tv karsisinda yarimsaat bir saat sarilip oylece dinleniyoruz. Sanirim cocuktan dolayi esleri fazla ilgisiz birakmamak lazim :)

Kızlar ya bn 1 numara bezleri fazla almışım 40 tane felan var şuan ama 2 numara geçsem daha rahat olcak gibi prematüre olunca sanırım daha çok kullanacağımı düşündüm :) şimdi 2 numaradan da 130 lu bi paket var sizce 2 numaradan daha kaç paket alayım ? Bu da artmasın ya yazık valla
Bi de kızlar ya bn Mevlüt'ü Yeni yapıcam Nisan sonunda kızım iyice toplasın istedim.. Mevlüt kıyafetini napmayı düşünüyorsunuz hem kendiniz hem bebek için? Ben uzun pudra bir elbise istedim ama hep arkadan fermuarlı emzirmem gerekirse napıcam çok uğraşırım gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz?

Kizlar bebekleriniz kac dk emiyor?
Ben yine denedim emzirmeyi de 20 dk civari kaldi memede ama o sure boyunca aktif emmedi ara ara vakumlayip emdi uyudu. Doydu mu simdi? Biberon da vermedim ustune ama icim rahat diil

Veee gittim huggies yenidoğan aldım kızlar primayla vedalaştım şimdilik içi çok daha pamuksu geldi umarım memnun kalırım yoksa molfix denicem o da olmazsa ne halt edecem bilmiyırum
Ahahah ciddi ciddi mesajini okurken son cumlende kahkaha attim
O da olmazsa eski amerikan bezi ve musamba:) Allah Allah ya ben primadan o kadar memnunum ki ama aktif bebek kullaniyorum premium care degil. Kizima da onu kullandim hic bir kere bile olmadi oyle bisi.

Ya ben de iki alt patikli iki ust giydiriyorum ev de sicak. Annem iyi boyle diyo cikarttirmiyo nisan da bitsin oyle tek kata dusersin diyo. Bide giydir giydir canim cikiyo habire alt degistiriyoz zaten

Bu bebekleri anlamak gerçekten çok zor. Park yatakta sallanmadan uyumuyordu paşam ama öyle böyle değil en az bi saat salliyorduk bizde kurtulmak için elektrikli beşik aldık şimdi sallanmak istemiyor koltuk üstünde yatmayı daha çok seviyor hergün huy değişiyor napacam bilmiyorum

Yeni bebek aldım ben o de ince geldi kaka yayılıyodu valla bilmiyom bezlere para döker oldum sürekli ama en son ben de yeni bebek/aktif bebeğe dönerim sanırım hasta bezi mi alıp bağlasam çocuğa napsam benim kız da iyi tazikli yapıyo cort cort

Yeni bebek ne onu bilmiyorum. Benim aldigimin mavi kutusu var aylik paket olarak geciyor. Benim de bi son olur bi dahakine 2 numaraya gecerim artik.

Banyosunu akşam yaptır bakalım canım ben mecburen öyle yapıyorum büyük kızım uyumasını bekliyorum küçüğü de banyodan sonra gece daha rahat uyuyor sen de bir dene

Ya ben de iki alt patikli iki ust giydiriyorum ev de sicak. Annem iyi boyle diyo cikarttirmiyo nisan da bitsin oyle tek kata dusersin diyo. Bide giydir giydir canim cikiyo habire alt degistiriyoz zaten[/
Ay evet tek kat bile zorluyo valla alt değiştirmede falan , 24 derecede bana iyi gibi geliyo tek kat ya ne bilim ben mi çocuğu az giydiriyom acaba

Eşimin yengesi Dr benim oglumda boyle kusmustu bana içindeki sarılığı atıo demişti oğlum sarılık olduğu zamanlar öyle kusuyordu gerçekten için rahat etmese Dr sor yinede @baharinde
Kizlar Deniz sari parcali kustu. Endiselendim gorseli paylasiyorum. Boyle birsey yasayaniniz var mi?

Ay evet tek kat bile zorluyo valla alt değiştirmede falan , 24 derecede bana iyi gibi geliyo tek kat ya ne bilim ben mi çocuğu az giydiriyom acaba

Ben de tek kat giydiriyorum valla ama çocuk sıcacık ya. Altını açtığımda falan bacakları, vücudu hep sıcak hiç üşüdüğünü hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…