- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.361
Ay insallah atar da kurtulur sariliktan. Su sarilik illetinden kurtulamadik tam 45 gun oldu. Bugun yine kontrolumuz var. Bakalim umarim dusmustur. Soyle bir 10a dusse oh diyecegimEşimin yengesi Dr benim oglumda boyle kusmustu bana içindeki sarılığı atıo demişti oğlum sarılık olduğu zamanlar öyle kusuyordu gerçekten için rahat etmese Dr sor yinede @baharinde
Ayy ustunu hic okumuyom ki:) dogrudur cnm esim aliyo bizde bakmiyom benYeni bebek aktif bebeğin 1-2 numarası.Sende yeni bebek yazmıyo mu?3 ten sonra aktif bebek oluyor
Son çarem o kaldı öyle denicem bakalım uyucam mi 12 de kendini belli ediyor uyanıyor sabah 6 ya kadar sabit uyumuyor yarım yamalak uyuyor oda ayakta sallayarak kaldırıp yaptırınca uyanıyor zaten derin uyumuyorBanyosunu akşam yaptır bakalım canım ben mecburen öyle yapıyorum büyük kızım uyumasını bekliyorum küçüğü de banyodan sonra gece daha rahat uyuyor sen de bir dene
yatak odasında ki banyoda kapıyı açık bıraktım onuda kapının önüne koydum misler gibi aldım düşümü az önce ona da su sesi ninni gibi geldi moralim düzeldi inan. Bende tek bırakamıyorum ama yemek yapmam lazım lavaboya bile zor gidiyorum hamdolsun gece uyuyo yoksa ne yapardım bilmem gündüz işmi yoksa dinlenmemi kafayı yerdimBanyo mu ben tek başıma bırakamiyom bebek ağlar diye.. Allah'tan kv ve görümcem üst katımda onları çağırıyom başında dur diye sağolsun geliyorlar bende yıkanıp çıkıyorum:) bı saat sürüyor banyo yapma sürecim:)
hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla :))Evet Can'ım bende onu merak ettim. Bugün yazmadı sanırım doğurmuş olabilir. Bende birazdan dr a gidecem bakalım ne diyecek.
benim bebeğinde aynı dün yel cevizi verdim çok az kakasını yaptı rahatladı bir çift saha çorap giydirdim karnına bez ısıtıp koydum ısıtıcının önünde ellerini kollarını açtım rahatladı sanki birazbende öyleym özellikle sabahları sancı çekiorm gazdan 1 tatlı kaşıgı toz kimonu suyla içiyorm iyi gelio kızımda çok sancılı napcam bilmiyorm ilaçta yok verim gazı içinkıvranıp duruyo kıpkırmızı oldu masj yapıorum bi işe yaramıo .
ben 2 üst uzun kollu 1 patikli alt 2 çift çorap kundak yapıyorum birde üzerini ince örtüyorum eğer içersi sıcaksa yüzüne ve vücuduna dokunarak ayarlamaya çalışıyorum biraz isiliği hafifledi sanki kalın giydirdiğimde koltuk altı poposu filan hep pişmiştikızlar bebeğimin cildi çok fena oldu yaa kırmızı kırmızı nokta heryerii yüzününn sıcaktanmı acabageçmediler dahada artıolar sankii off altta atlet üstte 2 uzun kollu 2 patikli var altındada sizce çokmuı ? kaloriferde açık
benim eşimin vaktide yok akşam geç geliyor yorgun argın ama sağolsun ne desem yapıyor yinede destek olmaları yeter. Yemeği napıyordun ilk zamanlar yapabiliyor muydu ben çok zorlanıyorumAynen oyle. En zoruma giden bastan beri yemek olayiydi. Ama esim sagolsun inanilmaz destekci. Isten gelsin ne eksikse yapmaya calisiyor. Anne kv konusunda biraz bahtsiz olabilirim ama esimi cok seviyorum ve ona hergun daha cok asik oluyorum
Gezmek mi
Dogum yaptim yapali gezmek hayal gibi geliyor bana
Bir tek disariya hastane icin bir de marketten mama bez filan almak icin ciktim
İki saat uyuyor rahatça mutfaBende banyo yapmak istiyorum uyusun diye bekliyorum ama nafile ayağımda yarı uyanık yarı uykulu duruyo öyle. Bir yumurta kırana kadar ne çektim ayağıma alıp yarım yamalak yedim benim gibi tek olanlara fazlasıyla dolu hatta
+1 bencede eşimi ilgisiz bırakamiyom çocuk uyuyor aksamlari o zaman birbirimize rahatça ayırabiliyoruz çok sukur TV izliyoruzYaa o kavgalar illa ki oluyor tatli atismalar. Esim bana bazen sert cikiyorsun diyor. Uykusuzluk ve yorgunluktan hepsi. Biz oglani uyutunca tv karsisinda yarimsaat bir saat sarilip oylece dinleniyoruz. Sanirim cocuktan dolayi esleri fazla ilgisiz birakmamak lazim :)
vücudu sıcak sa üşümüyordur canım burnunu birde kontrol etmek lazımBen de tek kat giydiriyorum valla ama çocuk sıcacık ya. Altını açtığımda falan bacakları, vücudu hep sıcak hiç üşüdüğünü hissetmiyorum.
inşAllah atlatırsınız canım ya kanmı alınıyor hala her kontroldeAy insallah atar da kurtulur sariliktan. Su sarilik illetinden kurtulamadik tam 45 gun oldu. Bugun yine kontrolumuz var. Bakalim umarim dusmustur. Soyle bir 10a dusse oh diyecegim
yanlara doğru mu ? ay rahat çıkıyorsa deniyeyim bi hemen bakıorum çok sağolllCanım netten gaz çıkarma yöntemlerine bi baksan . Tam olarak anlatamam ama yatırıp bacaklarını tek tek iki uç kere sağa iki uç kere sola çevirmiş gibi yap bakalım çıkacak mı gazi. Ben ikidir demiyorum maşallah nasıl çıkarıyor .yoksa kıvranıp duruyor
canım bizim kız özgür ruhlu kollarına battaniye örtüğünde asla uyumaz illa o battaniye kalkacak kollarından o yüzden belden aşagısında battaniye var evde 23 derecede çalışıyoo vücudu normall çok sıcak değill ama ayaklar elleri biraz soğk gibi oluo eldiveni çorabı çıkarıp baktıgımda ay ne zormuş bebek bakımı gözünden sakınıosun ama neyin dooğru olduguna karar veremiısun bide ilk bebeğim :/Çok bence canım ya ben atlet+ alt üst giydiriyorum dışında da uyurken battaniye örtüyorum yoksa normal geziyor çoğu zaman bebeğin vücut ısısından anlarsın soyduğnda ateşi var gibiyse fazla demektir tek kat da yeter bence
atleti yarım kollu bide üstünde uzun kollu bıraktım diğer uzun kolluyu çıkardım bakalım nolcak yanaklarıda kıpkırmızı acaba alerjikmi diye düşündüm şimdi sütünle yüzünü sil dedi ananem ama pek yapmadım doktor randevumda haftaya salı inş önemli bişe değildir.bide sizinde bebeğiniz midesini bulandırıyo kuscak gibi yapıomu kendini ?Canım çok sanki ya. Ben bir alt üst takım, içine de uzun kollu body giydiriyorum hata eğer kadifeyse giydirdiğim takım içine kısa kollu giydiriyorum. Bir daha ince giydir bakalım, geçmiyorsa belki de anne sütü geliyorsa yüzüne o da alerji yapmış olabilir bir takip edersin.
Masallah sanaBende geziyorum valla. Hatta manikür pedikure kuaföre bile gidiyorum. Hem mama hem meme aldigi için sorun olmuyor. Anneler sağolsun bakıyorlar.
Doyuyordur cnm doymasa surekli agziyla aranir aglarKizlar buyuk bir devrim yapip Atlasi memeye alistirma kampina girdim. Bugun 10.00 itibariyle son biberonu verdim ve bu saate kadar geldik. Saat basi emiyor ama tabi pek doyurmuyor kendini. Simdi size sorum var:
Cocugun doydugunu nasil takip edicem cis kaka yapiyorsa yeteri kadar doymus demek mi oluyor?
Biberonu bir anda kesmem dogru mu?
Canım gazan mübarek olsun:)Kizlar buyuk bir devrim yapip Atlasi memeye alistirma kampina girdim. Bugun 10.00 itibariyle son biberonu verdim ve bu saate kadar geldik. Saat basi emiyor ama tabi pek doyurmuyor kendini. Simdi size sorum var:
Cocugun doydugunu nasil takip edicem cis kaka yapiyorsa yeteri kadar doymus demek mi oluyor?
Biberonu bir anda kesmem dogru mu?
Teşekkür ederim canım, biraz geç oldu ama..Can'ım gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Annelik duygusunu Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.
Inşallah ise yarar canım ya bir de gece odanin aydinlik olmamasina sessiz olmasina dikkaf et bizimkide akşam 6 yla 12 arası öyle düzgün uykusu yok sürekli emiyo kusuyo günün belli saatlerinde böyle oluyorlar demekki aSon çarem o kaldı öyle denicem bakalım uyucam mi 12 de kendini belli ediyor uyanıyor sabah 6 ya kadar sabit uyumuyor yarım yamalak uyuyor oda ayakta sallayarak kaldırıp yaptırınca uyanıyor zaten derin uyumuyorgündüzde. hiç sallamıyorum . bazen uyuyor bazen uyumuyor ağlıyor falan ama gece gibi deil olması gerektigi gibi inşallah anlatabilmişimdir :)) artık en son banyodan sonra uyumassa doktor kontrolünde ilaç isticem ;(( :))
Evet canım yanlara doğru yap. Valla çok güzel çıkarıyor o rahatlayinca bende ohh cekiyorum :)yanlara doğru mu ? ay rahat çıkıyorsa deniyeyim bi hemen bakıorum çok sağolll
vücudu sıcak sa üşümüyordur canım burnunu birde kontrol etmek lazım
inşAllah atlatırsınız canım ya kanmı alınıyor hala her kontrolde
atleti yarım kollu bide üstünde uzun kollu bıraktım diğer uzun kolluyu çıkardım bakalım nolcak yanaklarıda kıpkırmızı acaba alerjikmi diye düşündüm şimdi sütünle yüzünü sil dedi ananem ama pek yapmadım doktor randevumda haftaya salı inş önemli bişe değildir.bide sizinde bebeğiniz midesini bulandırıyo kuscak gibi yapıomu kendini ?
Cnm inan emmeyincede okdr zoruna gdioki ondan dedim..inan onun o sicakligini hissetmk okdr guzelki.insallah seninkide kusmadan uyku duzenini ayarlar yormaz minnos annesiniBuyuk konusma bence sürekli emmek isteyen bebek bende var uyutamiyorum suan yarim saatte 4 kere emzirip gaz cikardim tabi bu yediklerini kusup kiyafet degistirmekte cabasi.. Allah herkese kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?