2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

garmastan pomat iyi geldi bana.bende de ciddi bir yarık vardı.kan olunca ememiyordu bebem.aventin silikon meme ucunu da kullanmıştım bi süre

Biz bgn isitme testi yaptrdik dr.sag kulagi bir dha gormk istiorm dedi cnm skildi 20gun snr bidha gdicz insallah ii cikar

Bu gaz işini napıcaz ya. Yavrum kıvranıp duruyor, uykusu uyku değil hiç. Kıyamıyorum öyle iki büklüm görünce. Uyusa bile hep bir ıkınma, hep bir ık mık sesleri var, içim gidiyor.
Benim bebeğinde öyle. Deliksik uykusu yo k hic.devamli ikiniyo. Off

Masallah sana
Bn en son aynaya ne zaman baktigimi hatirlamiyorum deli gibi geziyorum evin icinde

Doyuyordur cnm doymasa surekli agziyla aranir aglar
Bnm kizim ac oldugunda agzini 2 metre acip bekliyor

Evde pijamayla geziyorum tabi ama manikür pedikur önemli :)))

En guzeli sagdiktan sonra krem sur ve acik birak. Ben o sekilde yariklari yaralari kapattim. Simdi yara yok ama aciyor hala.
Evet canım nemli bırakmıyorum bende biraz açık bırakym iyi olur inşallah sen sağıp veriyomusun peki veriyosan laç saatte bir kaç cc içiyor?

Evet canım nemli bırakmıyorum bende biraz açık bırakym iyi olur inşallah sen sağıp veriyomusun peki veriyosan laç saatte bir kaç cc içiyor?
Evet bu sabaha kadar hep sagdim canim 22 subatta dogdu. 3 saatte bir 180cc fln cikiyor. Ama bebis o kadar icmiyor tabii. Bugun emzirmeye basladim bakalim emerse ne ala.

Saol canım çok teşekkür ederim bide onu deniym.ya ne kadar verirsem o kadar içiyor bende şaşırdım kaldım doymayı bilmiyolar sanırım henüz:)

Benimde pompadan yara olmuştu kanıyordu canım. Hiçbiri işe yaramadı. Ben en son yara kremi fucidin krem sürdüm. O 1 gunde iyileştirdi. Emzirecegim veya sagacağım zaman karbonatlı su ile sildim.
Saol canım teşekkürler en son çare bende krem alıcam geçmezse

Evet bu sabaha kadar hep sagdim canim 22 subatta dogdu. 3 saatte bir 180cc fln cikiyor. Ama bebis o kadar icmiyor tabii. Bugun emzirmeye basladim bakalim emerse ne ala.
Emer inşallah canım benim göğüs ucum yok o yüzden ememiyo silikon göğüs ucuylada çok rahat olmuyor bakalım anne sütü alsınlarda nasıl içerlerse sorun değil

Biz bgn isitme testi yaptrdik dr.sag kulagi bir dha gormk istiorm dedi cnm skildi 20gun snr bidha gdicz insallah ii cikar
Cnm bizim ilk isitme testinde 2 kulagindan da kalmisti snraki gittigimizde 2 sinden de gecti
Insallh senin bebeginin kulagindada bir sknti yoktur

Bende 1 aydir hic sallamadan uyutuyorum agladiginda bile sallamıyorum bilmiyor benimki bence birakmasi iyi olmus

garmastan pomat iyi geldi bana.bende de ciddi bir yarık vardı.kan olunca ememiyordu bebem.aventin silikon meme ucunu da kullanmıştım bi süre
Bende kullanıyorum ama daha çok sağdığım için mahvetti makina beni bakalım inşallah çabuk geçer alıcam kremlerden bende

Emer inşallah canım benim göğüs ucum yok o yüzden ememiyo silikon göğüs ucuylada çok rahat olmuyor bakalım anne sütü alsınlarda nasıl içerlerse sorun değil
Benim de yok da saga saga azcik cikti bide zaten ucunu degil de kahcerengi kismi agzina sokmak gerek onun icin de bebegin az buyuyup guclenmesi gerekiyor. Bizimkinin kirkinin cikmasina az kaldi daha yeni kavrayabiliyor.

Ahaha bu kadar olur aynen kivircik gur saçlarım hamilelikte kestirmedim simdi zor topuz yapiyorum esim de az kestir diyor kurumiyor yikamak ayri dert acsam degecek uzattigima bebekten dolayi o da yok

Kızlar az önce hastaneden geldim. Kontrolüm vardı. Benim bebiş yine pozisyon değiştirmiş kafa yukarıda ayaklar aşağıda. Hayırlısıyla bende yarın sabah 9 gibi sezeyene alınacam:) epidural sezaryeni tercih ettim onda daha az ağrı hissediliyormuş spinale göre daha konforlu dedi anestezi dr. Heyecan ve korkuyu bir arada yaşıyorum. Dualarınızı esirgemeyin.

Benimde oyle ust uste iki hamilelik arada miyom ameliyati 10 kilo verip almaktan vucut sapitti

Benimde yoktu canim once silikon ucla basladim ama mutlaka agzinda da az da olsa emmesini sagladim iki uc kere cekse bile uc cikiyir su anda cok sukur ikisininde ucu cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…