2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
canım forever die bi çay var süt arttırıcı amerikadan gelio aczanede satılıo o çayı günde 1 kere iç inan dua edersin .ben hergün içiyorum ve çok şükür sütüm gayet yerinde tadıda çok güzelll.inş bol sütün olur

kızlar cuma günü 40 uçacak da neler gerekiyor?oğlumda arpa falan kullanmıştı görümcem ama hatırlamıyorum.40 ı çıkanlar ve çıkaracak olanlar bi el atın bu konuya ya please

kızlar benim süt için kullandığım çay bu bnu içtiğim gün agız sütü beyaZ süte dönüşmüştü inşallah sizdede işe yarar

Hadi hayırlısı canım. Sende kavuş yavruna.Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Ay insallah atar da kurtulur sariliktan. Su sarilik illetinden kurtulamadik tam 45 gun oldu. Bugun yine kontrolumuz var. Bakalim umarim dusmustur. Soyle bir 10a dusse oh diyecegim
Geçmiş olsun.değeri kaç şu anda? Emiyor mu? Benmki emmediği ğçin oldu.memeyi almıuor halen deniyorum.kakasını sayıyı musun ??

Inşallah ise yarar canım ya bir de gece odanin aydinlik olmamasina sessiz olmasina dikkaf et bizimkide akşam 6 yla 12 arası öyle düzgün uykusu yok sürekli emiyo kusuyo günün belli saatlerinde böyle oluyorlar demekki a
Demekki cnm her bebekte oluyor sanırım bugece öyle denicem sessiz ışıksız uyucakmi bakalım :)

Kızlar emzirme süreniz nasıl 2 saatte bir mi 3 saatte bir mi ...benim paşa bi uyuyor ki uyandırabilene aşk olsun Gece nasıl yapıyosunuz süreyi

Geçmiş olsun.değeri kaç şu anda? Emiyor mu? Benmki emmediği ğçin oldu.memeyi almıuor halen deniyorum.kakasını sayıyı musun ??
Sagma makinesini aradin mi? Ben bugun biberon vermedim emiyo ama az emiyo. Bir iki gun yari ac gezdirip biraktirmaya calisicam biberonu bakalim.

İnşallah basarili olacaksin canm.merak etme doyuyordur doydugunu kakasindan anlayabilirsin sari yapiyorsa doyuyordur

Birde kizlar bebek günde kac kez kusarsa tehlikeli yada bir problem oldugu düşünülüyor? Bilgisi olan var mı

Birde cok soru sordm ama ogluma bez molfix kullanıyorum ara ara hep üstü islak oluyor bu bezi iyi baglayamadigimdan mi yoksa bezde mi sıkıntı var ya :/

Var canım öylede emzirmeye çalışıyorum ama daha çok sağıyorum tam boşaltamıyor çünkü sen sağıp veriyomusun ne kadar içiyor bir seferde?
Yok canım ben sağma yapmadığımdan ne kadar içiyor bilmiyorum , pompayla sağdıkça da daha çok yara olur aslında kısır bir döngü gibi ne yapmali bilemedim.Göğüs kalkanın var mı o da iyileşmede epey etkili rahatlatır en azından seni bir de ben sütümü sürer açıkta bırakırdım o da çok faydalı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…