2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Birde cok soru sordm ama ogluma bez molfix kullanıyorum ara ara hep üstü islak oluyor bu bezi iyi baglayamadigimdan mi yoksa bezde mi sıkıntı var ya :/
Bende molfix kullanıyorum bi kaç defa ustu ıslak oldu . Pipisi ust tarafta olunca genelde oluyor canm. Dikkat ettim alt tarafa getirip bağlayınca olmadi

Nerden bulabiliriz bu cayi? Benim istahim asiri acik ben de alim.
eczanelerde satılıyo cnm iştahının açık olmasının sebebi emzirmen bence iştahını kapatıp kendini vitaminlerden yoksun bırakma ben çayı içiyorm günde 1 bardak öğle yemeğimi yemiyorm artık vücut halsiz düşüyo haliyle bidaha içmicem o yüzden eger sütümde azalma olursa yine başlarım mecbr

Doğum kilolarından dert yanmissiniz,ben 22 kilo almıştım 80 ile doğuma girdim 11. Günüm ve toplam 15 kilo verdim 65 kiloyum 7kilo kaldı eski halime,bende bı görümce var tüm kilo vermek isteyenlerin başına

Bebegi tam uykuya dalacakken yada uykuda sıçrayan var mi ? Sürekli bir sıçrama halinde bizimki neden oluyor ki ya
Büyük kızımda oluyordu canım tam uyuyacakken elleri sicriyordu kendi kendini uyandiriyordu doktoru da normal dedi bebeklerde oluyormuş yarim kundak öneriliyor

Bebegi tam uykuya dalacakken yada uykuda sıçrayan var mi ? Sürekli bir sıçrama halinde bizimki neden oluyor ki ya

Bizimki de sıçrıyor canım. Moro refleksi bu. Normal bir şey. Yenidoğanlarda olur. Yarım kundak yap uyurken kollar bağlansın.

Doğum kilolarından dert yanmissiniz,ben 22 kilo almıştım 80 ile doğuma girdim 11. Günüm ve toplam 15 kilo verdim 65 kiloyum 7kilo kaldı eski halime,bende bı görümce var tüm kilo vermek isteyenlerin başına

Ay kahkaha attım son cümleye

Ben yemek yerim ondan vazgecmem ama belki azaltirum:)

Yaaa insallah kac gun snr gttiniz?insallah sut kacmis olabilir dedi.nerde yaptrmistnz acaba bise onerdiler mi size?
Cnm bn adanadayim ozel adana hastanesinde yaptirmistim bnmkinede su kacmis olabilir dediler
Doktorum getirmeden once 2-3 gun banyo yaptirma dedi su kacincada icindeki pislikler sisiyomus ve alet algilamiyormus

Hadi canım Allah tamamına erdirsin, çok bekledin sen de..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…