2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar emzirme süreniz nasıl 2 saatte bir mi 3 saatte bir mi ...benim paşa bi uyuyor ki uyandırabilene aşk olsun Gece nasıl yapıyosunuz süreyi

2 saatte bir yapın dediler Dr 3 saatten fazla uyumasın dedi. İlk 1 ay için bu.
Gece 2.5 saatte uyandırıyorum, tabi bebiş kendisi daha erkenden uyanmazsa.

Ahaha bu kadar olur aynen kivircik gur saçlarım hamilelikte kestirmedim simdi zor topuz yapiyorum esim de az kestir diyor kurumiyor yikamak ayri dert acsam degecek uzattigima bebekten dolayi o da yok
Benim eşimde kestirmemi istemiyor aman gene uzar ya zor oluyor kısacık kestircem zaten tesettürluyum

Benim eşimde kestirmemi istemiyor aman gene uzar ya zor oluyor kısacık kestircem zaten tesettürluyum

Ay ben de 40'ın çıkmasını bekliyorum kestircem hemen. Önü uzun arkası kısa bir modeli vardı saçımın, şimdi öyle biçimsizleştiki düşman başına :)) şöyle bir kestirip, fön çektircem valla onu bekliyorum

Çok teşekkür ederim canım tavsiyen için, hemen aldıracağım eşime.

Peki canım sen 1 litreye demleyip mi içiyorsun?

Kızlar sezeryana girmeden önce hafif makyaj yapsan herhangi bir şey olurmu? İzin veriliyormu bilmiyorum:) bir de başka tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim:)

Kızlar sezeryana girmeden önce hafif makyaj yapsan herhangi bir şey olurmu? İzin veriliyormu bilmiyorum:) bir de başka tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim:)

Benim hastanem izin vermiyormuş, onu da ameliyathaneye inerken makyaj varsa temizleyin demişlerdi öyle öğrenmiştim. Ben yapmamıştım gerçi bebeği verdiklerinde hani rahatsız edici olur diye ama sadece rimele falan bişey demezler belki.

Kizlar bebegin kaka yapmasi aynen devam ediyor demekki doyuruyor kendini emerek de. Ama dondurucudan cikardigim sutum vardi ya dokecektim ya verecektim 1 gun dolmak uzereydi onu isittim verdim 50cc icti yine de:) keske icmeseydi dedim icimden ama ilk gunden cocuga bu kadar yuklenmeyeyim bari:)

Son düzenleme:
Bnm hastanem bir sey demedi tam tesekkul butun makyajimi yapip sacimi duzlestirip gitmistim

Sagma makinesini aradin mi? Ben bugun biberon vermedim emiyo ama az emiyo. Bir iki gun yari ac gezdirip biraktirmaya calisicam biberonu bakalim.
Aramadım.kendinmakinamlanda aynı oran çıkıyOr.Ne güzel çok sevindim.ben de bugün şekerli suyla denedim suyu damlatınca memenin ucunu öpüyo.almıuo ağzına. Sonra basıyo yaygarayı.her viberon öncesi denedim. ama apzına almıyo.bi kaç kere emmişti aslında hatta uçla emiyordu onzaman da sütüm yoktu.şimdi hiç emmiyor.bazen aklımı kaçıracak gbi oluyorum.sütümü vrdiğim halde üzerimde bi baskı hissediyorum

Geçmiş olsun canim. Ben yarin goturcem bakalim. O deniz suyu bizde ise yaramadi. İnşallah başka bi yolu vardır. Birde biz çocuğu şapkaya alistirmadik. Doğduğundan beri sayilidir şapka taktigimjz. Sanirim usttuk bebekler kafadan usurmus .

Kizlar bn medelanin gogus pompasini kullaniyrdum ama sanki tam cekmiyor gibi ya gogsum sert ama en fazla iki gogsumden toplam 50 cc cikiyor
Siz gogus pompasi olarak ne kullaniyorsunuz baska gogus pompasi almayi dusunuyrm

Kizlar bn medelanin gogus pompasini kullaniyrdum ama sanki tam cekmiyor gibi ya gogsum sert ama en fazla iki gogsumden toplam 50 cc cikiyor
Siz gogus pompasi olarak ne kullaniyorsunuz baska gogus pompasi almayi dusunuyrm
Ben lansinohun elektrikli cift tarafli pompasini kullanıyorum cok memnunum su ara gerek kalmadi pek ama.baslangicta hayat kurtarici oldu

Kızlar nasilsiniz ben uzun zamandır giremiyorum @-marion- doğurmuşsun sanirim allah analı babalı büyütsün inşallah
Benim bebeğim aynı korktuğum gibi dogdu bas cevresi cok kucuk 31 cm mikrosefali tanısı kondu bile gelecekte bizi ne bekliyor bilmiyoruz hiçbirşey anlamadım ne bebeğimden ne de lohusaligimdan sevinemedik hiçbirşeye gülemiyoruz bile allah sizin bebeklerinize sağlık sıhhat versin inşallah benim bebeğim de emmiyor sütüm gelmiyor geleni de sagip veriyorum 30 40 cc kadar

Benim bebeğinde öyle. Deliksik uykusu yo k hic.devamli ikiniyo. Off
hepimizde aynı sıkıntı hiç dayanamıyorum bebeğimi öyle görmeye

Evde pijamayla geziyorum tabi ama manikür pedikur önemli :)))
ben pijamayla gezemem mümkün değil :) aldığım tüm şık pijama takımlarıda boşa gitti giyemedim resim çekmeye bile fırsatık olmadı :)

Bende 1 aydir hic sallamadan uyutuyorum agladiginda bile sallamıyorum bilmiyor benimki bence birakmasi iyi olmus
gaz sancısı filan oluyormu canım benimkinin sancısı tutunca mecbur sallıyorum onun dışında emzirip koyunca kendi yatıyor

sağsalim kucağına al inşAllah yavrunun canım hiç korkulacak birşey değil çok kolay inan ben hiç istemiyordum sezeryan ama çok güzel geçti sonrası ağrı biraz zorluyo oda etkili ağrı kesiciler veriyorlar merak etme

Kızlar emzirme süreniz nasıl 2 saatte bir mi 3 saatte bir mi ...benim paşa bi uyuyor ki uyandırabilene aşk olsun Gece nasıl yapıyosunuz süreyi
bizim 1 buçuk saat 2 saat te bir ama biz aralıksız emmelerden bukadara düşürebildim doktor 2, 3 saat ideal fazla sık emmesi hem bebeği rahatsız eder hemde anne yorulur sütü azalır demişti

Birde kizlar bebek günde kac kez kusarsa tehlikeli yada bir problem oldugu düşünülüyor? Bilgisi olan var mı
benim bebeğim bugün ne yediyse çıkardı birden ödüm koptu. Canım sen göğüslerini ve kendini sıcak tutuyormusun oda bebekte kusma yapar çok

Birde cok soru sordm ama ogluma bez molfix kullanıyorum ara ara hep üstü islak oluyor bu bezi iyi baglayamadigimdan mi yoksa bezde mi sıkıntı var ya :/
bende prima kullanırken aynı problemi yaşadım bebek üşüyordu üzerine çiş çıkınca çok sancı oluyordu huggies aldım şimdi memnunum hiç aızdırmıyo sancısıda azaldı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…