- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.441
Kızlar emzirme süreniz nasıl 2 saatte bir mi 3 saatte bir mi ...benim paşa bi uyuyor ki uyandırabilene aşk olsunGece nasıl yapıyosunuz süreyi
Nereden aldın canım bunu? Sütüm artarsa çok duamı alırsın valla.Eki Görüntüle 1974282 kızlar benim süt için kullandığım çay bu bnu içtiğim gün agız sütü beyaZ süte dönüşmüştü inşallah sizdede işe yarar
Benim eşimde kestirmemi istemiyor aman gene uzar ya zor oluyor kısacık kestircem zaten tesettürluyumAhaha bu kadar olur aynen kivircik gur saçlarım hamilelikte kestirmedim simdi zor topuz yapiyorum esim de az kestir diyor kurumiyor yikamak ayri dert acsam degecek uzattigima bebekten dolayi o da yok
Benim eşimde kestirmemi istemiyor aman gene uzar ya zor oluyor kısacık kestircem zaten tesettürluyum
Çok teşekkür ederim canım tavsiyen için, hemen aldıracağım eşime.canım forever die bi çay var süt arttırıcı amerikadan gelio aczanede satılıo o çayı günde 1 kere iç inan dua edersin .ben hergün içiyorum ve çok şükür sütüm gayet yerinde tadıda çok güzelll.inş bol sütün olur
Peki canım sen 1 litreye demleyip mi içiyorsun?eczanelerde satılıyo cnm iştahının açık olmasının sebebi emzirmen bence iştahını kapatıp kendini vitaminlerden yoksun bırakma ben çayı içiyorm günde 1 bardak öğle yemeğimi yemiyorm artıkvücut halsiz düşüyo haliyle bidaha içmicem o yüzden eger sütümde azalma olursa yine başlarım mecbr
Kızlar sezeryana girmeden önce hafif makyaj yapsan herhangi bir şey olurmu? İzin veriliyormu bilmiyorum:) bir de başka tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim:)
Bnm hastanem bir sey demedi tam tesekkul butun makyajimi yapip sacimi duzlestirip gitmistimKızlar sezeryana girmeden önce hafif makyaj yapsan herhangi bir şey olurmu? İzin veriliyormu bilmiyorum:) bir de başka tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim:)
Evet bizim doktorda 30 gr. Demisti :)50 gr çok değil mi yaBenim bildiğim 20-30 gr deniliyordu ama.
Bende uyandiramiyorum sağıp sırıngayla veriyorum ac kalmasın diye :/Kızlar emzirme süreniz nasıl 2 saatte bir mi 3 saatte bir mi ...benim paşa bi uyuyor ki uyandırabilene aşk olsunGece nasıl yapıyosunuz süreyi
Bizimki de öyle uçururken yapmıyorum dalınca kapatıyorum bi dene isterenElleri bosta evet canm ama ellerini bağlı sevmiyo serbest uyumak istiyo
Aramadım.kendinmakinamlanda aynı oran çıkıyOr.Ne güzel çok sevindim.ben de bugün şekerli suyla denedim suyu damlatınca memenin ucunu öpüyo.almıuo ağzına. Sonra basıyo yaygarayı.her viberon öncesi denedim. ama apzına almıyo.bi kaç kere emmişti aslında hatta uçla emiyordu onzaman da sütüm yoktu.şimdi hiç emmiyor.bazen aklımı kaçıracak gbi oluyorum.sütümü vrdiğim halde üzerimde bi baskı hissediyorumSagma makinesini aradin mi? Ben bugun biberon vermedim emiyo ama az emiyo. Bir iki gun yari ac gezdirip biraktirmaya calisicam biberonu bakalim.
Günaydin canm bizimkinde de hirilti var hemde 3.günden beri 2 doktora götürdüm ikiside burnundan geliyor serum fizyolojik kullan dedi kullaniyorz ama hala gecmedi ne zaman gececek merak ediyorum
Ayy tatlmm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah cok şükür sorunsuz kucağına almissin ya sen ona bak.cok sevindm sanada gecmis olsun
Ben lansinohun elektrikli cift tarafli pompasini kullanıyorum cok memnunum su ara gerek kalmadi pek ama.baslangicta hayat kurtarici olduKizlar bn medelanin gogus pompasini kullaniyrdum ama sanki tam cekmiyor gibi ya gogsum sert ama en fazla iki gogsumden toplam 50 cc cikiyor
Siz gogus pompasi olarak ne kullaniyorsunuz baska gogus pompasi almayi dusunuyrm
hepimizde aynı sıkıntı hiç dayanamıyorum bebeğimi öyle görmeyeBenim bebeğinde öyle. Deliksik uykusu yo k hic.devamli ikiniyo. Off
ben pijamayla gezemem mümkün değil :) aldığım tüm şık pijama takımlarıda boşa gitti giyemedim resim çekmeye bile fırsatık olmadı :)Evde pijamayla geziyorum tabi ama manikür pedikur önemli :)))
gaz sancısı filan oluyormu canım benimkinin sancısı tutunca mecbur sallıyorum onun dışında emzirip koyunca kendi yatıyorBende 1 aydir hic sallamadan uyutuyorum agladiginda bile sallamıyorum bilmiyor benimki bence birakmasi iyi olmus
sağsalim kucağına al inşAllah yavrunun canım hiç korkulacak birşey değil çok kolay inan ben hiç istemiyordum sezeryan ama çok güzel geçti sonrası ağrı biraz zorluyo oda etkili ağrı kesiciler veriyorlar merak etmeKızlar az önce hastaneden geldim. Kontrolüm vardı. Benim bebiş yine pozisyon değiştirmiş kafa yukarıda ayaklar aşağıda. Hayırlısıyla bende yarın sabah 9 gibi sezeyene alınacam:) epidural sezaryeni tercih ettim onda daha az ağrı hissediliyormuş spinale göre daha konforlu dedi anestezi dr. Heyecan ve korkuyu bir arada yaşıyorum. Dualarınızı esirgemeyin.
bizim 1 buçuk saat 2 saat te bir ama biz aralıksız emmelerden bukadara düşürebildim doktor 2, 3 saat ideal fazla sık emmesi hem bebeği rahatsız eder hemde anne yorulur sütü azalır demiştiKızlar emzirme süreniz nasıl 2 saatte bir mi 3 saatte bir mi ...benim paşa bi uyuyor ki uyandırabilene aşk olsunGece nasıl yapıyosunuz süreyi
benim bebeğim bugün ne yediyse çıkardı birden ödüm koptu. Canım sen göğüslerini ve kendini sıcak tutuyormusun oda bebekte kusma yapar çokBirde kizlar bebek günde kac kez kusarsa tehlikeli yada bir problem oldugu düşünülüyor? Bilgisi olan var mı
bende prima kullanırken aynı problemi yaşadım bebek üşüyordu üzerine çiş çıkınca çok sancı oluyordu huggies aldım şimdi memnunum hiç aızdırmıyo sancısıda azaldı sankiBirde cok soru sordm ama ogluma bez molfix kullanıyorum ara ara hep üstü islak oluyor bu bezi iyi baglayamadigimdan mi yoksa bezde mi sıkıntı var ya :/
Teşekkür ederim canım. Ben hafif yaparım bişey derlersede silerim.Bnm hastanem bir sey demedi tam tesekkul butun makyajimi yapip sacimi duzlestirip gitmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?